3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj posledního Římova s předposlední Horní Stropnicí skončil nerozhodně


Branky


14. J. Daniel , 45. J. Martiš , 76. J. Daniel - 38. M. Tošner , 40. J. Haňur , 90. M. Tošner (p.)
22

Zajímavý duel přineslo 16. kolo OP na Českobudějovicku, když se střetla mužstva z posledních dvou míst tabulky. Po úvodních dvou kolech na tom byla Horní Stropnice o fous lépe, když dokázala získat bod minulý týden proti Zlivi. Domácí Římov byl po dvou zápasech bez bodového přídělu a mohl si tak přilepšit v tomto domácím zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou brankách vstřelil každý tým

Do zápasu vstoupili lépe domácí hráči a v prvních dvaceti minutách nejenom, že hosty vlastně k ničemu nepustili, ale ve 14. minutě J. Daniel proměnil první ze šancí - 1:0. Po odehrané dvacáté minutě jakoby domácímu mužstvu došel dech a hosté z Horní Stropnice začali ovládat nejen střed hřiště, ale přicházeli i šance především ze standardních situací. Nejprve po rohovém kopu v 38. minutě vyrovnal bez větších problémů M. Tošner - 1:1 a o dvě minuty později ve 40. minutě uklidil krásně k tyči centrovaný míč z poloviny hřiště do sítě J. Haňur - 1:2. Domácí ale stačili ještě do konce prvního poločasu vyrovnat, když se také po centru z levé strany trefil J. Martiš - 2:2.

Po brance padlo na každé straně a následovala tak zasloužená dělba bodů

Druhý poločas přinesl spíše bitvu než pohledný fotbal. Šancí alespoň v úvodu moc nebylo. Když už, tak na straně hostujících hráčů, ale branka V. Bušty ze 62. minuty nebyla uznána pro ofsajd a další šance hosté nevyužili. Domácí si vlastně první příležitost ve druhém poločase vytvořili až v 75. minutě, ale brejkovou situaci tři na jednoho nevyužili. Z následného rohu se přesto dočkali a druhým gólem v zápase J. Daniel poslal domácí do vedení - 3:2. Otřesení hosté jakoby vypadli ze hry a naopak domácí měli dvě velmi dobré příležitosti na pojištění vítězství. Jenže ani jednu z nich nevyužili, tak přišel trest. V 91. minutě propadl dlouhý nákop po nedorozumění domácích hráčů až na hranici velkého vápna, kde došlo ke střetu brankáře s velmi aktivním J. Haňurem a rozhodčí neměl na výběr, než odpískat pokutový kop. Míč si na značku postavil a s přehledem proměnil M. Tošner a i on svojí druhou brankou v zápase srovnal na konečných - 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva ( hráč ): Bod se Stropnicí je bohužel málo. Remíza asi spravedlivá, ale další zápas, kdy přijdeme o body, protože nejsme schopni využít šance v závěru a následně přijde trest.

TJ Hraničář Horní Stropnice
Josef Holej ( hráč ): Soupeř byl lepší zhruba prvních 20 minut zápasu a poté jsme už zbytek utkání víceméně režírovali my. Na to, že hrál poslední tým s předposledním, si myslím, že se utkání mohlo divákům líbit. Remíza je asi zasloužená, i když jsme k vítězství byli blíž, ale jeden gól nám nebyl uznaný a možná byl proti domácím odpuštěný ještě jeden pokutový kop, když šel náš hráč sám na bránu.



Sestavy


TJ Sokol Římov
M. Bauer [-] - M. Pečenka [-] , P. Crkva [-] , J. Rytíř [-] , J. Martiš [-] , J. Štrajt [-] , F. Šmíd [-] , M. Koupal [-] , F. Kukačka [-] , P. Maršán [-] , L. Froněk [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - M. Tošner [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , A. Dvořák [-] , P. Brousek [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Fajfrlík [-] , V. Bušta [-]

Hráči zápasu: J. Martiš , J. Daniel - M. Tošner , J. Kunágl , J. Haňur .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - KORCH Jiří (N), CHOVANEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Jakub SLAVÍK
Tip experta: remíza

Důležitý souboj týmů ze spodku tabulky, kde se Římov bude chtít dotáhnou na soupeře ze Stropnice. Minulý týden jsme se přesvědčili, že je to velmi bojovné mužstvo a domácím nedovolí si odnést více než bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza