2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

19.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlý gól Přeštic body nepřinesl


Branky


26

Přeštice zažívají povedenou sezónu a pro každého jsou nepříjemným soupeřem. Nyní to na domácí půdě pocítila Soběslav. Ta během několika vteřin hned inkasovala, a tak ji čekal pořádný kus práce, aby doma nějaké body udržela. To se nakonec podařilo, když dvěma zasáhy zaúřadoval Kutner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. minuta - Suchan nezabránil centru z kopačky Mudry, který našel ve vápně Strejčka. Ten dostal hlavou mezi dvěma obránci míč pod sebe a nabíhající Sýkora prostřelil Kuníka - 0:1. Tomuto gólu po 45 vteřinách nezabránil ani obětavý skluz Hromady.

 

34. minuta - Centr z pravé strany odvrátil Duchek před vápno, kde byl připravený Kutner. Ten moc dlouho nepřemýšlel a poslat loptu krásné k pravé tyči - 1:1.

 

70. minuta - Nepříjemnost pro Soběslav, kdy zabránil útoku hostí kapitán Boháč a uviděl rovnou červenou kartu.

 

85. minuta - Centr Vaňka nedaleko domácí střídačky mířil krásně za obranu a před brankáře, do toho nejvíce nebezpečného místa, kam v tu chvíli mířit mohl. Jediný, kdo šel za míčem byl Kutner a uklidil ho do sítě - 2:1. Tato branka rozhodla o vítězi zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: "Tragický start do zápasu, kdy jsme obdrželi gól ve 45. vteřině. To uz je ohraná písnička z naší strany. Pomalu jsme se vzpamatovávali a byli jsme odměněni vyrovnávacím gólem Kutnera. To ale nebylo vše z naší strany. Šance se kupily, ale naše koncovka je tristní. Druhý poločas byl v naší režii. Jediné, co nás přibrzdilo, bylo vyloučení Boháče. Do té doby hosté hrozili jen brejky. Po vyloučení, už převzali otěže a brejky byly v tu dobu na nás. Po našem rohu a následném centru se podruhé prosadil Kutner. Výhra velice těší a byla velmi důležitá. Jediné, co mě mrzí je, že na dva góly potřebujeme osm šancí. V dobrém světle se ukázali náhradníci Podráský a Varačka. Dobré výkony po zranění předvádí Zeman."




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Suchan [-] , J. Boháč [-] - V. Zeman [-] , P. Bouchal [-] , F. Vaněk [-] (89. K. Chotovinský [-] ) , L. Podráský [-] - A. Kutner [-] (87. V. Žalda [-] ) , M. Dvořák [-] (64. M. Varačka [-] ) , T. Mazouch [-] (80. M. Smetana [-] )

FK ROBSTAV
M. Šampalík [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (71. T. Kristl [-] ) , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , Z. Sýkora [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] (74. J. Peterka [-] ) , S. Staněk [-] , J. Kulhánek [-] (66. J. Bešta [-] ) , J. Duchek [-]

ŽK: 38. A. Kutner , 66. L. Podráský - 54. L. Mudra , 60. M. Strejček . ČK: 70. J. Boháč .
Hráči zápasu: A. Kutner , V. Zeman .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: Rychtár Tomáš - VOJTĚCH Lukáš, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Lattisch
Tip experta: výhra hostů

Přeštice nečeká na venkovním hřišti nic jednoduchého, ale v Soběslavi zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích