1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po napjatém utkání zůstaly body doma


Branky


6

V  neděli přijely do Jedomělic prodloužit sérii vítězství Vinařice. Ty totiž vyhrály poslední 4 zápasy, z toho 3 v základní hrací době. Dle očekávání byl souboj sousedů v tabulce vyrovnaný a o vítězi bylo rozhodnuto až k psledním minutám mače.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Jedomělicích se sešlo nad stovku platicích diváků a ti se nebáli ozvat, povzbuzujíce tak svůj tým k výkonům. Zápas sdousedů ve vyrovnané tabulce provázelo velmi horké počasí. Jedomělický kádr navíc ke konci sezóny ztrácí na síle. Mnoho hráčů nastoupilo i navzdory zdravotním potížím, navíc již měsíc neproběhl v Jedomělicích jediný kloudý trénink.

 

Domácí toužili po další výhře a nejinak myslely Vinařice. Jedomělice postrádaly technickou kvalitu hry, přesto však byly na míči více. Domácí se několikrát pokusili z různých, mnohdy velmi nadějných, pozic vystřelit, leč žádná z nich nemá potřebnou razanci či směr.

 

Pravé šance ale přišly až po výměně stran. Do nadějné akce se dostalo jedomělické trio Milfait, Drbota a Rezek. Milfait na půlce vybojoval míč a poslal jej na Drbotu, který v úniku přihrál na Rezka, který už ale nedokázal odkrytou bránu hostů trefit.

 

Další šance patřila hostům. Když tutovou hlavičku skvostným zákrokem vychytal gólman Josef Pospíšil. Drbota se pak pokusil o další únik, Janda hlavičkoval. Utkání se pomalu chýlilo ke konci a držel se stále onen nepopulární bezbrankový stav.

 

V 83. minutě se hráči domácích dostali k rozehrávce z rohu, která ve vápně odrazil k Nedvědovi, ten přiťuknul na Vyšatu, kterému se povedlo trefit bránu na zadní tyč a posunout svůj tým k vytouženému vítězství. Jedomělice vedly 1:0.

 

Vinařice se pak ještě nekolikrát pokusily posunout utkání do penalt. Centrují, dostávají se do přímých kopů, ale jedomělická obrana si dokázala se vším poradit. Druhou žlutou kartu ještě uvidí hostující Zelenka, jinak se však už nic do konce zápasu nestane a body po vyrovnaném utkání zůstanou v Jedomělicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Od řady hráčů jsme zvyklí na jiný výkon, ale tohle byla přinejmenším zkouška týmové soudržnosti. Trénink chybí. Přesto je moc dobré zjištění, že v tomto mužstvu ta jiskra pořád je! Aktuální bodový zisk (44) je už nyní druhým nejlepším výsledkem v historii JEDO v krajských soutěží. Tím prvním je nezapomenutelný postupový ročník (51), který už sice letos nemůže být překonán, ale lze se mu ještě alespoň přiblížit. Současné třetí místo v našlapané tabulce bude moc těžké uhájit, ale proč se o to nepokusit. Ovšem vzpomeňme, že v podobné situaci jsme byli i na podzim, ale poslední dvě kola (Družec 0:4 a Slaný 1:5) nás totálně srazila na zem. V sobotu se jede do Družce, která určitě nezažívá ideální jaro. Ovšem poslední její výhra ve Vraném 7:2 budí znovu respekt.“




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - M. Janda [-] , P. Bakos [-] , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , F. Milfait [-] , B. Mrština [-] (80. P. Vicenec [-] ) , E. Rezek [-] , R. Vyšata [-] , M. Drbota [-] , R. Nedvěd [-]

SK Vinařice
M. Míšek [-] - D. Šašek [-] (46. J. Frolík [-] ) , M. Zelenka [-] , L. Kořínek [-] , P. Dlouhý [-] , M. Tůma [-] , Z. Sojka [-] (46. L. Srb [-] ) , R. Sokol [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 77. M. Drbota - 21. M. Zelenka , 76. L. Kořínek , 86. P. Matoušek . ČK: 86. M. Zelenka .
Hráči zápasu: R. Nedvěd .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŘÁBEK Michal - SANDEV Patrik, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích