1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice přehrály Včelnou a odvezly si tři body


Branky


18

Druhý duel jarní části dvou týmů ze středu tabulky nenabídl divákům příliš pohledného fotbalu, nicméně i přesto padly hned čtyři góly. Hráči Dívčic dokázali proměnit své šance a zaslouženě si z Včelné odvezli tři body po výsledku 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly pomohli hostům získat klid

První šanci duelu si vypracovaly Dívčice, když Semrád šikovně utekl po pravém křídle. Nacentroval míč Strnadovi jenž zatáhl míč a vstřelil branku, která bohužel nebyla kvůli údajnému offsajdu uznána. První větší prověrka přišla v šesté minutě, kdy fauloval na pravé straně hřiště Adamovský, ale domácí gólman si s prudkým centrem poradil a vyrazil jej do bezpečného prostoru. Na druhé straně dostal do dobré pozice míč Křiváček, ale domácí křídelník dokázal vybojovat pouze rohový kop, který obrana Dívčic ubránila. V 8. minutě zápasu chytře zahrál rohový kop Petr Semrád a míč skončil v síti včelnické branky - 0:1. Velkou příležitost si hosté vytvořili ihned poté, kdy se po centru Valenty dostal do velké šance Rejdal, ale míč mu odkopl od nohy domácí Kříž. Nepříjemná chvilka pro domácí přišla ve 13. minutě hry. Hostující útočník Jan Lexa si potáhl míč a střelou doprostřed brány překvapil domácího gólmana, který se musel trošku červenat. Snížení měl na noze domácí Polanský, jenž vystihl rozehrávku hostí, ale při přehození brankáře Trčky mu míč utekl až příliš daleko a domácí hráč nestihl uklidit míč mezi tři tyče. Klíčovým mužem Dívčic byl v první půli jednoznačně brankář Trčka, který držel svůj tým nad vodou a hlavně díky němu se podařilo udržet stav 0:2 až do poločasového hvizdu.

Drama se ve druhé půli nekonalo, hosté si dokráčeli pro tři body

Hned zkraje druhé půle dostal domácí tým k dispozici volný přímý kop z poměrně slušné pozice. K jeho exekuci se postavil Žondecký, ale jeho velice nepovedený pokus málem způsobil třetí branku zápasu. Poté přišlo několik skrumáží v hostujícím vápně, ale naštěstí pro hosty se domácí nedokázali gólově prosadit. Dívčičtí fotbalisté nastoupili do druhé poloviny hodně vlažně a měli veliké štěstí, že neinkasovali kontaktní branku. V 58. minutě přišel dar z hůry. Záložník Dvořák hodil autové vhazování, Vladimír Valenta potáhl míč po levém křídle, obešel dva protihráče a nekompromisní střelou pod břevno dal hostům potřebný klid do kopaček - 0:3. Domácí nesložili zbraně a snížit mohl Tondl, jenž si navedl míč na střed, ale trefil pouze prostor, kde stál připravený Trčka. Další šanci Včelné si vytvořil Polanský, jenž pronikl do vápna po levé straně, ale nadvakrát nedokázal ani zakončit, ani odcentrovat. Poté se Dívčice dostaly do několika velkých šancí. Největší z nich spálil Rejdal, když ho krásným pasem našel Leoš Valenta. Domácí ke konci zápasu téměř rezignovali a nevypadalo, že by chtěli s výsledkem něco udělat. Včelná se přece jen dočkala snížení v 87. minutě. Ondřej Polanský si naběhl na krásnou přihrávku z pravé strany, hostující brankář Trčka vyběhl pozdě z branky a s útočníkem se srazil. Nicméně branka byla uznána - 1:3. Zdravotní stav ale nedovolil brankáři pokračovat a mezi tři tyče musel útočník Lexa. Konec zápasu už si hosté pohlídali a zaslouženě si odvážejí všechny body.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Zvládli jsme utkání s těžkým soupeřem ze středu tabulky, za což jsme rádi. Od první minuty jsme šli za vítězstvím, prvnímu poločasu chyběl jen třetí gól. Ten se nám podařilo vstřelit až po přestávce bráchou. Nucená pauza nám sice neprospěla, ale zvládli jsme několik těžkých situací, kdy nás podržel brankář Trčka. Jinak jsme ale měli víc šancí a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Celé mužstvo hrálo jako tým, což mě těší nejvíc. Nejlepší hráče bych vyzdvihl Patrika Trčku a Vaška Strnada.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - Y. Budchak [-] , V. Adamovský [-] , L. Krajčír [-] , O. Severin [-] - D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , P. Křiváček [-] , J. Kříž [-] - O. Polanský [-] , P. Chroustovský [-] -

TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - L. Valenta [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - S. Rejdal [-] , V. Strnad [-] , J. Valenta [-] , V. Valenta [-] - P. Semrád [-] , J. Lexa [-]

ŽK: 22. O. Polanský .
Hráči zápasu: P. Trčka , V. Strnad .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: STACH Josef - ZAJÍČEK Roman (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Včelná nás doma překvapila, hlavně nasazením a celý zápas v pohybu. Má spoustu vysokých hráčů a hrozí tak ze vzduchu, rozhodně silnější tým než ten s kterým jsme hráli na podzim. Dívčice to budou mít hodně těžké. Domácí hřiště určitě přeje hernímu stylu Včelné .

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů