3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

22.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Středočeské derby ovládlo Hořovicko


Branky


19. J. Pyšek , 25. J. Mach , 86. T. Balvín - 15. L. Sklenář , 66. L. Sklenář (p.)
21

Skoro čtyři stovky fanoušků dorazily do Hořovic, kde se odehrálo debry. To jak se říká nemá favorita. I v tomto případě to vypadalo dlouho, že zápas nebude znát po základní hrací době svého vítěze. Opak byl ale pravdou, když v poslední desetiminutovce rozhodl o vítězi Hořovicka po krásné akci Balvín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořovicko otočilo nepříznivý stav

Do zápasu vstoupilo lépe Hořovicko, které před zraky početné divácké kulisy drželo více míč na kopačkách a vytvořilo si mírnou převahu. Po vlastní chybě ale domácí inkasovali. V 15. minutě dal Balvín pomalou malou domů brankáři, čehož využil Sklenář - 0:1. O čtyři minuty později ale bylo vyrovnáno, když se po standardní situaci prosadil Pyšek - 1:1. Ve 25. minutě bylo již vedení na straně domácích, když zavěsil hlavou po rohu Mach - 2:1. První polovina derby tak patřila domácím.

Beroun remízu neudržel

Do druhé půle vstoupil aktivněji Beroun, kterému nejspíš pomohla poločasová bouřka v kabině. Hosté šli za vyrovnáním a to přišlo po hodině hry, obral bránícího hráče Horel a nasměroval si to do vápna. Zde byl sražen Březinou a míč si na penaltovou značku postavil Sklenář, který nezaváhal - 2:2. Vyrovnaný stav držel dlouho, ale postupem času odcházel Beroun fyzicky a Hořovicko se dostávalo více do hry. Vytvořilo si tlak a v závěru zápasu po krásné kombinační akci rozhodl po Pyškově nahrávce Balvín - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Jaroslav Kuchař, vedoucí týmu: První poločas jsme byli lepší my, ale prohrávali jsme po zbytečné chybě. Dokázali jsme vyrovnat a do poločasu jsme vedli. Ve druhé půli na nás Beroun nastoupil a srovnal. My jsme ale postupně na tom byli lépe fyzicky a v posledních deseti minutách i s nastavením derby rozhodli, řekl bych, že zaslouženě.




Sestavy


SK Hořovice
D. Grégr [-] - D. Klimeš [-] , T. Balvín [-] (89. J. Hošťálek [-] ) , J. Mach [-] , T. Šmíd [-] , T. Březina [-] , J. Pyšek [-] (90. Š. Šíma [-] ) , J. Kuchař [-] , T. Přibyl [-] (55. V. Krupička [-] ) , J. Machurka [-] (78. R. Pešl [-] ) , M. Šum [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , T. Lhotka [-] , L. Sklenář [-] (84. D. Soukup [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , T. Břížďala [-] , J. Počta [-] (86. M. Pelikán [-] ) , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (72. D. Poslední [-] )

ŽK: 38. J. Kuchař , 60. T. Balvín , 64. T. Šmíd , 66. T. Březina - 21. L. Sklenář , 24. T. Ježek , 86. J. Počta .
Hráči zápasu: J. Mach - T. Břížďala .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kříž Jiří - PATÁK Viktor, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: remíza

Tady to na moc gólů nevidím, na každé straně padne jeden.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích