0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice vezou z Chelčic tři body


Branky


24

Hosté o své výhře rozhodli především v první polovině, když se dostali do dvougólového vedení, které ještě navýšil Debnár.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejsa svým devátým gólem poslal Cehnice do vedení

V 15. minutě mohli domácí z ojedinělé šance skórovat, kdy po rychlém rozehrání trestného kopu byl úplně sám před Voseckým domácí hráč, ale naštěstí pro hosty těžký balón z voleje netrefil do brány ale pouze nad. To by pro hosty bylo velmi kruté, ale stále drželi čisté konto.

Ve 27. minutě jsme se pak dostali opět k rohovému kopu, tentokrát ho zahrával Debnár a našel skvěle hlavu Krejsy, který prostřelil domácího brankáře, a Cehnice vedly 1:0. Za deset minut se prodral k parádní střele za vápnem Libor Čech a jenom díky teči domácího hráče míč nezapadl do branky. Z následujícího rohu pak opět Debnár našel neomylně hostujícího druhého střelce a Nedvěd také hlavou nedal brankáři šanci. A bylo to 2:0. V tu chvíli hosté věděli, že mají zápas v rukách a bylo by pouze jejich chybnou si ho nechat utéct. Za pár minut Debnár na lajně vycvičil domácího beka a připravil centr pro Nedvěda, ten ale tentokrát trefil pouze břevno domácí branky.

Debnár naopak svým prvním gólem stanovil konečné skóre

Ve druhé půli Cehnice začaly trošku laxně a hned v 50. minutě mohli domácí snížit, kdy po cehnické slabé rozehrávce a po centru ze strany zakončoval na malém vápně domácí útočník rychlou akci, ale Vosecký vytáhl výborný zákrok. Následně se v 57. minutě krásně z odraženého míče ve vápně trefil Debnár a korunoval tak svůj velice produktivní den pěknou trefou. Tím hostům dal do zbytku zápasu komfortní náskok.

Po tomto gólu domácí naprosto rezignovali na obranu a vše vrhli do útoku. Jejich beci hráli 1:1 na hostující útočníky a hosté se naprosto soustředili na obranu. Snažili se o rychlé brejky, ale nedařilo se jim je pořádně zakončit. Jednou nebyl úspěšný Prokeš, podruhé zase Debnár. Jedna akce se hostům ale velice povedla, kdy Debnár přenesl hru na zadní tyč na Máru, který skvěle vrátil před prázdnou bránu na Nedvěda, ale ten opět mířil pouze do břevna. Ale i přesto si Cehnice odvezly všechny body a navíc třetí zápas v řadě na jaře neinkasovaly.

 

Zdroj: Sokol Cehnice 



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Zápas v Chelčicích byl z našeho i soupeřova pohledu velice důležitý. Z poslední místa se totiž odpoutaly Stachy, a právě Chelčice se před zápasem dostaly na úplný chvost tabulky. Přestože měly za sebou dva zápasy s prvními dvěma celky tabulky, vždy dokázaly dát alespoň 3 branky. Proti nim jsme stáli my se zatím na jaře neprůstřelnou obranou. Naše motivace byla o to větší, že jsme na podzim právě s Chelčicemi jako s jedinými prohráli doma. Vstup do zápasu se nám povedl. Hned v prvních minutách jsme hrozili po stranách, především Mára na pravé záloze a Šebesta na levé dávali domácím velice zabrat. Do vápna jsme poslali několik centrů, zahrávali jsme pár rohů, ale naše zakončení bylo slabé nebo nepřesné. Naštěstí nás ani tato nepřesnost nemusela mrzet, protože i přes očividnou převahu domácích, kteří vsadili vše jenom na útok, se nám podařilo uhájit ve třetím jarním zápase třetí nulu vzadu a tím pádem máme skvělých 7 bodů z úvodních 3 kol. Nyní je pro nás důležitý další domácí zápas proti Stachům, kterým máme také co vracet a půjde opět o souboj ve druhé polovině tabulky.



Sestavy


FK Chelčice
J. Vondrášek [-] - O. Benedikt [-] , M. Kiš [-] (46. V. Tesař [-] ) , M. Zlatohlávek [-] (65. M. Lang [-] ) , L. Benedikt [-] , P. Pícha [-] , M. Šácha [-] , R. Kapusta [-] , M. Machnyk [-] , J. Křenek [-] , J. Turek [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , P. Šebesta [-] (38. J. Prokeš [-] ) , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (86. P. Řehoř [-] ) , P. Krejsa [-] , V. Debnár [-] (88. M. Řehoř [-] ) , V. Turek [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

ŽK: 55. O. Benedikt - 55. J. Mára , 84. P. Krejsa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARVA Karel - BEZPALEC Martin, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Radek Frčka
Tip experta: výhra hostů

Chelčickým to na jaře střílí (a to proti celkům z čela tabulky), my jsme naopak ještě neinkasovali. Věřím, že Chelčicím oplatíme podzimní domácí porážku a odvezeme si první letošní venkovní vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích