L. Vlach 59. (p.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaro zahájila Kamenice nad Lipou výhrou


Branky


59. L. Vlach (p.) - 51. J. Tětiva , 56. P. Macháček , 77. O. Joza
11

Jako favorit vstupovali do prvního jarního kola hosté z Kamenice nad Lipou a v průběhu zápasu potvrdili, že nešlo o mylnou předpověď. Slovan svou aktivitu a herní hlad proměnil nejprve převahou a ve druhém poločase přidal k potvrzení i góly, kterými nedal soupeři šanci na zvrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan si postupně získával převahu, góly ji však nepotvrdil

V prvních minutách byl k vidění fotbal plný nepřesných rozehrávek. Hra se tak přelévala ze strany na stranu a ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit převahu. Domácí pak měli od desáté minuty desetiminutovku, kdy byly lepší, zatlačili hosty do vápna, ale až na jednu možnost se k vážnější šanci, i díky nepřesným centrům, nedostali. Od té chvíle se karta začala postupně obracet na druhou stranu ve prospěch kamenice nad lipou. Nejprve únik neproměnil hostující Houser a i Józa byl zastaven skokem do střely na poslední chvíli domácím obráncem. Na druhé straně hlavičkoval domácí Hovorka hlavou do břevna. Poté si ale hosté vytvořili velký tlak ke konci poločasu, který ale přes několik možností nezužitkovali.

Druhá půle už znamenala i první góly

Do druhého poločasu ale vstoupili hosté podobným způsobem a přineslo to i zaslouženou branku. Po centru do vápna se dostal k míči nehlídaný Tětiva, který z voleje poslal míč do branky. Hosté pokračovali v tlaku a šli rychle do dvoubrankového vedení, když se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Macháček a míč doklepl do branky. O chvíli později však pro domácí svitla naděje, když z nenápadného souboje byl nařízen pokutový kop pro domácí, který Vlach snadno proměnil. Že by se ale změnil obrázek hry to se říct nedá. Kamenice vyrážela do akcí a měla k tomu i celkem prostor. A také se dočkala zasloužené branky. Tři velké možnosti nevyšly ale střela Jozy dostala hosty opět do dvoubrankového vedení, které si Kamenice pohlídala a také odvezla zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Úvod přinesl několik nepřesností v naší hře. Díky tomu jsme nehráli, to co jsme chtěli a domácí dokázali po centrech zatopit. Od půlky prvního poločasu jsme ale zlepšili rozehrávku, měli lepší pohyb a soupeře jsme přehrávali i v osobních soubojích. To byl klíč k výhře. Chtěli jsme dnes vyhrát a tři body pro nás jsou naprosto zasloužené.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , M. Plášil [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (46. A. Pařil [-] ) , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - P. Klusáček [-] , P. Macháček [-] , L. Hadač [-] , L. Novák [-] - J. Tětiva [-] , J. Houser [-] , J. Strašík [-] , J. Ira [-] - O. Joza [-] , J. Vávra [-] (66. L. Kašparec [-] ) -

ŽK: 54. P. Fišer - 34. L. Hadač , 68. J. Houser .
Hráči zápasu: L. Hadač , J. Ira .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - TÁBORA Rudolf (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Obrataň ani letos není v jednoduché situaci. I tentokrát se řadí do spodních pater tabulky a jen těžko to zvrátí. Kamenice nad Lipou má navíc dostatečně kvalitní tým na to, aby venku vyhrála.

Tip: výhra hostů