Atraktivní zápas vyzněl lépe pro Loučovice


Branky


14. V. Dudla , 17. J. Toth , 50. J. Žák , 89. J. Matulík - 25. J. Varyš , 44. J. Lukáš , 55. J. Varyš
28

Loučovice mají v posledních kolech formu a rychle utíkají z nebezpečného pásma bojů o záchranu. Tentokrát je čekal doma tým Netolic, který patří do první pětky tabulky. V Loučovicích se hrál krásný zápas ve kterém padlo sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Zápas od začátku nabídl otevřenou podívanou a brzo přinesl i branky. Ve 14. minutě se trefil záložník Václav Dudla 1:0. O dvě minuty později se trefil i Jakub Toth a bylo to 2:0. Další šance domácí tým neproměnil, když ztroskotal na brankáři Kabelkovi. Naopak Jakub Varyš se ve své šanci zachoval chladnokrevně a snížil na 2:1. Vltavan si vytvářel další šance, ale zvýšit náskok se mu nepodařilo. Naopak před odchodem do kabin vyrovnal Jan Lukáš 2:2.

Přestřelka pokračovala

Po příchodu z kabin se tým Loučovic dostal opět do vedení. Jiří Žák zahrával roh a míč zakroutil parádně do branky 3:2. Jenže vedení domácím dlouho nevydrželo. Kanonýr Jakub Varyš se dostal do další šance a opět se nemýlil 3:3. Zápas dál nabízel spoustu šancí a to především na straně Loučovic, ale Tomáš Kabelka držel své spoluhráče ve hře o body. Hostům se také už nedařilo žádnou šanci dotáhnotu do konce. Rozhdonutí tak přišlo až v úplném závěru, kdy tři body vystřelil domácím střídající obránce Jakub Matulík 4:3. Za týden jedou Loučovic na hřiště Malše Roudné. Netolice čeká doma Frymburk. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (hráč): Byla by smůla tenhle zápas nevyhrát. Naštěstí jsme na konci rozhodli, že tři body zůstanou doma. Deset bodů z posledních čtyř zápasů nám dalo slušný základ pro záchranu. Musím vyzdvihnout útočníky Totha s Tomanem, kteří mají fazónu, dávají góly, připravují šance pro ostatní a ještě stihnou udělat hvězdu z gólmana soupeře (před tím netolickým smekám, nejlepší hráč Netolic). A vyčníval ještě Juras Žáků, svoje si odmakal na křídle dopředu i dozadu a trefil se přímo z rohu. Příště jedeme do Roudného a vůbec se nebudeme zlobit, když šňůru neporazitelnosti ještě natáhneme.




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Koutský [-] , J. Žák [-] (80. V. Matulík [-] ) , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] (86. J. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , J. Beran [-] , J. Fejtek [-] (46. O. Šeda [-] ) , J. Toth [-] , L. Ardó [-]

1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - J. Vondrka [-] (80. J. Mügl [-] ) , D. Andres [-] , J. Varyš [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , V. Jelínek [-] , J. Pivoňka [-] , M. Dvořák [-] (58. P. Fux [-] )

ŽK: 42. M. Somolík , 78. J. Žák , 79. M. Koutský , 85. M. Toman - 30. J. Varyš , 71. J. Vondrka , 75. M. Baloušek .
Hráči zápasu: J. Žák , J. Toth , M. Toman - T. Kabelka , J. Varyš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novák Roman - HUČÍK Michal, KOMZÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2019 09:21
Hodnocení zápasu
19. 5. 2019 20:07
Hodnocení zápasu
19. 5. 2019 08:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vyhrají hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jako trenér nemůžu jinak. Pokud klukům zůstane v hlavách to nasazení, bránění a chtíč vyhrát, budeme bodovat

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů