T. Senft 10.
2:1p.
(1:0)
52. M. Polom
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

27.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany se s Aritmou rozešly smírně


Branky


10. T. Senft - 52. M. Polom
22

Souboj týmů ze středu tabulky byl k vidění v Sedlčanech, kam zavítala pražská Aritma. Ta měla po celý zápas více míč na kopačkách, svou aktivitu ale vyjádřila pouze jedním gólem. Stejného počtu branek dosáhli také domácí, kteří své brzké vedení neudrželi a zápas dospěl až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

Po celý zápas byla aktivita a fotbalovost na straně Aritma, ta však doplácela na špatnou koncovku. Do vedení se dostali domácí po deseti minutách. Soldát vysunul přesnou kolmicí Senfta a sektor domácích fans mohl slavit - 1:0. Aritma držela častěji míč na kopačkách, ale odpověď v podobě vyrovnávajícího gólu do poločasu nenašla. Vedení Tatranu mohl navýšit Senft, ale podruhé Frantu nepřekonal.

Ve formě hrající Polom srovnal

Jen co sudí pískl do píšťaly, tak byla k vidění prvá šance. V té se zjevil aktivní Sirotek, ale domácí fotbalista druhý gól nepřidal. Obraz hry se nezměnil ani ve druhé polovině zápasu, hrálo se nahoru dolů. S tím rozdílem, že Aritma protrhla střelecké trápení a z přímého kopu Polomem srovnala - 1:1. Před oběma celky dýchala závěrečná půl hodina, která dávala prostor na vítězný gól.

 

K tomu měly oba celky blízko, neboť na hosty nastřelené břevno odpověděl stejnou mincí po chvilce Dvořák. O tom, že si šanci mezi třemi tyčemi Dřevojan zasloužil, přesvědčil sám brankář při samostatném nájezdu pražanů, který lapil a podržel svůj tým. Blízko k brance měl na druhé straně Matoušek, ale jeho střelecký pokus vytlačilo z branky samo hřiště. V závěru měl gól na kopačce Brotánek, ale z těsně blízkosti trefil nohu Franty. Díky této neproměněné šanci, ale také díky bídné koncovce hostí zápas v základni hrací době vítěze neměl.

 

Následoval penaltový rozstřel, ve kterém byli domácí stoprocentní, a tak brali plusový bod.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Lukáš Brotánek, obránce: Pro nás dobré dva body za výhru na penalty. Soupeř měl více ze hry, ale jeho hra končila hlavně před naším vápnem. My hráli na pokraji sil, více jak půlka hráčů ze základu hrála včera zápas za béčko, někdo se zraněním a na konci sezóny nás po fyzické stránce dohání špatná tréninková účast. Přesto, že měl soupeř herně navíc, tak myslím, že gólových příležitostí ke skórování jsme měli my.

SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: Odehráli jsme dobrý zápas. Byli jsme lepší, drželi jsme více míč na kopačkách. Měli jsme dost šancí, ale naší tradiční bolestí je jejich neproměňování. Při vší úctě k soupeři jsme si zasloužili vyhrát, nakonec vezeme jen bod.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] (90. T. Glogar [-] ) - M. Dvořák [-] , M. Sirotek [-] , L. Soldát [-] (83. D. Čipera [-] ) , M. Kdolský [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (74. J. Čejda [-] ) , T. Senft [-] (37. L. Matoušek [-] ) , P. Lípa [-] , P. Haas [-] , L. Brotánek [-]

SK Aritma Praha
M. Franta [-] - D. Macháček [-] , P. Vávra [-] (83. J. Mareš [-] ) , M. Polom [-] , D. Baran [-] , R. Turák [-] , J. Beneš [-] , J. Troníček [-] , M. Pivrnec [-] (74. D. Kocour [-] ) , M. Bedrna [-] , M. Macek [-]

ŽK: 50. M. Krůta - 66. D. Macháček , 75. P. Vávra .
Hráči zápasu: F. Dřevojan , M. Sirotek - M. Polom , M. Bedrna .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - TUPÝ Petr, VYCHODIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Tomáš Senft
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že již prolomíme smůlu a začneme proměňovat více vyložených šancí a přestaneme dostávat takové laciné branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích