8:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 15:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů deklasovala soupeře ze Žabovřesk


Branky


5. L. Lenk , 20. L. Lenk (p.) , 28. D. Tisoň , 32. V. Brožka , 36. L. Lenk , 39. L. Lenk , 68. M. Švepeš , 80. J. Vodička
16

Domácí rezerva Trhových Svinů přivítala v 19. kole na svém hřišti mužstvo ze Žabovřesk. Trhové Sviny vstoupily do jarní části asi v nejlepší formě, kdy zvítezily z pěti možností hned čtyřikrát a hned se tak zapojily do boje o čelo tabulky. Žabovřesky oplývaly přesně opačnou formu, protože z pěti duelů uspěly pouze jednou a zatím to vypadá, že každý bod pro ně bude důležitý pro udržení OP i pro příští sezónu. Vzájemný podzimní duel skončil remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Demolice hostujícího týmu

Do zápasu vlétlo domácí mužstvo jako uragán a hned v 5. minutě se ujaly Trhové Sviny vedení. Lukáš Lenk si pohotově zpracoval centrovaný míč kolem brankáře do zakončení a pak už nebyl problém trefit branku - 1:0. Další branky se domácí diváci dočkali ve 20. minutě, když byl proti hostům nařízený pokutový kop, k jehož exekuci se postavil Lukáš Lenk a zvýšil vedení svého týmu - 2:0. Za dalších pár minut skóre opět ve prospěch domácích narostlo, když si v 28. minutě brankáře V. Eliáše obhodil David Tisoň a při úspěšné koncovce se i nešťastně zranil - 3:0. Od tohoto gólu se začaly útoky na hostující branku valit jeden za druhým a dalo by se říct, že každý končil brankou. Ve 32. minutě se do odraženého míče trefil Václav Brožka a také on mohl oslavit gólovou radost - 4:0. Poté přišla čtyřminutovka pro domácího střelce zápasu. Nejdříve Lukáš Lenk ranou jako z kanónu završil své střelecké odpoledne v 36. minutě hattrickem - 5:0 a za další tři minuty vstřelil ještě bonusový 4 gól v zápasu a to se už chvíli před koncem poločasu na výsledkové tabuli rozsvítil hrozivý stav pro hostující tým - 6:0.

Domácí už zápas kontrolovali a přidali ještě 2 branky

Do druhého poločasu nastoupili hostující hráči jako vyměněni a hra se vcelku i vyrovnala. Bohužel pro ně se i přesto nedokázali dostat do nějakého vážnějšího ohrožení domácí branky a tak se snažili zápas dohrát alespoň důstojně, aby na konci zápasu nesvítil na výsledkové tabuli dvouciferný výsledek v jejich neprospěch. Domácím už střelecký prach také postupně docházel, ale i přesto se i ve druhém poločase trefili do černého. Nejdříve v 68. minutě vyslal nádhernou nechytatelnou střelu do šibenice Michal Švepeš - 7:0 a v 80. minutě uzavřel dorážkou do branky gólový účet zápasu Jaromír Vodička - 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): První poločas jsme si tradičně vytvořili plno šanci, ale netradičně jsme většinu proměnili. Z výsledku máme radost a teď se pokusíme dohnat I.B. třídu.

TJ Sokol Žabovřesky
Martin Vašíček ( předseda klubu ): Zápas ve Slavči, kde hraje rezerva Trhových Svinů, se nám vůbec nepovedl a de facto byl rozhodnut už v 36. minutě, kdy na tabuli svítilo hrozivé skóre 6:0 pro domácí. Už pozdní příjezd rozhodčího, který přijel 5 minut před začátkem a zápas tak začal více jak s dvaceti minutovým zpožděním, jako by předznamenal stahující se mračna. Navíc ve Slavči ještě nešel internet, takže se zápis psal ručně. Domácí byli ve všem lepší, důraz, kombinace, střelba, no prostě ve všem. Navíc ještě, aby toho nebylo málo, už v 10. minutě musel odstoupit ze zápasu Pokorný s podezřením na otřes mozku a naražená žebra, po důrazném ale čistém zákroku domácího brankáře. Domácí celý poločas diktovali tempo hry a my ne a ne se chytnou nějakou kloudnou akcí. Domácím naopak vycházelo vše i díky výbornému pohybu a chytrosti. O poločase pak v kabině bylo velmi rušno a nakonec se to i výrazně projevilo na hřišti. Najednou jsme byli vyrovnaným soupeřem a několik vyložených šancí jsme bohužel k naší škodě nedali. Domácí pak naopak ještě dvakrát udeřili a tak nás čekala nejhorší porážka snad za 15 let. Jak se říká, den blbec a kdybychom hráli ještě teď, asi bychom branku stejně nedali.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - F. Štrachal [-] , V. Brožka [-] , J. Vodička [-] , D. Tisoň [-] , L. Lenk [-] , J. Tůma [-] , J. Novák [-] , P. Nocar [-] , J. Gažák [-] , J. Valter [-]

TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] - O. Houdek [-] , P. Pokorný [-] , J. Hála [-] , J. Hála [-] , M. Velík [-] , V. Vácha [-] , V. Hrabčák [-] , P. Božovský [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

Hráči zápasu: M. Popovič , L. Lenk , M. Švepeš .
Místo: Slavče. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šafránek Josef - MORONG Štefan (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Josef Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Tabulka nám napovídá, že domácí rezerva by měla být v tomto zápase favoritem a na hřišti to také potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích