Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 13:30

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice ofenzivní smrští smetly Obrataň


Branky


20

Do Speřic v rámci 19.kola dorazila Obrataň, jíž se na jaře vůbec nedaří a nulový bodový zsik chtěli napravit právě s nováčkem soutěže. Od začátku ale bylo jasné, že pro výhru si jdou Speřice. Do konce první půle to bylo už 4:0 a v tu chvíli málokdo pochyboval o tom, jak tento duel vlastně dopadne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasné vedení 4:0 pro domácí

Utkání mezi Speřicemi a Obrataní se rozjíždělo v pomalém, poklidném tempu. V první velké šanci se ocitnul Jiří Holenda st., jenže z malého vápna trestuhodně přestřelil. Snahy útočit a jít do vedení měli i hosté z Obrataně, jenže ani jim se gól vstřelil nepovedlo. Ještě ve 20. minutě z kopaček domácích byla nastřelena tyč, o dvě minuty později se už ale Speřice mohly poprvé radovat díky trefě Patrika Soukupa. Vstřelený gól jako kdyby dal domácím klid v zakončení a sním ruku v ruce přišly i další branky. Na 2:0 Zvyšoval nyní již úspěšný Jiří Holenda st. a po půlhodině hry se v krátkém časovém sledu po sobě prosadili nejprve Marek Sadský a minutu na to Patrik Soukup. Poločasový stav 4:0 žádnému velkému dramatu nenahrával.

Hosté se o obrat sice pokusili, ale nedotáhli ho do konce

Lehce uspokojení domácí nastoupili do druhého poločasu s prostřídanou sestavou a lehce vlažně, což Obratani pochopitelně hrálo do karet, jenže žádná velká šance nepřicházela. Když 20 minut před koncem snížil na 4:1 Lukáš Vlach a za 4 minuty svůj gól přidal i Libor Menšík, hosté se znovu začínali dostávat do hry. Na obrat se však nezmohli. V úplném závěru dva góly naopak přidaly Speřice díky trefám Marka Sadského a Jiřího Holendy ml., čímž svého soupeře výrazně přehrály nejen po stránce fotbalové, ale i co do skóre. Obrataň se tak stále pohybuje nebezpečně blízko k sestupovému pásmu, zatímco Speřice už jsou, troufám si říci, s 25 body zachráněné.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Po postupu z nižší soutěže Speřice ukázaly, že jejich juniorka může být konkurenceschopná i o patro výše, což se mimo jiné potvrdilo i v tomto zápase. Proti Obratani bylo rozhodnuto už za první poločas.




Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
V. Duben [-] - M. Linhart [-] (85. J. Svoboda [-] ) , L. Svoboda [-] - P. Soukup [-] (46. J. Holenda [-] ) , J. Holenda [-] , M. Švec [-] (41. M. Med [-] ) , J. Merunka [-] , J. Boček [-] (61. F. Krejčí [-] ) , M. Sadský [-] , M. Čermák [-] , D. Moravec [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Plášil [-] , M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , F. Tomovič [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 55. J. Holenda , 63. M. Med - 34. L. Vlach .
Hráči zápasu: P. Soukup , J. Holenda .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - MORAVEC Roman (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Loni měla Obrataň oproti bídnému podzimu skvostné jaro, letos tomu ale nic nenasvědčuje. Speřice si pro výhru dokráčí, troufám si tvrdit, že bez větších potíží.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích