2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola zvládly lépe Velenice


Branky


26. D. Míka , 87. R. Arenberger - 38. P. Sokol , 40. M. Srpek , 61. P. Sokol , 73. M. Fiala
29

Šlágr kola tzv. derby o Vitorazsko se uskutečnilo v neděli 4.11 od 14:00 v Suchdole nad Lužnicí. Velenice díky svému bojovnému a týmovému výkonu vyhráli 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velenice otočily poločas během dvou minut

Do zápasu lépe vstoupil Suchdol, který si během prvních dvaceti minut dostával nebezpečně před vápna Velenic. Ve 25.minutě fauloval u vápna Mikudim domácího Trmala. Suchdol měl tedy k dispozici standartní situaci. Rozehraný přímý kop si ve vápně spracoval osamocený stoper Míka, jeho střela přehodila brankáře Marouška a Suchdol šel do vedení 1:0. Velenice se hnaly za vyrovnáním, když po obdržené brance nesvěsily hlavy a hráli dokonce lépe než před obrženou brankou. V 38.minutě nabral po lajně rychlost Fiala, který svým krasným centrem našel ve vápně Sokola a ten se z voloje trefil náramně a vyrovnal na 1:1. V zápětí centroval opět Fiala ze standartní situace do vápna, kde se po velké skrumáži dostal k zakočení zkušený obránce Srpek a poslal Velenice do vedení 1:2. Tento stav zůstal do konce první půle nezměněn a Velenice o poločase vedly.

Krásný přímý kop Fialy

Na Suchdolských hráčích bylo vidět, že chtějí vyrovant. Ale jejich šance mohl hned ve 46.minutě smrazit Sokol, který se řítil sám na domácího brankáře Rácika, ale z tohoto souboje v tváří v tvář vyšel lépe domácí brankář, který Sokolův únik zastavil. V 61.minutě, ale už si Sokol při samostatném úniku vedl lépe a překonal Rácika a Velenice vedly 1:3. Hezký fotbalový moment byl k vidění v 73.minutě, když byl faulován Srpek. Velenice tedy kopaly přímý kop, kterého se ujal Fiala a svojí nádhernou střelou z 25 metrů kolem zdi poslal Velenice do vedení 1:4. V závěru utkání ještě zkusil Suchdol zdramatizovat zápas, když se v 87.minutě trefil Arenberger. Derby tedy vyhrály Velenice 2:4.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Pavel Špale (kapitán): Od začátku zápasu jsme byli víc na míči a měli i víc nebezpečných šancí. Využít jsme dokázali až rohového kopu, kdy přetažený míč uklidil obloučkem David Míka. Po gólu jsme bohužel přestali hrát a kolem 40.minuty Velenice po pěkný akci srovnali. Asi ještě zaskočení jsme si nechali dát během chvíle druhý gól po rohu. Ve druhém poločase soupeř dobře bránil a hrozil z rychlých protiútoků. Jeden z nich taky využil. Další gól přidal Milan Fiala, když se krásně trefil z přímáku a asi definitivně rozhodl. My už dokázali jen snížit. Derby se nám nepovedlo, sere nás to, protože přišlo hodně lidí a chtěli jsme si udržet první příčku. Teď musíme vyhrát v Mladém.

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Derby je pro oba týmy historicky vždy prestižní záležitostí a proto toto utkání má vždy ten správný náboj s výbornou diváckou kulisou. Od začátku utkání se hrál velmi atraktivní fotbal, kdy domácí ve vysokém tempu byli více na míči a naše hráče dostali pod tlak. První branka padla ve 26. Minutě po standardce domácích, kdy jsme nechali Míku úplně osamoceného před naší bránou a ten se štěstím otevřel skóre utkání. Vyrovnání přišlo zhruba za deset minut, kdy Samec vybojoval ve středu hřiště balón a vyslal Fialu, který přesně našel Sokola, který nádherným volejem srovnal stav utkání. Chvilku na to se po rohovém kopu nejlépe orientoval Srpek, který nás dostal do vedení. To nás nakoplo do druhé poloviny utkání, kdy tlak domácích ustal a byli jsme to my, kdo tahal za delší provázek. Sám na Rácika se řítil Sokol, ale domácí brankář ho zkušeně vychytal. To už neplatilo v 61. Minutě, kdy opět Sokol zvýšil stav utkání na 1 : 3 . Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale naše dobře organizovaná obrana je k ničemu zásadnímu nepustila a jejich střely dokázala blokovat, aniž by se dostaly k našemu brankáři. V 73. Minutě pojistil naše vedení Fiala z nádherně trefeného trestného kopu asi z 20. metrů. Suchdol hrál vabank a naši hráči se najednou hnali netakticky dopředu. Toho domácí využili v 87. minutě ke snížení Arenbergrem. Zbytek utkání jsme si už pohlídali a po výborném výkonu si vezeme ze Suchdola zasloužené tři body.



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - Š. Kubašta [-] , P. Špale [-] , D. Trmal [-] , M. Heřman [-] , J. Heřman [-] , T. Záruba [-] , J. Záruba [-] , R. Arenberger [-] , D. Míka [-] , M. Bednář [-] (81. K. Trmal [-] )

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - J. Latifi [-] (54. K. Macho [-] ) , P. Sokol [-] (88. F. Malaník [-] ) , M. Srpek [-] (83. M. Banašík [-] ) , F. Dvořák [-] , T. Kopecký [-] , P. Arvaj [-] (65. J. Bittengl [-] ) , M. Fiala [-] (73. K. Janda [-] ) , R. Mikudim [-] , V. Samec [-] , P. Zemánek [-]

ŽK: 32. J. Heřman , 33. M. Bednář , 48. T. Záruba , 71. D. Trmal - 13. P. Zemánek , 15. F. Dvořák .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Ondra Milan - VEJČÍK Vít, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 21:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 20:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 16:32
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 16:16

Tip experta: výhra domácích

Tak konečně derby na které jsme všichni dlouho čekali. Očekávám fotbal na horu dolu i nějaké te emoce,ale jelikož chceme potvrdit formu a neporazitelnost na domácí půdě,tak nemůžu dát nic jiného než 1 pro Suchdol.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:18

Tip: výhra domácích