Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný zvládl domácí souboj a už není poslední


Branky


9. L. Kalous , 30. A. Fedrhanc , 49. K. Gažák , 52. T. Kubík , 65. T. Kubík , 68. J. Jeřábek , 86. T. Kubík , 89. T. Kubík - 8. V. Mutinský , 17. L. Jindřich (vl.) , 74. M. Bagi
6

Souboj dvou týmů na samém dně tabulky, posledním Vraným a třináctými Lišany, se uskutečnil v neděli na půdě Vraného. Na góly bohatý souboj nakonec ovládli domácí a nejnižší příčky v tabulce 1. B třídy se prohodily, neboť od začátku vedoucí Lišany nakonec prohrály vysoko 8:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení se chopily Lišany

Když v 8. min. otevřel skóre po rohu L. Řepky hlavou Mutinský, 0:1, vypadalo to, že od začátku aktivní Lišany vstoupily do přímého souboje o předposlední místo v 1. B třídě ve Vraném tou správnou nohou. Jenže hned za minutu využil nedohody v lišanské obraně domácí Kalous a srovnal krok, 1:1.

 

Hosté si vzali vedení zpět v 17. minutě po akci Paseky, jehož nabídku Rošavému si srazil obránce do vlastní sítě, 1:2. Vraný nicméně dokázalo znovu srovnat po půlhodině hry a dalším lišanským nedorozuměním Fedrhancem na 2:2 a od té chvíle bylo lepším mužstvem, neboť hosté z Lišan začali kupit školácké chyby. Z. Řepku zachránila pravá tyč, ale skóre se do půle už nepohnulo.

Po vyrovnání už bylo jasno

Jenže hned ve 49. a znovu v 52. minutě hosté ztrátami míče před vlastní šestnáctkou domácím doslova nabídli góly na zlatém podnose, čehož využili Gažák a Kubík, 4:2 a pro hosty už bylo po zápase.

 

Vraný postupně navýšilo skóre v 65. minuntě Kubíkem a 68. minutě Jeřábkem, 6:2. Lišany sice dokázaly odpovědět v poslední čtvrhodině Bagim po přihrávce střídajícího Karvaie, 6:3, ale v samotném závěru byly za další chyby v rozehrávce znovu potrestány dvěma góly střelecky disponovaného Kubíka a zápas skončil výsledkem 8:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Josef Fujdiar, trenér: „Zápas jsme začali lehkomyslně, nechali si dát v podstatě dva vlastní góly a dostali Lišany trochu na koně. V druhém poločase jsem vystřídal kluky, co byli po zranění a zápas se otočil v náš prospěch a už to bylo jen v naší režii.“

SK Lišany
Václav Švelch, trenér: „ V našem herním projevu minulý týden po domácí výhře nad Braškovem a nyní byl až neuvěřitelný rozdíl. Po vyrovnávacím gólu domácích na 2:2 jsme se začali bát o výsledek a kupit hrozné chyby. Naší hře určitě neprospělo, že Z. Řepka odchytal utkání zdravotně indisponován a mezi 46. a 60. minutou jsem pro zranění či zdravotní indispozici musel nuceně stáhnout ze hry klíčové hráče Roušavého, Paseku a Mutinského, nicméně s výkonem ve druhé půli bychom měli problém i v okresním přeboru.“



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - P. Adamus [-] (46. T. Kubík [-] ) , K. Kejval [-] , S. Pustai [-] (46. K. Gažák [-] ) , T. Kostovčík [-] , J. Jeřábek [-] (75. P. Baruzzi [-] ) , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , A. Fedrhanc [-] , L. Košťák [-] (79. J. Koukolíček [-] ) , J. Paluba [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , P. Kindl [-] , P. Ledvinka [-] - M. Medřický [-] , M. Bagi [-] , L. Řepka [-] , L. Hanzl [-] , J. Paseka [-] (53. L. Krůta [-] ) - D. Roušavý [-] (46. D. Beneš [-] ) , V. Mutinský [-] (59. J. Karvai [-] )

Hráči zápasu: T. Kubík - M. Bagi .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuka Vladimír - CHOVANEC Petr, MEŠČAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů