D. Pelc 77.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohlednou fotbalovou bitvu rozhodla jediná branka utkání


Branky


77. D. Pelc
15

Byť domácí nešli do utkání jako favorit, tak proti zkušenějšímu soupeři rozhodně nepůsobili vyplašeným dojmem. Hrál se vyrovnaný a útočný fotbal, který však žádné góly nepřinášel. Rozhodnutí přinesl druhý poločas a v něm přesně mířená střela pod břevno, která nejen, že rozhodla o vítězi tohoto duelu, ale zároveň i významně ovlivnila boj o titul, který ztrátou Maratonu připadl Červené Řečici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned několik šancí volalo po gólu, žádná se však neujala

Mírným favoritem, byli hosté v předzápasových prognózách. Kamenice se ale sešla v silné sestavě a navíc posilněná kapitánem A mužstva Melzochem, který chyběl v sobotním zápase áčka. Zápas tedy sliboval zajímavé a vyrovnané utkání, což se také potvrdilo. Úvodní minuty přinesly vyrovnané utkání a obrany působily celkem pevným dojmem. V šestnácté minutě, napřáhl Melzoch ke střele okolo vápna a napálil břevno. O pár minut později mířil mimo branku domácí Joza. Prakticky v zápětí pak měli možnost hosté, ale Růžek nastřeli pouze brankáře Hadače. Na druhé straně zakončil nepřesně Ira i Tětiva. V závěru poločasu pak mířil mimo pro změnu na druhé straně Pahr.

Dlouho nerozhodný stav rozsekl čtvrt hodiny před koncem domácí Pelc

První desetiminutovka druhého poločasu patřila hostům, kteří hrozili díky nepřesným rozehrávkám domácích. Poté se ale začala karta obracet. Domácí tlačili ale proti byla nepřesná finální fáze, či výborný brankář Vaverka v bráně hostů. Nakonec se mohli dostat do vedení hosté, avšak v úniku mířil Liknarovych do tyče. Šance domácího Iry brankou neskončila. V sedmdesáté šesté minutě se ale dostal k míči ve vápně David Pelc, který míč napálil pod břevno a poslal domácí zaslouženě do vedení. Velká šance Melzocha pak skončila opět na brankáři Vaverkovi a ani Kašparec nemířil přesně. Do poslední minuty se tak hrálo o body, které nakonec zůstali u domácích ale i hosté odehráli dobré utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Na Maraton jsme se sešli konečně v jedné z nejsilnějších sestav během sezóny. Dneska bylo k vidění zajímavé utkání a možná je trochu s podivem, že přineslo jen jednu branku. Jsem rád, že jsme dokázali odehrát vzadu zápas s nulou, což je proti útočné síle hostů dobrý. Tři body jsou zasloužené, škoda ale naší předfinální fáze, kdy si na můj vkus počínáme v některých věcech zbrkle a na gól se pak nadřeme.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Macháček [-] (72. J. Pfaur [-] ) , M. Strašík [-] , L. Novák [-] , P. Klusáček [-] - J. Tětiva [-] (87. J. Nechvíle [-] ) , D. Pelc [-] , D. Melzoch [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (61. J. Houser [-] ) , O. Joza [-] (46. L. Kašparec [-] ) -

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , O. Liknarovych [-] , T. Zelenka [-] , B. Růžek [-] , T. Vlček [-] (20. M. Prchal [-] ) , J. Pavouk [-] , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Beneš [-] , D. Blažek [-]

ŽK: 86. L. Kašparec - 10. T. Zelenka .
Hráči zápasu: M. Strašík , D. Pelc - M. Vaverka .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - MAREŠ Petr, KUBÁT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Byť Kamenice umí se silnějšími soupeři zahrát velmi dobrá utkání, tím spíš na svém hřišti, proti Maratonu to stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů