3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O gól byli v zápase Zliv - Lokomotiva ČB "B" šťastnější domácí


Branky


10. T. Kučera , 29. M. Fürst , 57. J. Zrun - 35. J. Weinreb , 39. J. Wenzl
16

Rezervní tým Lokomotivy ČB přijel zkusit prolomit čtyřzápasovou šňůru bez vítězství na horkou půdu do Zlivi. Přestože domácí své dva poslední zápasy prohráli, v tomto utkání byli určitě mírným favoritem. Hrálo se o důležité body, které by domácí mohly opět vrátit do postupových bojů či opačně o body, které by hostující Lokomotivu vzdálily zase o kus sestupovým příčkám. Vzájemný podzimní duel skončil dělbou bodů po výsledku 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během 10 minut 3 góly a neproměněná penalta

V první půli se aktivnější domácí hráči dostali vcelku lacino do dvoubrankového vedení. První gól padl v 10. minutě, když hostující V. Mareš ve skluzu odkopával míč a trefil dobíhajícího Tomáše Kučeru, od kterého se balon odrazil přímo k tyči - 1:0. Poté si domácí vypracovali dalších několik šancí, ale v nich neuspěl J. Slavík ani sám unikající T. Kučera, který trefil pouze vyběhnuvšího brankáře. Druhý gól padl ve 29. minutě po zaváhání hostujících obránců, kdy se do otevřené obrany vřítilo několik hráčů domácích a po kombinaci s R. Bicanem zakončil k tyči za bezmocného brankáře R. Štěpánka záložník Matěj Fürst - 2:0. Pak domácí vyklidili hřiště a iniciativu převzala Lokomotiva. Nejprve ve 32. minutě neproměnil nabídnutou penaltu navrátilec do sestavy P. Liška, když s ní naložil prachbídně a přestřelil domácí branku. Poté se po chybě domácí obrany a důrazu ve vápně prosadil ve 35. minutě Jiří Weinreb a snížil na rozdíl jedné branky - 2:1. Pro hosty vynikající a pro domácí hororovou sedmiminutovku završil ve 39. minutě podobným způsobem jako J. Weinreb hostující dorostenec Jan Wenzl, jenž sebral nepřesnou rozehrávku domácích obránců a srovnal stav zápasu na 2:2. Do konce poločasu se ještě po rohovém kopu dostal do šance na malém vápně neobsazený T. Kučera, ale hlavičkou trefil pouze dobře postaveného hostujícího hráče na brankové čáře.

Rozhodující branka padla po standartní situaci

Po půli domácí přidali na aktivitě a dostali se do několika příležitostí, přičemž svou snahu zúročili po rohovém kopu v 57. minutě, kdy se hlavičkou prosadil Jaroslav Zrun a domácí opět vedli - 3:2. Hosté se postupně tlačili za vyrovnáním, domácí naopak hrozili z brejkových situací, ale žádná větší šance se již ani na jedné straně neujala. V domácím dresu svoji příležitost neproměnil nejdříve R. Hanzal. O několik minut později odcentroval ze standartní situace na zadní tyč M. Maňhal, kde našel hlavu R. Hanzala, jenž ještě hledal T. Kučeru, kterému se dokonce podařil vsítit gól, který ale rozhodčí Krčín pro ofsajdové postavení hráče neuznal. Hosté měli největší šanci k vyrovnání v 90. minutě, když po kličkované přišel o míč ve středu hřiště mladý M. Fürst, do protiútoku vyrazili hostující hráči a J. Vaněček se ocitl sám tváří v tvář domácímu brankáři J. Remtovi, avšak zblízka míč skrze něj do branky nedostal a Zliv tak brala po závěrečném hvizdu 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Po dvou zápasech jsme už zase konečně potřebovali bodovat naplno, což se nakonec podařilo. Proti minulému týdnu se nám sešla i sestava. Pomohl nám i Tomáš Trávníček, který odehrál vynikající zápas, i přestože nastoupil bez tréninku a doufejme, že bude pokračovat dál. V každém případě s plným bodovým ziskem maximální spokojenost.

TJ Lokomotiva ČB B
Ondřej Zajíček ( trenér ): Výkon oproti Borovanům byl o 100% lepší. Góly jsme dostali po chybách a bod by byl zasloužený, ale ve druhé půli chybělo štěstíčko a taky trochu síly.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , T. Trávníček [-] , M. Fürst [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , J. Remta [-] , M. Viktora [-] , M. Suchý [-]

TJ Lokomotiva ČB B
R. Štěpánek [-] - P. Kříž [-] , J. Vaněček [-] , V. Mareš [-] , J. Weinreb [-] , O. Hladík [-] , T. Kadlec [-] , D. Jelínek [-] , S. Smrž [-] , Š. Sahan [-] , R. Čapek [-]

ŽK: 26. J. Zrun , 32. T. Trávníček .
Hráči zápasu: J. Remta , T. Trávníček - J. Wenzl .
Místo: Zliv. Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jan JINDRA
Tip experta: výhra domácích

Zliv by už zase potřebovala vyhrát a mohlo by to proti Lokomotivě klapnout.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích