Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 15:00

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třech prohrách se Lukavec vrací zpět na scénu ve velkém stylu, výhrou s Maratonem


Branky


16

Jako favorit nastupoval do tohoto utkání spíše pelhřimovský celek. Lukavec po černé třízápasové sérii šel do zápasu s tím, že zlomit šňůru tří proher bude mít proti tomuto soupeři obzvlášť těžké. Průběh utkání, nebo alespoň vývoj skóre však nastínily, že na to odepisovat TJ Start je stále pořád velmi brzy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

První poločas začal lépe pro Lukavec, když ve 3. minutě ze středu hřiště poslal do protiútoku Václav Prchal Milana Zamrzlu, který na poprvé proti pelhřimovskému brankáři neuspěl, avšak z pohotové dorážky otevíral skóre na 1:0. V 18. minutě se stav skóre opět měnil když se po pravé straně jako uragán prohnal lukavecký obránce Josef Mařinec a po jeho centru se hlavou do odkryté branky prosadil Zbyšek Tržil, 2:0. Domácí byli při síle a 7 minut na to se po nájezdu prosadil Daniel Wenemoser, který zvyšoval na 3:0. Tato 25minutovka rozhodla celý zápas. Pelhřimov stačil ještě do poločasu snížit střelou zpoza vápna, ale poločas ovládl Lukavec, ne tolik herně jako spíše v proměňování šancí.

Herně lepší Pelhřimov již skóre zvrátit nedokázal

Druhý poločas patřil víceméně Pelhřimovu, který se svými vytaženými obránci snažil zdolat Lukaveckou  "skálu" , ale marně. Pelhřimov si nevytvářel nějak výrazné šance, ale Lukavec se nemohl dostat za polovinu hřiště, to se až povedlo v 65. minutě kdy dlouhý nákop na Luboše Krilla do souboje  s pelhřimovským gólmanem Vaverkou, ze kterého šťastněji vyvázl lukavecký útočník a do prázdné branky uklízel na 4:1. Opět se míče ujal Pelhřimov a velmi vysunutým fotbalem trápil lukavecké hráče, kteří jsi ale dokázali poradit. A v 70. minutě se uvolnil Zbyšek Tržil, který svým 2. gólem v utkání zvyšoval skóre na 5:1. Nadvláda Pelhřimova přetrvávala a tlak byl obrovský, ale skóre se měnilo až v 84. minutě, kdy Lukavec daroval druhý gól Pelhřimovu. Utkání se hrálo až na několik potyček ve středu hřiště s klidem a Lukavci se podařilo po třech porážkách celkem nečekaně zdolat Maraton 5:2 a vrátil se zpět na první příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Lukavec
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Zdálo se, že Lukavci s blížícím se závěrem došel dech. Tři prohry po sobě byly luxusem, který je pro danou chvíli stál první místo v tabulce i následný postup. Víkendovou výhrou nad Maratonem ale aspoň částečně tato zaváhání odčinili a odměnou jim za to je návrat zpět na první příčku.




Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Prchal [-] , D. Wenemoser [-] (62. L. Krill [-] ) , Z. Tržil [-] (78. M. Chomát [-] ) , T. Mišon [-] , J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] , M. Merenus [-] , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] , M. Chomát [-] (89. L. Krill [-] )

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (46. D. Blažek [-] ) , O. Liknarovych [-] , J. Zabloudil [-] (46. T. Vaněk [-] ) , J. Kmoch [-] , R. Hejda [-] , J. Pavouk [-] , V. Vacek [-] , J. Kratochvíl [-] , V. Beneš [-] , A. Vejsada [-] (46. T. Zelenka [-] )

ŽK: 35. J. Kmoch .
Hráči zápasu: Z. Tržil .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - ZAMRZLA Milan (N), ŠEREDA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Doma nečeká s Maratonem Lukavec žádná záviděníhodná situace. První místo ztratil a další prohra už by mohla být vážným problémem na cestě za postupem. Utnout černou sérii proti Pelhřimovu však domácí nezvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů