Chrášťany v derby zdolaly Týn a posunuly se na čtvrté místo v tabulce


Branky


19

Aktivní hrou vstoupili do utkání proti Týnu fotbalisté Chrášťan. V prvním poločase se také nakonec dočkali jednoho gólu, o který se postaral František Vaníček. Druhý poločas se hrál dlouho bez branek a šancí, až se v samém závěru prosadil Roman Drozd a Josef Vomáčka upravil na konečných 3:0 pro Chrášťany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): Podle postavení v tabulce jsme byli favority, v derby to však mnohdy neplatí. Na hrbolatém terénu jsme ale byli jednoznačně lepší, důraznější a v útoku mnohem nebezpečnější. Zejména náš nejlepší hráč Roman Drozd neustále zaměstnával obranu soupeře. První půle mohla skončit i větším rozdílem, ale Drozd ani Vomáčka své dobré příležitosti neproměnili. Trefil se až v závěru poločasu svým prvním gólem kariéry mladý Fanda Vaníček. Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, soupeře jsme vůbec k ničemu nepustili a také přidali dva další góly. Výsledek mohl být ještě vyšší, ale Drozd ani J. Král další šance nevyužili. V krásném počasí jsme potěšili domácí diváky hrou i výsledkem.

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): V Chrášťanech se nám dlouhodobě nedaří, najít poslední vítězství Olympie by byl pro kronikáře asi podobný úkol, jako když Ovčáček hledal Peroutkův článek Hitler je gentleman... Příliš gentlemansky jsme se nicméně chovali na hřišti my. V Chrášťanech nejde hrát "jen" fotbal, je potřeba přidat agresivitu, důraz a odvahu rozdat i přijmout rány. V tomto ohledu jsme domácím nestačili, jasně nás jednoduchým a účelným fotbalem přehráli. Trenér Klička nás nabádal, ať na vlastní polovině na nerovném terénu zbytečně nevymýšlíme. Bohužel první i druhý gól jsme inkasovali právě po ztrátě míče na vlastní polovině. Kdybychom se drželi pokynů, možná se dala ukopat plichta. Takto se Chrášťany dostaly do vedení a ve zbytku utkání nám mohly nasypat ještě více. Gratuluji soupeři k vítězství v derby, my máme hodně co zlepšovat.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - M. Drozd [-] , V. Mach [-] , M. Jedlička [-] , J. Vomáčka [-] , L. Polida [-] - J. Vomáčka [-] , P. Příhoda [-] , M. Boháč [-] - R. Drozd [-] , P. Kremsa [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - J. Maruška [-] , M. Procházka [-] , L. Ponec [-] , V. Švík [-] , J. Brom [-] , D. Maruška [-] , K. Klein [-] , J. Vanda [-] , L. Lagron [-] , M. Machálek [-]

ŽK: 67. P. Příhoda , 77. R. Drozd - 45. M. Machálek .
Hráči zápasu: L. Polida , R. Drozd .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KNOTEK Václav - BOHÁČ Miroslav (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2019 10:10
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Chrášťany | Jihočeský | České Budějovice
Hodnocení zápasu
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Derby sousedů. Z Chrášťan se body horko těžko vozí, pro mě jeden z nejtěžších soupeřů, který využívá nad míru kvalit domácího stadionu. Jestli něco Vltavo-Týnští odvezou, tak maximálně bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích