2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 16:30

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta pro Kamenici nad Lipou, cenné body si naopak odváží Obrataň


Branky


8. M. Strašík , 28. D. Pelc - 12. M. Plášil , 67. F. Hovorka , 68. R. Vítamvás , 84. L. Vlach (p.)
16

Jeden z hlavních favoritů celé soutěže, TJ Slovan Kamenice nad Lipou B neprožívá zrovna nejlepší vstup do sezóny. Po dvou kolech má 0 bodů a krčí se na posledním místě tabulky. K tomu přispěla i prohra z posledního kola proti SK Obrataň. Tahle bitva přitom nebyla rozjetá špatně, vše se ale rozhodovalo ve druhém poločase a v něm byl přeci jen lepší hostující tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli na dobré cestě za vítězstvím

Hned pět změn v základní sestavě oproti minulému utkání přichystala domácí Kamenice nad Lipou. Od úvodních minut to vypadalo na správný tah, jelikož domácí byly od začátku pohyblivější a i kombinačně hra vcelku fungovala. Již v osmé minutě šli domácí do vedení, kdy střela Ondřeje Jozy ještě skončila na tyči, odražený balón ale uklidil do brány Martin Strašík. O čtyři minuty později ale chyboval pro změnu Jan Strašík a následné zmatky využil hostující Martin Plášil, který míč dorazil do brány. V patnácté minutě chybovala Obrataň v rozehrávce, míč se dostal k Jozovi, ten ale v šanci přestřelil. O minutu později střílel nebezpečné Martin Strašík, brankář Vilímek tuhle ránu zneškodnil. V jednadvacáté minutě centroval Houser na hlavu Martina Strašíka, ten ale šancí pohrdl, když míč směroval nad bránu. Ve dvacáté osmé minutě šli tlačící domácí zaslouženě do vedení, když se dostal k odraženému míči David Pelc a jeho střela skončila bezpečně v brance. Deset minut před poločasem ztratil Jaroslav Houser balón na polovině hřiště hosté běželi do přečíslení, které nakonec zachránil skluzem na roh Jan Pfaur. Pět minut před poločasem šli do přečíslení pět na dva nyní domácí hráči Kamenice nad Lipou, ale hostující obránci dokázali situaci zachránit. Po první půli tak mohli být spokojenější Kameničtí.

Druhý poločas již patřil produktivnější Obratani

V úvodu druhého poločasu tlak domácích lehce opadl, přesto se do šance protlačil právě domácí Jan Ira, branku ale vysoko přestřelil. V dalších minutách se neujala střela hostujícího Daniela Kudrnáče ani kamenického Viléma Kupky. V šedesáté sedmé minutě fauloval Pavel Klusáček u vápna hráče Obrataně. K míči se postavil František Hovorka, který opět předvedl, že toto je jeho parketa a vyrovnal skóre na 2:2. Domácí jako by byli opaření z této branky, hned v zápětí chyboval domácí Josef Vávra, míč přebral Radek Vítámvás, který prokličkoval přes tři obránce a z ničeho nic najednou poslal hosty do vedení. Domácí se tlačili za vyrovnáním a branku také vstřelili po centru Aleše Kosa se dostal k míči  Martin Strašík a balón usměrnil do brány. Radost trvala ale chvilinku, jelikož pomezní Tábora viděl asi jako jediný k velké nevoli domácích údajný ofsajd. V osmdesáté minutě vychytal brankař Vilímek šanci Aleše Kosa. O čtyři minuty později unikl domácí obraně Daniel Kudrnáč a brankář Janů jej ve vápně fauloval. Pokutový kop proměnil s přehledem Lukáš Vlach. V závěru zápasu se mohla kopat penalta i na druhé straně, tentokrát ale píšťalka nezazněla. V poslední minutě ještě mohl snížit domácí Kupka, brankáře překonal ale jeho slabou střelu ještě dokázal hostující obránce odkopnout. Domácí selhali v zakončení. Hosté bojovali a nakonec si odvezli tři body.

Střely na branku: 12 – 7

Střely mimo branku: 14 – 7

Rohové kopy: 6 – 7

 

Ofsajdy: 2 – 3



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Výkon byl celkem dobrý, pokud ale zahazujeme takovým způsobem šance, mužem si za tu prohru sami. Příště zajíždíme do Plačkova, kde budeme muset zabojovat, nic jednoduchého nás tam nečeká.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
V. Janů [-] - A. Schober [-] , J. Strašík [-] , J. Pfaur [-] (52. P. Macháček [-] ) , P. Klusáček [-] - J. Ira [-] (64. A. Kos [-] ) , J. Houser [-] (46. J. Vávra [-] ) , V. Kupka [-] , D. Pelc [-] - O. Joza [-] (64. D. Růžička [-] ) , M. Strašík [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Plášil [-] , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Vítamvás [-] , F. Hovorka [-] , A. Pařil [-] (58. T. Lhotský [-] ) , M. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

ŽK: 19. V. Kupka , 43. J. Ira - 43. R. Tábora .
Hráči zápasu: F. Hovorka .
Místo: Kamenice nad Lipou. Počet diváků: 68. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - FILÍPEK Tomáš (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Patrik Macháček
Tip experta: výhra domácích

S Obrataní to většinou bývají utkání o pár gólech. Nic jednoduchého nás nečeká, přesto je to domácí zápas a my budeme chtít vyhrát.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích