1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Jedomělice napravily a nechaly Lišany vzadu


Branky


73. P. Ledvinka - 25. P. Bakos , 31. M. Janda , 35. P. Bakos
6

Lišany ke konci sezóny bojují o přeposlední příčku, na sestupové pozici se totiž dostali po debaklu ve Vraným. Jedomělice jely do Lišan napravit vysokou prohru z Lán. To se jim nakonec povedlo a drží stále čtvrté místo, zatímco lišanským se výsledek nelíbil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Jedo“ jely od začátku

Hosté z Jedomělic vstoupili do utkání mnohem lépe a celý první poločas diktovali tempo hry. Lišanští v sestavě decimované zraněními a dalšími absencemi se i se štěstím úspěšně bránili do 25. minuty, kdy Z. Řepka podcenil nepříliš nebezpečnou střelu z dálky v podání Bakose. V domnění, že jde vedle, reagoval pozdě, a míč mu zaplul k levé tyči, 0:1.

 

Následující desetiminutovka byla pro domácí tým tragická. V 31. minutě totiž skóroval hlavou po rohovém kopu trestuhodně volný Janda, 0:2 a za další čtyři minuty vystihl Bakos příliš krátkou malou domů, obešel Řepku a zasunul do prázdné branky, 0:3.

 

Ke smůle domácích se ještě těsně před poločasem zranil obránce Beneš, na řadu přišla nosítka a do druhé půle musela naskočit ikona lišanského fotbalu, Miroslav Chládek, který sice již prakticky ukončil aktivní kariéru, nicméně s ohledem na nedostatek hráčů přišel pomoci.

Miroslav Chládek zasahuje

I zásluhou jeho zkušeností bylo vystoupení domácího týmu ve druhém dějství mnohem lepší. Jedoměličtí sice dále byli více na míči, ale ve zhuštěném prostoru před domácí šestnáctkou se jen těžko prosazovali.

 

Lišanští dokázali zahrozit z brejkových situací, ale ani Feher ani Haifler se tváří v tvář gólmanu Pospíšilovi neprosadili. Na druhé straně Z. Řepka skvěle lapil největší šanci Jedomělic ve druhé půli a zápas dospěl do 73. min., kdy právě Chládek nezištně patou posunul na Ledvinku, který se probil do vápna a střelou na zadní tyč uzavřel gólový účet, 1:3.

 

Za fotky děkujeme Lukáši Ilbergovi.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, trenér: „S ohledem na to, v jaké jsme nastoupili sestavě i s ohledem na průběh první půle, kdy jsme po hloupých chybách v rozmezí deseti minut třikrát inkasovali a vypadalo to s námi všelijak, osobně vnímám konečnou porážku 1:3 jako výhru a klukům za výkon ve druhé půli vyslovuji pochvalu.“




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Feher [-] , L. Řepka [-] , P. Kindl [-] , J. Haifler [-] - D. Beneš [-] (46. M. Chládek [-] ) , R. Žalud [-] , M. Medřický [-] - L. Krůta [-] , P. Ledvinka [-] - J. Karvai [-] (40. M. Bagi [-] )

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - J. Švarc [-] (53. V. Kolbuch [-] ) , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , T. Henlín [-] , B. Mrština [-] (77. M. Drbota [-] ) , E. Rezek [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] (66. F. Milfait [-] ) , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

ŽK: 85. E. Rezek .
Hráči zápasu: J. Feher - P. Bakos .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koubek Martin - VYHNAL Karel, DE CARVALHO Marvin-Roger.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích