0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:00

21.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klatovy si opět vystačily s jedním gólem


Branky


24

Po vyrovnaném zápase na Aritmě, který byl do poslední minuty dramatický, chtěla Soběslav naplno bodovat doma. Proti ní ale stály Klatovy, které jdou také za vítězstvím v každém utkání. V Soběslavi to má každý těžké, o čemž se fotbalisté z plzeňského kraje přesvědčili, ale svůj jeden gól ubránili a odváželi si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Do zápasu vstoupili o něco lépe hostí, kteří častěji drželi míč na kopačkách, ale na dobře zorganizovanou obranu Soběslavi nemohli najít dlouho recept. Prudký centr Pavloviče odvrátil bránící hráč těsně vedle branky. Hlavní děj se odehrával mezi oběma šestnáctkami a na gól se čekalo do 39. minuty, kdy si vyměnil míč Bálek s Pavlovičem a prvně jmenovaný mířil přesně - 0:1.

 

Soběslav měla k vyrovnání blízko

Druhý poločas znamenal pro Soběslav jediné - vyrovnat. Za tím si také jihočeši šli a svého soka přehrávali. Obrana Klatov ale také působila velice kompaktně, a tak i domácí měli velmi těžké Rojíka ohrozit. Klatovy také zahrozily vpředu, ale Mészáros s Jandou úspěšní nebyli, stejně jako Pavlovič po standardce. Blízko ke gólu bylo i na straně Soběslavi.

 

A to především v závěru zápasu, kdy vychytal Rojík nebezpečného Vaňka. Klatovský brankář si poradil i se zakončením Kutnera a hlavička Mazoucha mířila vedle. Závěrečný tlak jihočechů kýžený vyrovnávací gól nepřinesl, a tak body putovaly do plzeňského kraje.

 

Galerie od Daniela Pekaře.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: Velice vyrovnaný zápas, který rozhodla jedna chyba. První poločas byl vyrovnaný a odehrál se většinou ve středu hřiště. Druhá půle patřila nám, byli jsme více aktivní, ale hosté velmi dobře bránili. Ke konci brankář hostí vychytal Vaňka, Kutnera a hlavička Mazoucha šla vedle. Ze závěrečného tlaku jsme nic nevyužili.

SK Klatovy 1898
Michal Čadek, trenér: Od začátku utkání jsme byli více na balónu a čekali na příležitost, jak vstoupit do dobře organizované obrany domácích. To se povedlo až ve 39. minutě. Ve druhé půli domácí přidali a gólmani na obou stranách měli co dělat. Nás opět podržel Rojik a hlavně díky jeho zákrokům vezeme tři vybojované body. Jsem za ně rád, v Soběslavi nevyhrává každý. Musím celému týmu poděkovat.



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - D. Maršík [-] (70. J. Boháč [-] ) , M. Hromada [-] , J. Suchan [-] - L. Podráský [-] (70. K. Chotovinský [-] ) , F. Vaněk [-] , V. Žalda [-] (46. M. Dvořák [-] ) , P. Bouchal [-] - A. Kutner [-] , T. Mazouch [-] , M. Varačka [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - L. Bálek [-] (88. A. Aizner [-] ) , M. Lukeš [-] (92. J. Bošek [-] ) , P. Kotrba [-] (83. J. Sojka [-] ) , D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] (84. L. Krásný [-] ) , D. Tříska [-] , D. Žáček [-] (78. K. Pavlík [-] )

ŽK: 61. D. Maršík - 56. D. Tříska , 90. J. Bošek , 90. M. Lukeš .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Braun Martin - DUJSÍK Jiří, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů