Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fenomenální Černovická jízda se nezastavila ani proti Slovanu


Branky


16

Hráči Černovic svou fenomenální jarní formu potvrzovali tentokrát proti Kamenici nad Lipou. Otevřené utkání plné šancí přineslo rozuzlení v poločase druhém, do kterého se nastupovalo za stavu 2:2, nicméně dalšími třemi góly potvrdili své vítězství domácí, kteří teoretickou naději na první místo stále živí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka se čtyřmi góly skončila nerozhodně

Zápas týmů, kterým se na jaře daří, přinesl vcelku zajímavé utkání plné šancí. Úvod utkání byl v režii hostů. Velké šance neproměnil Joza a Kašparec. Nebezpečnou střelu Macháčka dokázal vyrazit brankář Vošahlík. Skóre se tak měnilo až v šestnácté minutě, kdy se do vápna dostal hostující Houser a míč uklidil okolo brankáře Vošahlíka. O pár minut později ukázal svojí kvalitu exkamenický Aleš Kos, který převzal balon na vlastní půlce a následně prošel přes hostující obranu až do vápna, kde poslal míč okolo brankáře Přívratského do branky. Ve třicáté minutě fauloval ve vápně domácí obránce útočníka Jozu. Následný pokutový kop pak v pohodě proměnil Macháček. Hosté poté zahodili dvě možnosti a to se jim vymstilo. V závěru poločasu totiž srovnal z přímého kopu Paclík.

Další tři branky přidali domácí

V padesáté třetí minutě ztratili hosté na půlce balon a domácí se po rychlé akci do otevřené obrany prosadili, když míč uklidil do branky Růžička. O pár minut později vychytal Přívratský šanci Paclíka. Na druhé straně naopak po rohovém kopu vychytal Macháčka brankář Vošahlík. V posledních minutách se hosté pokusili vyrovnat a otevřeli obranu. To vyhovovalo Paclíkovi, který nejprve svou šanci neproměnil, ale za chvíli se již nemýlil a definitivně zlomil odpor hostů. V závěru zápasu se pak do otevřené obrany hostů prosadil Filípek. V zápase solidní úrovně si tak domácí připsali výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Měli jsme problémy se sestavou několik absencí a navíc v týdnu vypadli tři hráči áčku, takže někteří museli zůstat s áčkem. Přesto jsme odehráli dobré utkání. V prvním poločase jsme měli víc šancí než domácí a ve druhém pak domácí. Rozhodla produktivita. Jakmile se dostali domácí do vedení, už se nám hrálo hůř. Premiéru za chlapi si odbyli dva dorostenci i to je pozitivní. Nyní nás čeká Maraton a to bývá na našem hřišti zajímavé střetnutí.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík [-] - A. Kos [-] (46. J. Vlach [-] ) , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , P. Krejčí [-] , D. Hora [-] (83. J. Filípek [-] ) , D. Růžička [-] (62. J. Míka [-] ) , O. Hodina [-] , T. Kohout [-] , J. Kos [-] , M. Buček [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přívratský [-] - P. Macháček [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] , V. Spěváček [-] (86. T. Filípek [-] ) - J. Tětiva [-] , J. Houser [-] , J. Strašík [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , L. Kašparec [-] (71. O. Vacovský [-] ) -

ŽK: 87. M. Buček .
Hráči zápasu: Š. Paclík - L. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - BÍRO Blažej (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Černovice jsou v laufu a byť už letos na jaře mají dávno splněno, mise pro ně zřejmě ještě neskončila. Teoretickou naději na první místo si udrží i pro další, předposlední kolo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů