Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Borovany uhrály remízu se silným mužstvem Srubce


Branky


21

Vzhledem k úvodním zápasům jara čekal diváky v Borovanech zajímavý zápas mezi domácím týmem a hráči Srubce, kteří větší část letošní sezóny tráví na předních příčkách tabulky. Mužstvu z Borovan, které tentokrát nemohlo počítat s několika hráči základní jedenáctky, museli pomoct hráči rezervního týmu. Čekal na ně tedy v podobě silného týmu ze Srubce opravdu těžký test.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden využitý brejk dostal domácí do vedení

Od začátku zápasu se utkání jevilo vcelku vyrovnaně a hned od úvodu bylo jasné, že to bude bojovné utkání o každý kousek hřiště. Už v 18. minutě se mohl poprvé prosadit domácí tým, když střelu M. Pečmana z dálky zastavilo břevno branky, ve které stál hostující brankář D. Koprna. Svoji největší šanci prvního poločasu měl i hostující tým ze Srubce. Cca ve 20. minutě utkání měl možnost R. Janoušek zahrát přímý kop z dvaceti metrů, který parádně svoji střelu namířil pod břevno borovanské brány, ale brankář domácích Z. Huska předvedl neméně krásný zákrok a zabránil tak hostům, aby se dostali do vedení. Poté se ve 32. minutě vydařila brejková situace domácím hráčům. F. Faktor vyslal do úniku českou uličkou jednu z posil z B-týmu Miloše Kříže, který nájezd chladnokrevně zakončil - 1:0.

Srubec se nepoložil ani za stavu 0:2

Hned na začátku druhého poločasu ve 47. minutě dostali domácí hráči možnost zahrávat rohový kop a poradili si s touto situací náramně. R. Chrástka přizvedl centr na přední tyči za sebe na malé vápno a Milan Pečman přizvedl do šibenice hostující branky. Krásný gól a 2:0. Po tomto gólu nezbývalo Srubci nic jiného než soupeře zatlačit na vlastní obrannou polovinu a pokusit se ještě se zápasem něco udělat. V 64. minutě se hostům přeci jen podařilo skóre zápasu snížit díky René Janouškovi a Srubec byl zpět ve hře o soutěžní body - 2:1. Tlak hostujícího celku pokračoval nadále a vyvrcholil vyrovnávacím gólem v 77. minutě. Míč si vzal do své moci hostující Daniel Budějcký a krásnou individuální akcí přes tři hráče domácích se dostal ke střele, která zamířila k tyči a brankář Z. Huska byl bez šance - 2:2. Poslední čtvrt hodina se hrála nahoru dolu, oba týmy se snažily rozhodnout, ale to už se do závěrečného hvizdu nepodařilo nikomu. 



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Musím strašně moc pochválit kluky z béčka děkuji jim, jak odmakali utkání a že nám v tomto zápase vyšli vstříc a pomohli nám. Remíza je nakonec asi zasloužená a my jsme za ten bod i přes vývoj utkání opravdu rádi.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek ( hráč ): Zápas se nám hrubě nepovedl. Domácí nastoupili oslabeni, ale bojovali a to na nás stačilo. Začali jsme něco hrát až od 55. minuty. Výkon všech 14 hráčů byl podprůměrný. Dali jsme si prakticky góly sami a byli jsme nemohoucí. Po té 55. minutě se to trochu zlepšilo, ale to je málo. Borovany bojovaly a minimálně ten bod si zasloužily. Příští týden k nám přijede Zliv, tak doufám, že jsme si vybrali ten bezduchý výkon, který máme vždy jednou za půlsezónu, už teď ve 3. kole.



Sestavy


FK Calofrig Borovany
Z. Huska [-] - M. Račák [-] , D. Langer [-] , R. Malík [-] - M. Pečman [-] , R. Chrástka [-] , M. Račák [-] , F. Faktor [-] - D. Babka [-] , P. Dubec [-] - J. Pečman [-]

TJ Slavoj Srubec
D. Koprna [-] - J. Mužík [-] , R. Janoušek [-] , D. Budějcký [-] , R. Hálek [-] , F. Šálek [-] , K. Kubíček [-] , P. Kalina [-] , T. Kroupa [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-]

ŽK: 40. F. Faktor - 40. P. Kalina , 46. J. Hekrdla , 50. R. Hálek , 60. T. Zimmel .
Místo: Borovany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BRÁZDA Petr (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Petr Kubát

Expert: Jakub SLAVÍK
Tip experta: výhra hostů

Srubec na podzim podával velmi slušné výkony a na jaře v nich zatím pokračuje. I když jim to hráči Borovan nedají zadarmo, tři body si odvezou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů