Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 13:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboň dala Dobré Vodě pět branek


Branky


25

Třeboň přivítala v posledním podzimním zápase tým Dobré Vody. V zápase bylo vidět několik branek mnoho branek. Třeboň vyhrála 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto po první půli

Třeboň začala zápas ve velkém stylu, když během úvodní čtvrthodiny dala Dobré Vodě dvě branky. Nejdříve v 11.minutě se po přímém kopu krásně trefil Týnavský a o minutu později se trefil Matoušek. Ve 27.minutě se trefil Průcha a bylo to už 3:0. Poté se po chybné rozehrávce domácí obrany dostala k brance Dobrá Voda a Marek snížil na 3:1. V 40.minutě kopala Třeboň přímý kop. Po centru z přímého kopu se dostal k hlavě Ondřej a bylo to 4:1.

Třeboň v poklidu dohrála zápas

Druhá půle se už za rozhodnutého stavu dohrávala v poklidu. Během utkání se začala na hřišti přitvrzovat a k vidění byly vidět občas i drsné zákroky. Definitvní těčku za utkáním udělal Týnavský, když svou druhou brankou stanovil výsledek na 5:1.



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda
Jaroslav Jerhot (trenér): V tomto posledním zápase před pauzou jsme chtěli urvat nějaké body, ovšem zůstalo jenom u přání. Úvod zápasu byl jako ve zlém snu a po úvodní čtvrthodince jsme prohrávali 3:0. Nechtěli jsme nic zabalit a pokusit se s vývojem utkání ještě něco udělat. Povedlo se nám snížit na 3:1 a měli i další šance, ale bez využití. Nechci se pořád opakovat, ale naše koncovka je doslova tragická a chybí i to potřebné štěstí a klid na kopačkách. Bylo tam i pár necitlivých výroků rozhodčích, kdy se dle našeho názoru měl kopat pokutový kop, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Po našem dalším zaváhání domácí zvýšili již na 4:1 a tak skončil i první poločas a o osudu zápasu bylo téměř rozhodnuto. V přestávce jsme si řekli, že to důstojně dohrajeme. Druhý poločas šance nabídl na obou stranách, nicméně tempo opadlo. Padla již pouze jedna branka a bohužel opět do naší sítě. Ke všemu to byl čistý vlastenec, který dotáhl náš "zmar" do konce. Domácí nás přehráli v agresivitě, v bojovnosti, ve fyzické připravenosti a vyhráli 5:1. Nám se první půlka soutěže vůbec nepovedla. Ne jenom bodově, kdy jsme uhráli pouhých osm bodů, ale v některých zápasech i herně. Šli jsme do soutěže s respektem, ale chtěli jsme se pohybovat určitě na jiných místech. Zimní přestávka bude náročná, musíme hodit nevydařenou půlku soutěže za hlavu a pořádně se připravit na odvety. Věřím, že zmobilizujeme síly a co nejdříve se odpoutáme ze spodních pater tabulky. Určitě jsme ještě neřekli poslední slovo.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
A. Voborský [-] - M. Průcha [-] (58. M. Podsclan [-] ) , J. Matoušek [-] (81. R. Bašta [-] ) , J. Schneider [-] , O. Michal [-] , V. Týnavský [-] , M. Jiráček [-] (66. J. Kučera [-] ) , D. Bartl [-] (74. T. Bednář [-] ) , F. Čábela [-] , J. Sivok [-] (72. J. Kolář [-] ) , M. Hofmann [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Hoffmann [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] (66. J. Peterek [-] ) , J. Marek [-] (46. D. Hostek [-] ) , J. Šedivý [-] (34. L. Klimeš [-] ) , J. Peleška [-] , C. Novotný [-] , J. Baštář [-] , Z. Frolík [-] , P. Choboda [-] (66. O. Jirák [-] )

ŽK: 28. M. Průcha , 55. J. Sivok , 61. M. Jiráček , 86. M. Podsclan - 25. J. Šedivý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žurek Roman - PÁNEK Milan, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Dobrá Voda bude chtít na závěr podzimu dovézt z venku první tři body a prolomit tak svoji dosavadní střeleckou smůlu. Tipuji výsledek 1:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím že to domácí zvládnou

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích