Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 11:30

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimovo Ústí bere všechny body, Nová Včelnice v deseti lidech na něj nedokázala vyzrát


Branky


14

Nová Včelnice měla nadějný nástup a mohla se dostat do dvoubrankového vedení, to se nepodařilo a přišlo vyrovnání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup do utkání byl pro domácí naprosto famózní a mohl být ještě lepší

Nová Včelnice je plně odhodlaná napravit špatný dojem z podzimní části. Běhěm zimní připravy se mužstvo pod vedením hlavního trenéra Radka Vajdy intenzivně připravovalo o čemž jsme se s Vámi podělili přímo v rozhovoru s trenérem. Vstup do utkání byl pro domácí naprosto famózní. Psala se teprve 2.minuta utkání a Marek Petráš vstřelil branku 1:0. Ještě pozitivněji to pro Včelnici mohlo vypadat o pár minut později, když se Zdeněk Didek dostal sám před brankáře, oklamal ho kličkou a stačilo nasměrovat míč do odkryté branky, ale to se nepodařilo. Tento moment se později ukázal zřejmě jako zlomový. V prvním poločase se hrálo vyrovnaně s příležitostmi na obou stranách. Vyrovnání se hosté dočkali ve 38.minutě, kdy se nedohodli domácí stopeři a dali tak příležitost Martinu Doubkovi 1:1. Za vyrovnaného stavu odcházely týmy do šaten.

Červená karta domácí tým hodně oslabila

I ve druhém poločase se očekával vyrovnaný duel, jelikož se oba týmy chtějí ucházet o ten nejvyšší post v tabulce. Smolný moment pro domácí přišel v 50.minutě kdy druhou žlutou kartu obdržel David Jaroš a oslabil tak svůj tým. Vyvarovat se faulům, to byl jeden z požadavků trenéra Radka Vajdy při promluvě k hráčům o poločase. Sezimovo Ústí tak dostalo opravdu velikou výhodu. Hosté jsou silným týmem ikdyž soupeř hraje v plném počtu, natož když je oslaben. Bylo tak otázkou času než příjdou další branky. V 57.minutě hosté otočili stav utkání když druhou branku přidal Václav Hoffmann. Ačkoliv domácí tým vkládal do zápasu všechny své síly, hosté byli díky převaze přeci jen lepší. Další branku přidal v 76.minutě Jan Mrůz a poslední tečku za výsledkem udělal Jakub Škarda. Zápas tak skončil výsledkem 1:4, což je pro Novou Včelnici díky skvělému nástupu obrovská škoda. Naopak Sezimovo Ústí opět pokračuje a navazuje na slibné výsledky z podzimní části. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Radek Vajda - trenér: Dnes jsme sice prohráli, ale náš výkon byl dobrý. Kdybychom využili šanci v začátku zápasu a zvýšili na 2:0, mohlo to vypadat úplně jinak. Po červené kartě ve druhém poločase bylo takřka rozhodnuto, proti takovému týmu si nemůžete dovolit oslabit tým. Celkově jsem ale s výkonem spokojen, pokud budeme hrát ostatní zápasy, alespoň jako dnes, určitě půjdeme tabulkou vzhůru. Za nás dnes nejlépe zahráli Didek a v bráně nás podržel Koudelka. Chtěl bych ale pochválit celý tým, že pracoval naplno až do poslední vteřiny.




Sestavy


TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - J. Průša [-] , R. Horák [-] (71. O. Šlapanský [-] ) , M. Vokuš [-] (46. T. Mareš [-] ) , Z. Didek [-] , L. Šlapanský [-] , L. Zápotoka [-] (46. V. Hornát [-] ) , M. Petráš [-] , O. Blažek [-] , D. Jaroš [-] , D. Tuček [-]

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - D. Hladík [-] (85. M. Pufr [-] ) , V. Říha [-] (77. P. Sazma [-] ) , D. Novotný [-] , V. Brůžek [-] , J. Bartáček [-] (69. J. Mrázek [-] ) , P. Sazma [-] , M. Doubek [-] (57. J. Mrúz [-] ) , V. Podroužek [-] , J. Škarda [-] , V. Hoffmann [-]

ŽK: 21. D. Jaroš . ČK: 50. D. Jaroš .
Hráči zápasu: Z. Didek - M. Doubek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - TŮMA Vítězslav, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Peřina

Expert: Pavel Kolář
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Administrátor klubu - SK Ševětín | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů