J. Vadlejch 60.
L. Kubelka 75. (p.)
2:1
(0:1)
15. L. Hanzl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas skončil výhrou se štěstím


Branky


60. J. Vadlejch , 75. L. Kubelka (p.) - 15. L. Hanzl
9

Sobotní odpoledne patřilo v Klobukách zápasu dvou celků na dně tabulky. Konečný výsledek jinak vyrovnaného utkání rozsoudila ve druhém poločase až dvě zásádní hvízdnutí sudího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila Lišanům

V prvním poločase šel do vedení Lišanský celek, když hned v patnácté minutě proměnil branku záložník hostů Hanzl. Po trefené brance hosté ovšem s tlakem nepřestávali a dostali do několika dalších šancí, zatímco domácí celek byl nejblíže gólu před koncem poločasu, kdy stoper Kloubuk hlavičkoval nepřesně z rohového kopu. Nic na tom nezměnil ani domácí záložník Martin Svoboda, který se na konec první půle dostal do souboje muže proti muži s Lišanským brankářem, při kterém se zranil a musel na začátku druhého poločasu ve 46. minutě střídat.

Penalta a neuznaný gól

Ve druhé půli zápasu nastoupil za zraněného Svobodu Jiří Vadlejch. Hráči Sokola Klobuky po příchodu na hřiště z kabin zřejmě pookřáli a pustili se do hry aktivněji a začali přehrávat hostující celek. Střídající Vadlejch v první šanci překopl z malého vápna bránu. Svou reputaci si ovšem napravil v šedesáté minutě, když se mu povedlo dokopnout uvolněný balon do brány. Z dalšího rohového kopu se domácím vyvinula slibná gólová šance. Útočník Miroslav Douša ovšem prázdnou bránu pouze přehlavičkoval.

 

Příležitost dostat do vedení vyrovnaný zápas přišla v 75. minutě hráčům Klobuk. Kdy nekompromisní ranou z odpískaného pokutového kopu změnil stav zápasu na 2:1 Leoš Kubelka. Po penaltě začaly Lišany na svého soupeře opět tlačit a domácí zvolnili styl hry pouze na nakopávání.

 

V 90. minutě přišla hostům rozhodující příležitost na vyrovnání zápasu a případný penaltový rozstřel, kdy se Lišany dostaly k trestnému kopu ze strany. Domácí gólman Maur šel do balónu a byl atakován dvěma hráči. Hosté tedy sice branku trefili, ale rozhodčí gól neuznal kvůli faulu na brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Skončilo to víceméně šťastnou výhrou pro nás. Pokud mám hodnotit na základě předvedené hry, slušela by zápasu spíše remíza a možnost si to rozdat na penalty. Nevyhrál kvalitnější, nýbrž šťastnější mančaft.“

SK Lišany
Václav Švelch, trenér: „Vedli jsme, hráli jsme v rámci možností dobře a je jen škoda, že jsme nedokázali do obrátky vstřelit druhý gól a po hodině hry, v dané chvíli asi nešťastným řešením naší standardní situace na polovině hřiště, nechali soupeře vyrovnat. Z tohoto pohledu by zápasu asi slušela remíza. Bohužel situace ze 75. a 90. minuty musím, stejně jako hráči i lišanští fandové na utkání, vnímat jako křivdu, ale těžko s tím něco udělám. Domácím tedy gratuluji k výhře a třem bodům. Pocit křivdy postupně vyprchá a my se musíme připravit na další utkání.“



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Dragoun [-] , J. Říčka [-] , M. Svoboda [-] (46. J. Vadlejch [-] ) , A. Pinc [-] , J. Strnad [-] , L. Kubelka [-] , M. Douša [-] , T. Pinc [-] , J. Vébr [-] , O. Vébr [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , D. Beneš [-] (79. J. Karvai [-] ) , P. Ledvinka [-] , J. Feher [-] - J. Paseka [-] , L. Řepka [-] , L. Krůta [-] (67. D. Roušavý [-] ) , L. Hanzl [-] , M. Medřický [-] - V. Mutinský [-] -

ŽK: 81. J. Říčka , 83. L. Kubelka , 88. M. Douša - 40. M. Medřický , 63. J. Paseka , 75. J. Haifler .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: HLAVNIČKA Lukáš - BUDAŘ Petr, MBOUSSA Matthieu.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích