L. Vlach 43.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas s minimem šancí rozhodly dva výstavní góly z druhé půle


Branky


16

Obrataň vs. Plačkov. Tedy dva týmy, které jsou stále přímo ohrožené sestupem se utkaly v rámci již devátého kola. Od prvních minut to nebyl ani kombinační, ani silový fotbal, ale spíše těžko charakterizovatelná "podívaná", co byla na hřišti k vidění. Šťastnějším týmem byli nakonec hosté, kdo definitivně urval vedení na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva závary před bránou góly přinesly, jinak nic moc k vidění nebylo

Již úvodní minuty tak nějak napovídaly, jakým směrem se toto utkání v Obratani bude ubírat. Především nadstandartní množství nepřesností vyplňovalo jednotlivé minuty prvního poločasu a tak ani nebylo divu, že šance přicházely skutečně jen zřídkakdy a když už se přeci jen nějaká naskytla, zakončení za moc nestálo. Výjimkou byla akce Plačkova z osmé minuty, kdy vyvezený balon Lukášem Ehrlichem posunul do volného prostoru za sebe René Zemek, kam si seběhl od levé lajny osamocený Rostislav Štěpán a přízemní střelou z mírného úhlu prostřelil domácího brankaře Vilímka. Vstřelená branka však na obrazu hry příliš mnoho nezměnila. Stále to byl spíše boj bez soubojů. Pravidlem se stalo, že kombinační hra končila na druhé přihrávce a tak se míč motal hlavně kolem středového kruhu. Do skutečné šance se ale přeci jen dostala i Obrataň. Přímý kop z hranice vápna vyslal přes zeď směrem na bránu František Hovorka, jenže trefil jenom břevno. S blížícím se koncem prvního poločasu ale přeci jen udeřilo i na půlce Plačkova. Již osvědčená kooperace mezi Františkem Hovorkou a Lukášem Vlachem zafungovala na jedničku, kdy prvně jmenovaný poslal nadýchaný centr na zadní tyč, kde si ho neomylně našel jediný na míč vyskakující Lukáš Vlach a hlavičkou o břevno srovnal skóre.

Utrápené utkání rozhodnul Lukáš Ehrlich

Ani druhý poločas změnu k lepšímu nepřinesl. Pořád se hrálo to samé, tedy vybojovaný míč-přihrávka směrem dopředu-ztráta a tato smyčka hrála stále dokola. Změnu přinesla až 55., respektivě 58. minuta zápasu. Neprve Lukáš Ehrlich využil prostoru kolem sebe, navedl si míč na levou nohu a výstavní střelou vyhnal pavouky ze šibeniče obrataňské brány. I druhý gól o tři minuty později stál za to. Znovu to byl Lukáš Ehrlich na míči, který nyní čekal na nábádku os spoluhráčů. Ta nepřišla a tak podnikl na vlastní pěst sólový průnik skrze obranu až do vápna, kde se tváří v tvář gólmanovi Vilímkovi prosadil již podruhé. Ledová sprcha pro domácí, kteří byli teď na tahu, jenže směrem dopředu se jim vůbec nedařilo cokoliv přednést. Snad jedině utažená strela Martina Prášila, která jen těsně minula zadní tyč plačkovské brány stojí za zmínku. V závěru si Obrataň ještě vytvořila jakýsi tlak, jenže znovu bez odezvy a tak se z upracovaného vítězství 3:1 může radovat Plačkov, který si teď alespoň na chvíli může oddychnout od tíhy umístění u dna tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař Plačkova): Pokud se v obecenstvu našel někdo, kdo přišel na fotbal, tak po konečném hvizdu si musel připadat jako v Jiříkově vidění. Ryzí fotbalová holomajzna, která dokonale charakterizuje výraz "Pralesní liga" si dnes asi mnoho zastánců v publiku nenašla. Rozhodujícím článkem tohoto duelu byl Lukáš Ehrlich, který se dvěma krásnými góly vymknul z devadesátiminutového stereotypu fotbalového neumění a strhl vedení na naší stranu. Proti téměř neútočící Obratani to byla v podstatě definitivní tečka za utkáním.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] (46. M. Plášil [-] ) , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] (88. M. Heřman [-] ) , F. Tomovič [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] (62. A. Pařil [-] ) , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - O. Kubů [-] , R. Zemek [-] (29. M. Schoula [-] ) , R. Tesař [-] , F. Mottl [-] (16. Z. Svatoš [-] ) , K. Vaňous [-] , J. Svoboda [-] (88. P. Svatoš [-] ) , Z. Štěpán [-] , L. Ehrlich [-] , M. Němec [-] , R. Štěpán [-]

ŽK: 64. O. Kubů .
Hráči zápasu: K. Vaňous , L. Ehrlich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - TÁBORA Rudolf (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Moc bych si přál v Obratani vyhrát, jenže se vším respektem k nám i soupeři s tím příliš nepočítám. Obrataň je doma silná, minimálně útok Dan Kudrnáč-Filip Tomovič vzbuzuje respekt. Na remízu si tady ale věřit můžeme, kdoví, třeba i překvapíme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích