Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 15:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V duelu rezervních týmů si Lokomotiva ČB vcelku snadno poradila s týmem Jankova


16

Zápas dvou týmů pohybujících se ve střední části tabulky mohli vidět domácí diváci na hřišti rezervy Lokomotivy ČB, kam dorazil další rezervní tým z Jankova. Na podzim si připsala těsné vítězství Lokomotiva ČB a v tomto duelu chtěla jistě tento výsledek potvrdit. Jarní forma ale mluvila před zápasem ve prospěch hostujícího celku, kteří si připsali doposud 17 bodů proti 12 bodům domácího mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládli domácí hráči

Do prvního poločasu vstoupili mnohem lépe a aktivněji domácí hráči Lokomotivy. Byť se dlouho ani jeden z týmů nedokázal gólově prosadit, domácí měli více nebezpečnějších příležitostí. No a ve 23. minutě se přeci jen dočkali vedoucí branky. Po kombinaci na pravé straně hřiště se do samostatného úniku proti hostujícímu brankáři Václav Mareš a se zakončením si už věděl rady - 1:0. Další branku domácí přidali v 31. minutě, když rozehráli rohový kop a k dorážce se dostal domácí útočník Jakub Růžička - 2:0. Za dalších pár minut si gólovou radost Jakub Růžička zopakoval, to když ve 39. minutě vystihl rozehrávku hostujících hráčů a střelou za vápnem se trefil přesně za záda brankáře B. Šturmy - 3:0. Hřebíček do hostující rakve zasadil těsně před koncem poločasu ve 45. minutě opět Václav Mareš, když jeho první střelu brankář hostů vyrazil, ale pouze k autorovi střely a ten již dorážkou nepohrdl a hlavou zakončil už do sítě - 4:0.

Domácí polevili a hráči Jankova stav zápasu alespoň zkorigovali

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči vlažněji s myšlenkami na čtyřgólové vedení, které si přinesli z prvního poločasu. Hráči Jankova tohoto laxnějšího přístupu domácích hráčů využili a během dvou minut se jim ještě podařilo zápas trošičku zdramatizovat. O první branku hostujícího týmu se postaral v 58. minutě Martin Kudláček - 4:1 a v 60. minutě přidal druhou jankovskou branku Matěj Prediger - 4:2. Díky téhle brance se domácí opět vzpamatovali a rychle odpověděli, aby bylo zřejmé, kdo zápas dotáhne do vítězného konce. V 64. minutě se svoji třetí a hattrickovou brankou v zápase prosadil Jakub Růžička, jenž svůj sólový únik středem hřiště dotáhl do nekompromisního gólového zakončení - 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB B
Jonáš Zýka ( hráč ): Do zápasu jsme vstoupili skvěle a drželi jsme balon. Jankov jsme nepouštěli do žádných větších šancí a naopak nám se dařila kombinace, kterou jsme dokázali efektivně zakončovat a první poločas jsme jasně vyhráli 4:0. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit v klidu a bez nervů, ale to se nám vůbec nepovedlo, protože jsme byli laxní a hosté nás zaslouženě potrestali dvěma góly. To nás naštěstí probralo, Jakub Růžička završil hattrick a tím nám zase vrátil klid na kopačky.

SK Jankov B
Martin Kudláček ( hráč ): Zápas na Lokádě jsme bohužel nezvládli a po našich hrubých chybách bylo po poločase rozhodnuto, když domácí vedli 4:0. Druhá půle z naší strany už nebyla tak špatná, ale to bylo dáno tím, že domácí tým polevil a hlídal si náskok. Hold musíme vyhrát příští týden doma se Stropnicí. Pochválím kluky z dorostu, kteří nám pomohli, i když měli dopolední zápas v nohách. Také bych rád vyzdvihl výkon domácího pomezního, který potvrdil náš druhý gól. Děkuji mu za fér jednání a má můj respekt, více takových lidí a úroveň okresu by šla nahoru.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Kříž [-] , J. Janů [-] , J. Wenzl [-] , J. Růžička [-] , Z. Gregor [-] , V. Mareš [-] , M. Růžička [-] , O. Hladík [-] , Š. Sahan [-] , J. Zýka [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Janeček [-] , F. Černý [-] - D. Jirkovský [-] , D. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , V. Homoláč [-] - J. Tušl [-] , J. Kotnauer [-] , M. Kudláček [-]

ŽK: 26. L. Simandl .
Hráči zápasu: J. Růžička , V. Mareš .
Místo: Lokomotiva ČB. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - BOBEK Petr (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Patrik BROUSEK
Tip experta: remíza

V tomto duelu si nejsem jistý vůbec ničím a myslím si, že by zápas mohl skončit nerozhodným výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj "benfik" nebude mít na konci zápasu vítěze. Lokotce bude svědčit domácí prostředí, kdežto hosté hrají na jaře pěkný fotbal, který potvrzují výsledky. Vidím to na 1:1.

Tip: výhra hostů