Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 13:30

25.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srubec zvítězil v posledním domácím duelu nad Trhovými Sviny "B"


Branky


14

Na stejné bodové hranici ( 42 bodů ) se v tabulce dvě kola před koncem potkala mužstva Srubce a Trhových Svinů "B". Domácímu Srubci se jarní utkání na vlastním hřišti vcelku vydařila, když z 6 zápasů prohráli pouhý 1. Hostům se jaro celkově vydařilo a ani výsledky ze hřišť soupeřů nebyly špatné, protože hned 3x hráči Trhových Svinů "B" zvítězili. Na podzim si ze Slavče odvezlo všechny body mužstvo Srubce po výhře 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vcelku brzy se domácí hráči dostali do vedení

Na domácích hráčích, byť oslabených o nejlepší střelce týmu R. Janouška a především již několikátý zápas za sebou bez K. Kubíčka, se očividně s domácími diváky chtěli v téhle sezóně rozloučit výhrou. Navázali by tak na poslední domácí výhru nad Hlubokou "B" a napravili by poslední nevydařený víkendový zápas, ve kterém vysoko prohráli na hřišti v Neplachově. První gól na sebe nenechal dlouho čekat a domácí jej vyprodukovali ve 12. minutě po akci na pravé straně, když zkušený srubecký záložníkP. Kalina nacentroval a Michal Štěpánek hlavou těsně před hostujícím gólmanem K. Brůhou nasměroval míč za jeho záda - 1:0. Byť si v dalším průběhu poločasu domácí hráči vytvořili ještě několik šancí, branku se jim vstřelit nepodařilo. Stejně tak na tom byli i hostující hráči během celého prvního poločasu a tak tedy do kabin odcházeli zaslouženě spokojenější domácí fotbalisté s těsným jednogólovým vedením.

Zajímavý čtyřgólový druhý poločas přinesl přeci jen výhru domácímu celku

Do druhého poločasu vlétli hostující hráči jako uragán a než se domácí fotbalisté stihli rozkoukat, už prohrávali. Po pěkné akci středem hřiště se ve 48. minutě trefil přesně hostující záložník Michal Švepeš a vyrovnal - 1:1. Za další čtyři minuty tedy v 52. minutě hosté z Trhových Svinů kopali rohový kop, k odraženému míči se dostal Jaromír Vodička a z první se neomylně trefil za záda domácího D. Koprny - 1:2. Na vyrovnávací gól si domácí diváci museli počkat do 68. minuty. Po centru z pravé strany a ze závaru před bránou se k míči dostal Pavel Kalina a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:2. Vítěznou branku si domácí hráči schovali do závěru zápasu a dal ji Petr Tomšů po velké hrubce hostujícího V. Brožky, který chtěl zahrát malou domů, což mu ale aktivní domácí hráč vystihl a poté už zakončoval do prázdné brány - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
Jan Jindra ( hráč ): Od začátku jsme byli lepším týmem a jen škoda, že poločas neskončil vyšším rozdílem. Šancí jsme na to měli dost. Druhý poločas jsme začali špatně a během pěti minut jsme dostali dva góly. Pak to byl vyrovnaný zápas a podařilo se nám srovnat. No a deset minut před koncem udělal hostující hráč velkou hrubku, kterou jsme využili a podařilo se nám dát vítězné gól.

TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Ze začátku to vypadalo na vyrovnaný zápas, ale pak jsme začali chybovat, nic se nám nedařilo a brzy jsme prohrávali. Vyrovnat se nám podařilo až po poločase a chvíli na to jsme i vedli. Domácí však po našich chybách zvládli jak vyrovnat, tak otočit zápas ve svůj prospěch. Myslím, že za výkon ve druhém poločase jsme si zasloužili alespoň bod. Černou tečkou zápasu bylo zranění Lenka, kterého musela odvézt sanitka. Naštěstí se ukázalo, že zranění nebude tak vážné, jak se zdálo. Teď nás čeká derby s Borovanama, ve kterém si budeme chtít urvat všechny body pro sebe.



Sestavy


TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - R. Rottner [-] , R. Hálek [-] , J. Jindra [-] , J. Mužík [-] , J. Korotvička [-] , M. Štěpánek [-] , R. Leština [-] , T. Kroupa [-] , F. Šálek [-] , J. Hekrdla [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Švepeš [-] , J. Gažák [-] , J. Vodička [-] , V. Brožka [-] , L. Lenk [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Šafránek [-] , J. Valter [-]

Hráči zápasu: J. Hekrdla , P. Kalina .
Místo: Srubec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - TŮMA Jiří (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Jan HÁLA
Tip experta: výhra domácích

Další těžký zápas. Oba týmy hrají dobře, záleží na tom, jak to Sviny doplní, ale věřím více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza