FOTO: Vltavan Loučovice smetl doma Kamenný Újezd


Branky


3. J. Toth , 9. J. Toth , 18. J. Toth , 27. J. Fejtek , 56. J. Toth , 83. J. Havierník - 73. M. Sládek
25

Domácí tým potřebuje body a v tomto zápase po výborném výkonu zaslouženě bere všechny tři. Kamenný Újezd znovu ukázal, že jeho výkony jsou jak na houpačce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za osmnáct minut vstřelil domácí Jakub Toth hattrick

Domácí tým vstoupil do zápasu výborně a hned po třech minutách se trefil Jakub Toth. Uběhlo šest minut a domácí tým se radoval po druhé, když se trefil opět Jakub Toth 2:0. Hostujicí celek se oklepal a zahorzil z několika rohů. Ale udeřilo opět na druhé straně, když se trefil opět Jakub Toth a završil svůj hattrick 3:0. Dobrou půlhodinu domácích završil Jan Fejtek a zvýšil už na 4:0. V další šanci trefil domácí tým tyč branky hostí. První poločas vyzněl výsledkově naprosto jasně pro domácí, přesto na hřišti byla vidět vyrovnaná hra. 

Domácí tým přidal další dvě branky

Druhý poločas pokřačoval stějně, jako první. Zápas byl vyrovnaný, ale domácí tým byl maximálně efektivní. Na rozdíl pěti branek zvýšil Michal Toman 5:0. Pak domácí tým polevil a Kamenný Újezd si začal vytvářet šance. Bohužel pro hosty, ale proměnil pouze jednu z nich. To když se trefil Martin Sládek 5:1. Na konci zápasu všem utekl Jozef Havierník a zakončil výsledek zápasu na 6:1. Domácí tým si připsal důležité tři body a za týden jede do Boršova nad Vltavou. Kamený Újezd přivítá doma Frymburk. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (hráč): Skvěle nám vyšel vstup do zápasu. Po třiceti minutách to bylo 4:0, to od nás dlouho nepamatuji. Hosté občas zahrozili z rohů, ale to bylo všechno, co si vypracovali. Naopak my ještě nastřelili tyč. Na začátku druhé půle dal Toman (opět chyba v zápise) na 5:0 a bylo jasno. Pak jsme dost polevili a Kameňák se dostal do dvou šancí z nichž jednu proměnil. V závěru nikdo nedohnal Havierníka a bylo to opět o pět. Byla k vidění, řekl bych, celkem kvalitní hra od obou celků. Ikdyž výsledek vypadá jasně, bylo to vyrovnané utkání. Nám to tam ale začalo konečně padat a věřím, že i z Boršova můžeme dovézt dobrý výsledek. Vyzdvihnout musím Vojtu Matulíka, který ráno hrál za dorost a určitě by vydržel makat i déle než poločas, Lukáš Ardó taky měl dobrý den, Váša Dudla zase naběhal, co všichni ostatní dohromady a tři góly Tótha taky asi nominaci do sestavy kola neuniknou.




Počet diváků: 131. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - SLEPIČKA Vít, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2019 06:24
Hodnocení zápasu
5. 5. 2019 21:10
Hodnocení zápasu
4. 5. 2019 22:06
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: remíza

Tady půjde o důležité body, Loučovice si od nás přivezli výhru, hrají doma a pokud se mají zachránit, potřebují i tady bodovat. Hosté ale kůži lacino nedají, vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích