Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna podlehla doma Netolicům


Branky


21

Zlatá Koruna mohla v případě výhry slavit třetí místo. Ale Netolice jí plány překazily a dostaly se zpět do hry o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatá Koruna vedla brankou Vladimíra Rychtáře

Zápas už ze začátku nabídl spíše urputnou bitvu. Na malém hřišti ve Zlaté Koruně bylo k vidění spousta soubojů. Každý z týmů si vypracoval šance, ale ani nikomu se nepodařilo vstřeli branku. Ve 25. minutě zahrál domácí tým přesně standardní kop a Vladimír Rychtář poslal domácí do vedení 1:0. Netolice měly šance na vyrovnání, ale vstřelit branku se jim nepodařilo. A tak se šlo do kabin za těsného vedení domácího týmu. 

Netoličtí otočili zápas ve svůj prospěch

Začátek druhého poločasu, ale domácím hrubě nevyšel. Jindy bezchybný stoper Weinhard vyrobil hrubku, který podcenil dlouhý pas od Rokůska a mladíček Jan Skála vyrovnal na 1:1. Poslat domácí do vedení mohl následně Rychtář, ale toho v tutovce vychytal výborný brankář Kabelka. Z následného protiútoku poslal přesný centr do vápna Šulc a Jakub Varyš se hlavou nemýlil 1:2. Střelec Netolic mohl přidat další branku, ale trefil jen tyč domácí branky. Na druhé straně si domácí tým vytvořil několik šancí na vyrovnání, ale pokaždé narazil na dobře chytajícího Kabelku. Netolice se tak dostaly znovu do hry o třetí místo a za týden je čeká doma Horní Planá. Zlatá Koruna jeden na hřiště Malše Roudné. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): V zápase o třetí místo se hrál v prvním poločase vyrovnaný bojovný duel, byly 2-3 šance byly na obou stranách a my jednu z nich proměnili a vedli 1:0. Hrubě nám ovšem nevyšel vstup do druhého poločasu, když hosté využili velké zaváhání našeho dlouhodobě nejlepšího hráče Weinharda a hned po rozehrání srovnali na 1:1. Hosté za celý druhý poločas udělali jedinou chybu v obraně, ale bohužel Rychtář sám před golmanem střelecky selhal, když ho vynikající golman hostů Kabelka vychytal. Z protiútoku se po pěkné kombinaci zkušeně prosadil nejlepší střelec soutěže Varyš a hosté otočili zápas. Snažili jsme se do konce utkání s výsledkem ještě něco udělat, ale hosté v obraně hráli jednoduše a výborně, takže jsme se od nějaké vyložené šance již nedostali. Tentokrát bylo naše menší hřiště výhodou pro vysoké a silovém hráče Netolic. Hostům gratuluji ke šťastné výhře. Do konce soutěže zbývají dvě kola, které budeme určitě chtít zvládnout, abychom třetí místo uhájili. Budete to ale těžké, protože do konce sezony zůstanou na marodce Ohnsorg a Rapčan,kteří budou v záloze hodně chybět. Lukášovi Rapčanů pak za všechny kluky a vedení přejeme, aby boj z nebezpečnou infekční nemocí přečkal bez následků a mohl se zapojit do letní přípravy.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Utkání příliš fotbalové krásy nepobralo. Byl to převážně boj uprostřed hřiště. V prvním poločase jsme měli tři vyložené šance, které se nám ale nepodařilo proměnit v gól. Naopak soupeř, který většinu míčů pouze nakopaval, proměnil standardní situaci. Milimetrový centr zužitkoval Rychtář. Druhý poločas začal křižným pasem Rokůska, domácí obránce zaváhal, Honza Skála dobře míč sledoval a vyrovnal. Uběhlo pár minut a výsledek jsme otočili. To se nám povedlo po krásné akci, kdy se míč dostal do strany na Standu Šulce, který krásným křižným centrem našel Kubu Varyše, který uklidil míč za bezmocného gólmana. Poté jsme ještě měli nějaké šance včetně nastřelené tyče Kubou Varyšem, ale výsledek už zůstal stejný. Soupeř si pár šancí vytvořil, ale s těmi si poradil dobře chytající Tomáš Kabelka. Kluky musím po dlouhé době pochválit za bojovnost, zejména ve druhém poločase. Dobře zahrál Dan Andres a v obraně dominoval Filip Rokůsek, který dostal novou přezdívku "skála". My všichni pevně věříme, že se jí příští týden opět zbaví.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hučík Michal - ZABILKA Luboš, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 6. 2019 14:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jakub Toth
Tip experta: výhra domácích

Nechápu jak Netolice se svým stylem hry můžou hrát tak vysoko. Vše kopou na jednoho hráče a to ve Zlatce neprojde. Body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích