3:4p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 10:15

28.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Táborska měla dobře rozehraný zápas, vítězství se ale nedočkala


Branky


19

Souboj celků ze spodku tabulky přinesl dobrý fotbal především z domácí strany. Mladý tým Táborska zápas dobře rozehrál, herně dominoval a ještě deset minut před koncem vedl o dva góly. Dobříš nic nevzdala a i bez zraněného Maryšky, který musel během prvního poločasu střídat, utkání v samém závěru srovnala a po penaltách brala plusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Táborsko mělo dobrý vstup

Od začátku zápasu byli aktivnější domácí, kteří byli jistí na míči a tvořili. Dobříš držela čisté konto do 22. minuty, kdy na hranici vápna dobře zakryl míč Klusák, prostrčil do vápna na Vozihnoje, který propálil Webera - 1:0. O pět minut později rezerva své vedení navýšila. Po rohovém kopu Radosta vrátil míč do vápna, Bryanta posunul patou na volného Klusáka a ten mířil přesně na vzdálenější tyč - 2:0.

 

Po půl hodině hry se ozvali i hosté. Klusák chyboval v rozehrávce, kdy míč poslal směrem ke stoperům a tam jej ukořistil Maryška. Dobříšský expres si navedl míč na střed vápna a pálil přesně k tyči - 2:1. Rychlonohý fotbalista MFK musel ve 40. minutě opustit hřiště z důvodu zranění. Zbytek poločasu další změnu skóre již nepřinesl.

Pořád chybí zkušenosti

B-tým Táborska zápas dobře rozehrál a jedinou kaňkou na prvním poločase byla inkasovaná branka. Domácí měli i další šance, využili ale až tu z 57. minuty. Radosta perfektně zalepil dlouhý míč za obranu a podél Webera navýšil vedení - 3:1. Dobříš tak před sebou měla velmi těžký úkol, ale v závěru ukázala, že rozhodně ne nesplnitelný. Rezerva má mladý tým a stále se potýká se stejnými problémy. Herně to je dobré, ale zkušenosti s dotažením zápasu do konce chybějí.

 

V poslední desetiminutovce ukázali chuť po bodech hostující fotbalisté. Nákop z obranné poloviny propadl až k Junkovi, který si navedl míč do vápna a na přední tyč snížil - 3:2. Čas plynul a na ukazateli skóre svítila 89. minuta. Akce středem hřiště se dostala k Dortovi, který se vrhl jako buldok mezi bránící hráče a svým zakončením ze strany uvnitř vápna poslal zápas do penalt - 3:3. V těch si hosté došli dokonce pro plusový bod.

 

Zdroj: Radim Weber, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Kamil Tobiáš, trenér: Na jaře to je víceméně pořád stejná písnička. V tomto zápase jsme opět herně nepropadli, naopak jsme na hřišti byli jednoznačně lepší. Dominovali jsme v kombinaci, byli jsme silnější na míči, vytvářeli jsme si příležitosti, chytili jsme úvod utkání, tentokrát jsme zápas rozehráli velmi dobře a o poločas jsme vedli. Bohužel nezvládáme, chybí nám zkušenost, abychom tato utkání zvládli dotáhnout do konce a za stavu 3:1 v posledních deseti minutách dvakrát inkasujeme, z toho druhý gól vůbec v poslední minutě, kterým nám soupeř vyrovná a pak prohrajeme na penalty. Je to obrovská škoda, protože tohle utkání jsme měli vyhrát v základní hrací době a urvat tři body. Není to první utkání, kdy jsme takhle ztratili body a já věřím, že klukům tyhle zápasy strašně moc dají a nasbírají tím zkušenosti a v příští sezóně se budou v těchto zápasech chovat jinak, budou zkušenější, omlácenější a zápasy budou zvládat dotáhnout do vítězného konce.

MFK Dobříš
Martin Šrain, trenér: Po většinu utkání byl soupeř, hrající s mladým týmem, lepší. Museli jsme se také srovnat se zraněním Maryšky před koncem první půle. Teprve v závěru zápasu se naším hráčům podařilo proti poslednímu týmu tabulky vyrovnat. Z našich hráčů, kromě brankáře, se dařilo pouze Procházkovi s Junkem.



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - T. Kmeťo [-] , D. Klusák [-] , J. Větrovský [-] , M. Bouchal [-] (46. A. Rytíř [-] ) , F. Radosta [-] , L. Vozihnoj [-] , L. Mikuláštík [-] (60. C. Vaňo [-] ) , B. Baidoo [-] (70. R. Mischnik [-] ) , M. Kubec [-] (80. V. Štefl [-] ) , P. Schramhauser [-]

MFK Dobříš
R. Weber [-] - R. Procházka [-] , D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] - O. Puchmajer [-] , V. Šrain [-] , P. Junek [-] , J. Šrain [-] (69. J. Liška [-] ) - Š. Maryška [-] (40. P. Masopust [-] ) - F. Dort [-] , P. Kozohorský [-] (46. A. Petrlík [-] )

ŽK: 15. M. Bouchal , 42. D. Klusák - 35. P. Junek , 83. R. Talůžek .
Hráči zápasu: L. Vozihnoj - P. Junek .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kvaček Jan - BRAUN Martin, EIBL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů