1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rudolfov "B" si připsal další domácí vítězství, tentokrát nad Neplachovem


Branky


22

K dalšímu mistrovskému utkání nastupovali v domácím prostředí hráči Rudolfova proti mužstvu TJ Sokol Neplachov, který byl v tabulce o dvě příčky výše s náskokem dvou bodů. Soupeři chtěli domácí oplatit podzimní porážku, zvítězit a dostat se v tabulce před něj. Bohužel se museli obejít opět bez několika hráčů. Z důvodu zranění ruky nemohl nastoupit do branky gólman David Keřka, který nastoupil v poli a v brance ho zastoupil hráč Filip Peiger, dále se v týdnu zranil Jaroslav Machovec a ze studijních důvodů nemohl opět nastoupit stoper Radek Tyrpák. Na lavičce byl připraven do hry zdravý prakticky jen trenér Josef Dvořák, který odehrál zhruba 20 minut v prvním poločase a to mimochodem velmi dobře. Naštěstí pro domácív průběhu první půle dorazila posila z A-týmu Roman Vo Son, který naskočil do hry od 30 minuty a podal velmi dobrý výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bezbranková první půle

Hráči Neplachova nastoupili do zápasu sebevědomě, byli důraznější v osobních soubojích a prvních 30 minut byli lepším týmem. Důrazem domácí hráče donutili k několika chybám v obranné fázi, kdy se hosté dostali do šancí, ale buď mířili mimo tyče nebo nebezpečí odvraceli rudolfovští na poslední chvíli zablokováním střely, případně skluzem i uvnitř svého pokutového území. Největší šanci prvního poločasu měl hostující Jan Švec, který po velmi špatné malé domů domácích hráčů postupoval zcela sám na zaskakujícího hráče - brankáře Filipa Peigera. Ten hostujícího útočníka zaskočil zřejmě tím, že zcela odkryl pravou část své branky a tím jej tak překvapil, že J. Švec vystřelil na opačnou stranu na jeho silnou levou nohu, kterou šanci hostům vykopnutím zlikvidoval. A tento moment byl v utkání zřejmě zlomový. Přesto, že se domácím hráčům stále herně nedaří podle představ, tak v tomto utkání přidali na bojovnosti, důrazu, pohybu i napadání, mladí hráči dali do hry srdíčko a od výše uvedeného zlomového momentu byli až do konce utkání lepším mužstvem a zaslouženě získali tři body. Ještě do poločasu mohli jít několikrát do vedení, ale buď se o šanci skórovat připravili svou nepřesností ve finální fázi nebo místo střely volili ještě jednu přihrávku navíc. Do vedení mohl domácí tým před koncem poločasu poslat Martin Kocina, který po vyražené střele přeloboval z bezprostřední blízkosti brankáře hostí Štěpána Bicka, ale bohužel těsně vedle pravé tyče. Poločas tudíž skončil bez branek, ale na úroveň OP se hrálo velmi kvalitní utkání ve velkém tempu.

Jediný gól určil vítěze zápasu

Druhý poločas domácí zahájili hluchou pětiminutovkou, ale potom až do konce utkání převzali otěže zápasu do svých rukou. Mužstvo Neplachova hráči rudolfovské rezervy zlepšeným výkonem ve všech řadách zatlačili na vlastní polovinu a v obranné fázi už nepřipustili za druhou půli přímé ohrožení vlastní branky hostujícími hráči. To naopak domácí byli směrem k soupeřově brance aktivní. Jejich hru režíroval ze středu hřiště Roman Vo Son, který podal velmi kvalitní výkon, svým pohybem a kvalitou na balonu dělal hostujícím hráčům problémy. Svým nasazením strhl ostatní a z toho začaly pramenit šance. Navíc měli domácí hráči mnoho standardních situací, které ale nezužitkovali ke vstřelení gólu. Dva samostatné nájezdy, první Davidem Keřkou, který si v rozhodující chvíli míč předkopl na dlouhou nohu a druhý Markem Sládkem, který postupoval zcela sám na hostujícího brankáře Štěpána Bicka, který mu tutovku zlikvidoval včetně několika následných dorážek. Z pravé strany několikrát dobře zaútočil rychlý a důrazný Adam Janura, ale ani on hostující obranu nepřekonal. Zlepšený výkon domácího týmu a jeho trvalý tlak vyústil ve vedoucí branku v 65. minutě a byl to také určitě nejhezčí moment utkání. To se po závaru v pokutovém území hostů dostal za vápnem k odraženému balonu Václav Dvořák, obhodil si dva bránící protihráče a zpoza vápna trefil skákající míč přes nohu pravou šajtlí pod břevno do levé šibenice hostující branky - 1:0. A jak se později ukázalo, byla to branka rozhodující, která domácím zajistila výhru a tři body do tabulky. Do konce utkání už nepřipustili žádné komplikace s výsledkem, i když se hosté snažili o vyrovnání, ale obrana domácího celku fungovala bezchybně a nepustila hosty k vážnějšímu ohrožení branky.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Petr Hlubocký ( vedoucí ) a Josef Dvořák ( trenér ): Kvalitní a těžký soupeř, druhá domácí jarní výhra a opět s nulou, zlepšený výkon oproti předchozím utkáním a posun v tabulce vzhůru. Takže víceméně samá pozitiva. Ale vše není tak růžové, jak to vypadá… Dnes jsme jen těžko dávali sestavu dohromady. Každé utkání nám chybí mnoho hráčů z různých důvodů. Bohužel podobná situace je i v kádru našeho áčka v krajském přeboru. Proto v sobotu v utkání s Lomem v Táboře museli celý zápas v KP za áčko odehrát Michal Žoček a Václav Dvořák. A část utkání Marek Sládek a Filip Peiger, který si odbyl premiéru za muže v KP. Ale to nás samozřejmě těší, že se tolik hráčů rezervy v prvním mužstvu zapojuje. A určitě v dalším průběhu sezony dostanou šanci i někteří další. Konečně po dlouhých letech to vypadá, že rezerva SK Rudolfov funguje tak jak má a věříme, že se to bude do budoucna ještě zlepšovat. Proto se tomu také snažíme maximálně věnovat a vytvářet klukům v béčku co nejlepší podmínky. Dnes musíme kluky pochválit za výrazně kvalitnější výkon oproti odfláknutému minulému utkání na Hluboké. I když se nám herně stále úplně nedaří, tak dnes do toho dali kluci srdíčko a bojovnost. A to je přesně to, co jim vštěpujme od té doby, co jsme mužstvo před dvěma roky převzali. Když se herně nedaří, tak je třeba o to víc jezdit po zadku a urvat to bojovností. A to nám v hodně utkáních chybělo. Jinak si myslíme, že na poměry OP se dnes hrálo velmi kvalitní utkání plné pohybu a férových osobních soubojů. O tom svědčilo i to, že několik našich kluků dohrávalo v křečích. A ke kvalitě přispěl i soupeř, který svým výkonem potvrdil, že patří do špičky OP a byl to jeden z nejkvalitnějších mančaftů, který se u nás představil. Do konce soutěže nás čeká ještě mnoho zápasů, víme na čem máme pracovat a co zlepšovat a věříme, že naše herní kvalita bude mít trvale stoupající tendenci a že až do posledního kola budeme bojovat o přední příčky.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek ( hráč ): Na Perštát jsme sice nepřijeli v plné sestavě, ale to nic nemění na tom, že jsme chtěli uhrát dobrý výsledek a alespoň bod si odvézt. V Rudolfově se však body moc nerozdávají, místní rezerva má velice mladý a skvěle fyzicky připravený tým. A i když se bojovalo, tak se nám nedařilo. Škoda té neproměněné šance na konci první půle...



Sestavy


SK Rudolfov B
F. Peiger [-] - P. Kryeziu [-] , M. Šefl [-] , J. Tušl [-] , V. Dvořák [-] , M. Žoček [-] - M. Kocina [-] , A. Janura [-] , M. Sládek [-] - M. Foglar [-] , D. Keřka [-]

TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - M. Dušák [-] , J. Švec [-] , M. Hruška [-] , J. Hruška [-] , P. Mohamed [-] , L. Sobota [-] , O. Čada [-] , J. Láník [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 57. J. Švec .
Hráči zápasu: F. Peiger , M. Žoček , J. Dvořák - Š. Bicek .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Špelina Miroslav - KRÝDL Petr (N), ŠÍMA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jakub SLAVÍK
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy jsou na jaře zatím suverénní a střílí hodně gólů. Ale navrch budou mít domácí a tým z Neplachova přetlačí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích