Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká porážka Borovan na hřišti ve Zlivi


Branky


21

Borovany bojující o udržení OP i pro příští ročník přijely k těžkému zápasu na půdu domácí Zlivi. Naopak zlivští hráči se v posledních zápasech potkali s formou z podzimní části a rázem se opět zapojili k boji o postupové příčky do vyšší soutěže. Při podzimním zápasu v Borovanech si oba soupeři body spravedlivě rozdělili při remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka udělala radost domácím divákům

Zápas začal v zajímavém tempu a přestože domácí hráči byli papírovým favoritem duelu, v prvních deseti minutách měli několik příležitostí k otevření skóre hostující hráči z Borovan, ale domácí podržela stálice v bráně J. Remta. Bohužel hostům štěstí v zakončení nepřálo, tudíž i zde platilo pravidlo nedáš, dostaneš a domácí hráči udeřili jako první. V 11. minutě si domácí záložník Martin Maňhal navedl míč na prostředek vápna a křížnou ranou k tyči nedal brankáři V. Knechtlovi šanci - 1:0. V dalších šancích nejdříve neuspěl domácí J. Mareš, když se snažil krásnou ranou obstřelit z rohu velkého vápna hostujícího brankáře, ale trefil pouze tyč hostující branky, od které se míč odrazil k volnému R. Hanzalovi, ale ten branku netrefil. Neproměněný skončil také průnik J. Slavíka, který šel ze strany sám na bránu nebo T. Kučera nedokázal trefit prázdnou svatyni V. Knechtla.

Druhou půli již domácí dominovali a připsali si nakonec vysokou výhru

Do druhého poločasu vlétli aktivněji domácí hráči, kteří chtěli přidat další branku a získat tak více klidu na své kopačky. To se jim podařilo v 58. minutě, když si na vápně vyměnil míč Martin Maňhal s M. Fürstem a opět se prosadil přesným zakončením k tyči - 2:0. Takhle branka byla nejspíš pro další vývoj utkání zlomová a vzdor hostujících hráčů byl takřka pryč. Do další šance vyslal M. Maňhal svého spoluhráče T. Kučeru, jenž neuspěl svým lobem v zakončení proti brankáři hostů. Ani šance tří domácích hráčů M. Maňhala - M. Fürsta - R. Hanzala po několika přihrávkách na vápně vápně neskončila gólem. Až v 70. minutě se třetí brankou v zápase prosadil opět Martin Maňhal, jenž po průnikové přihrávce obešel i brankáře a do prázdné branky uzavřel čistý hattrick - 3:0. Do další příležitosti vyslal v 74. minutě domácí obránce M. Novotný krásnou uličkou Tomáše Kučeru, jenž podél gólmana poslal míč do sítě - 4:0. Na závěr zápasu do 88. minuty si ještě schoval jednu branku Jakub Slavík, který zužitkoval přihrávku mezi hostující beky od mladého J. Remty - 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): I když výsledek 5:0 vypadá pěkně, přesto máme stále problém v neproměňování šancí. Takřka po celý zápas se nám podařilo plnit, co jsme si řekli, takže u nás víceméně panuje spokojenost. Nesmím opomenou jednu perličku k zápasu :-) Do sestavy se nám po dlouhém zranění vrátil Pavel Boubal, což je pro nás dobrá zpráva a dokonce zasáhl i do posledních minut zápasu za zraněného Roberta Hanzala. Úsměvné je, že když měl Pavel nastoupit po delší době na hřiště, dostal informaci, aby se připravil, byl z toho tak konsternován, že si při obouvání kopaček pletl levou nohu s pravou a do zápasu naskočil kvůli tomuto zdržení na místo několika minut jen na pár vteřin, protože sudí utkání záhy ukončil :-)

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): První půli jsme odehráli vcelku ještě slušně. Měli jsme tam několik zajímavých šancí. Jen do 10. minuty hned dvě, které jsme bohužel neproměnili. Jak jsme ale ve druhé půlce inkasovali druhý gól, rozpadli jsme se a Zliv byla jednoznačně lepší. Kluci bojovali, ale jak říkám, druhý gól byl rozhodující a domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Václavík [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , J. Mareš [-] , M. Fürst [-] , M. Novotný [-] , J. Čejka [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-]

FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - M. Račák [-] , A. Fencl [-] , B. Kratoška [-] - R. Chrástka [-] , M. Račák [-] , F. Faktor [-] - J. Čermák [-] , D. Babka [-] - P. Langer [-] , A. Pilát [-]

ŽK: 22. J. Václavík - 29. R. Chrástka .
Hráči zápasu: J. Slavík , M. Maňhal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - FÜRST Václav (N), BRÁZDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Miroslav TRESSL
Tip experta: výhra domácích

Další těžký zápas, bude záležet v jaké sestavě hosté dorazí, ale vidím to na těsnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích