Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 15:00

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Temelín/Olešník "B" rozstřílel nejspíš už sestupující mužstvo Horní Stropnice


Branky


14

Na výborně připravený trávník v Temelíně k prvnímu mužstvu tabulky dorazil tým, který má plné ruce a nohy práce se záchranou v Okresním přeboru. Zápas se hrál za pěkných letních podmínek, kdy ještě před začátkem utkání pustil domácí trenér a zároveň správce hřiště Zdeněk Hrdina zavlažování trávníku. V tomto duelu každý tým potřeboval vyhrát za plný počet 3 bodů. Domácí hráči, aby udrželi před posledním kolem náskok minimálně 2 bodů na čele tabulky a hosté, aby stále živili naději pro udržení se v OP. V podzimním duelu si ze hřiště Hraničářů odvezl vysokou výhru 6:0 Olešník "B".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči rezervy Olešníku B/Temelínu hosty doslova rozebrali

Aktivnějším týmem bylo od začátku domácí mužstvo, kdy středová řada D. Szep, M. Jaroš velmi dobře dirigovala mužstvo Temelína/Olešníka “B“ a držela míč na svých kopačkách. Ve 4. minutě po nádherné přihrávce od M. Jaroše mezi hostující stoperskou dvojici se prosadil nejlepší střelec týmu Petr Vornay, který píchl balón okolo gólmana P. Brouska a poslal Temelín do vedení - 1:0. Domácí mužstvo mělo velký tlak, kdy měl šance na zvýšení skóre Z. Vařák, M. Gutwirth nebo P. Vornay. Stav se ale měnil v 15. minutě, kdy po dobře zahraném rohovém kopu od D. Szepa si našel míč Daulet Nygmet, který na poprvé hlavičkou nechal vyniknout hostujícího brankáře, který míč pouze vyrazil před sebe a jeho následná dorážka už skončila v síti - 2:0. O necelé dvě minuty později se již skóre měnilo na - 3:0, když po přihrávkách po trase M. Jaroš, D. Szep, L. Říha, P. Vornay se na levé straně dostal míč ke Zdeňku Vařákovi, který svojí technickou střelou na zadní tyč z hranice vápna obstřelil gólmana. Hostující hráči hrozili pouze ojediněle, ale jejich střely byly buď zblokovány skvěle hrající domácí obranou nebo skončily v rukavicích brankáře O. Cihly. Hráči domácího celku si vytvářeli nadále velký tlak a další své šance neproměnil P. Vornay ani Z. Vařák. Stav se opět měnil ve 27. minutě. Trestný kop za hranicí vápna velmi rychle rozehrál M. Jaroš, našel mezi obránci Z. Vařáka, jenž střelou na zadní tyč vyzkoušel připravenost hostujícího gólmana, který ale střelu pouze vyrazil nad sebe a pro Petra Vornaye nebyl problém doklepnout míč ze vzduchu do sítě a upravit na 4:0. Domácí mužstvo bylo aktivnější, z čehož po výborných přihrávkách od M. Jaroše plynuly další šance, které buď končily zvednutým praporkem od pomezního rozhodčího nebo nepovedenou střelou jako v podání Z. Vařáka. Po další skvělé akci se individuálně prosadil ve 38. minutě Lukáš Říha, který prošel skrz vápno přes několik protihráčů a střelou k tyči upravil výsledek - 5:0. Poločasový stav zápasu na 6:0 určil po vynikající přihrávce mezi obránce od koho jiného než M. Jaroše nabíhající Michal Gutwirth, jenž udělal kličku brankáři P. Brouskovi a dovezl balón až do sítě.

Druhý poločas domácí polevili a také hosté se prosadili gólově

Druhý poločas se již dohrával, protože o vítězi bylo již rozhodnuto. Domácí mužstvo na hřišti dominovalo a bylo vidět, že každý jeho hráč chce dát gól a zapomínali tak na zadní vrátka. Hosté toho využili a udeřili po pravé straně, kde po pěkné krajní akci našli ve vápně nabíhajícího Jindřicha Haňura a ten upravil v 56. minutě na 6:1. Hráči domácího celku odpověděli z rohového kopu, kdy rozehrávající D. Szep přihrál nakrátko M. Jarošovi, který uviděl za vápnem stát nikým nehlídaného Jana Kříže, ten si prvním dotykem míč připravil a druhým vystřelil tak, že balón skončil v síti - 7:1. Vynikajícím zákrokem se blýskl také domácí brankář O. Cihla, který přímý volný kop za hranicí vápna mířící do šibenice jeho branky skvěle vyrazil na roh. O pár minut později v 68. minutě zvyšoval Petr Vornay po přihrávkách po trase D. Szep, L. Říha, M. Jaroš už na 8:1 a dovršil tak hattrick. Hosté ještě v závěru snížili na 8:2, když se v 89. minutě prosadil opět Jindřich Haňur. Tým Olešník "B"/Temelín se tak přiblížil k vítězství v Okresním přeboru pro sezónu 2018/2019 a mohl se již radovat v tomto kole za předpokladu, že mužstvo Hluboké "B" zvítězí na hřišti Zlivi.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Zdeněk Vařák ( hráč ): Věděli jsme, že musíme dnes vyhrát, aby jsme se přiblížili vítězství v OP. Na nádherně připraveném trávníku, o který se stará náš trenér a správce hřiště Zdeněk Hrdina, se vítězství rodilo lehce. Po 20 minutách bylo hotovo a už se jen skóre navyšovalo. Výborně hrála středová řada David Szep a Michal Jaroš, kteří rozdávali výborné gólové přihrávky. Díky odpolednímu výsledku ve Zlivi už je jasné, že nás nemůže nikdo předstihnout a jsme vítězi OP Českobudějovicka. Chtěl bych tedy poděkovat celému týmu a všem hráčům, kteří za nás nastoupili. Velké díky patří i našemu trenérovi, který to s námi nemá jednoduché :-D

TJ Hraničář Horní Stropnice
Jiří Maršálek ( hráč ): Opět nás bylo pouze jedenáct a byla to z naší strany neskutečná bída. V tomhle utkání nemá ani smysl něco hodnotit, domácí si šli jasně za vítězstvím. Ještě nás čeká domácí zápas se Srubcem a tím se rozloučíme s letošní nevydařenou sezónou.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - J. Pícha [-] , D. Nygmet [-] , J. Kříž [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , Z. Vařák [-] , V. Havlíček [-] , P. Mach [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - J. Maršálek [-] , V. Sarafyniuk [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , M. Tošner [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Fajfrlík [-] , V. Bušta [-]

ŽK: 86. V. Sarafyniuk .
Hráči zápasu: P. Vornay , D. Szep , M. Jaroš - J. Haňur .
Místo: Temelín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - KOTNAUER Lukáš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jan HÁLA
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že domácí potvrdí na svém hřišti dobrou hru a Horní Stropnici porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích