5:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice v divoké přestřelce porazily Dívčice


Branky


18. M. Kotlas , 38. M. Čírkov , 50. M. Votruba , 52. T. Hašek , 83. F. Stráský (p.) - 2. V. Strnad , 54. V. Valenta , 74. L. Tvrzický (p.)
16

Bohaté na branky bylo utkání 26. kola III. třídy v Hrdějovicích. Fotbalisté Dívčic podlehli poslednímu týmu 5:3. Slavoj položil základ k tříbodovému zisku v prvních deseti minutách druhého poločasu, kdy vstřelili dva rychlé góly. Dívčice sice snižíly, ale na body to tentokráte nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý výsledek

Dívčice začaly utkání aktivněji a držely míč na svých kopačkách. Domácí čekali na své polovině na šance, které nepřicházely. Do první možnosti se tak dostal hostující střelec Václav Strnad, který postupoval sám na branku z levé strany a svou prudkou ránu prostřelil domácího brankáře - 0:1. Podobná šance byla k vidění od Valenty, který stejně jako před ním Strnad měl před sebou brankáře Poláka, ale brankář Hrdějovic svůj zákrok zvládl. V brance neskončila ani následná dorážka Šímy. Mírně opařené Hrdějovice se nevzdaly a zatlačily svého soupeře do defenzivy. Šance domácích a následná dorážka Miroslava Kotlase do prázdné branky znamenala srovnání na 1:1. Před koncem poločasu předvedl další dobrý zákrok brankář hostí, když vytlačil na rohový kop střelu ze standardní situace v podání domácího kapitána Čírkova, která směřovala pod břevno. Domácí nakonec dokázali získat vedení na svou stranu, když se trefil Martin Čírkov. Poločas tedy skončil vedením domácího mužstva 2:1.

Domácí ve druhé půli dominovali a nastříleli tři branky

Druhý poločas začal velkým tlakem domácích. Hrdějovice byly aktivnějším týmem a svou kombinační hrou svého soupeře přehrávaly. Trest přišel hned v 50. minutě, když se nikým nehlídaný Michal Votruba trefil hlavičkou z rohového kopu. O dvě minuty později hostujícící obrana nazachytila náběh Tomáše Haška a ten přehodil brankáře Trčku - 4:1. Dívčická obrana se během prvních patnácti minut rozsypala. Prakticky okamžitě přišla odpověď na druhé straně. Waldhauser vybojoval míč na své polovině, poslal do samostatného úniku Vladimíra Valentu, obešel tři hráče a přesnou střelou nedal domácímu brankáři šanci. Zdramatizování zápasu přišlo po další mírné chybě domácí obrany. Stoper mírně strčil do Rejdala a byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil kapitán Luboš Tvrzický - 4:3. Když už se hosté chystali k poslednímu tlaku přišel faul hostujícího brankáře a kopala se druhá penalta v zápase. Tu také s přehledem proměnil František Stráský a bylo jasné, že hosté z výsledkem nic neudělají. Hrdějovice tak zvládly poslední utkání sezóny, ale přesto zůstaly na posledním místě. Dívčice po dvou vítězných zápasech opět ztratily a skončily na desáté pozici III. třídy.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Příchozí diváci museli být spokojeni, padlo osm branek. Do zápasu jsme dobře vstoupili a šli zaslouženě do vedení. Domácím se pak povedlo utkání otočit, Ve druhém poločase jsme dělali hrozné chyby směrem dozadu. Prohrávali jsme osobní souboje, v tom nás domácí předčili. Dát venku tři góly a nevézt si ani bod, to je ostuda. Domácí šli víc za vítězstvím a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice B
J. Polák [-] - M. Čírkov [-] , P. Voráček [-] , M. Kotlas [-] , M. Hrdlička [-] , F. Stráský [-] , J. Hůda [-] , M. Votruba [-] , L. Hulec [-] , M. Hondlík [-] , T. Hašek [-]

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - V. David [-] , J. Lexa [-] , L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] - L. Tvrzický [-] , V. Valenta [-] , K. Šíma [-] , J. Valenta [-] , S. Rejdal [-] - V. Strnad [-] -

ŽK: 60. L. Tvrzický , 83. P. Trčka .
Hráči zápasu: F. Stráský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - FILÍPEK Zdenek (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Do Hrdějovic jedeme pro tři body. Bohužel můj tip nejde změnit, takže doufám že vyhrajeme, aby nevznikly spekulace.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích