Číhař si připsal hattrick, pomohl ke klidné výhře v Kroučové


Branky


24

V roli favorita zajížděly Roztoky do Kroučové. Ta postrádala svého nejlepšího hráče Jana Husáka, což bylo v její hře znát. Naopak hosté přijeli v plné síle, na hřišti dominovali a zcela zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól Masaroviče

Začátek utkání byl vyrovnaný, ale postupem času se více do hry dostávaly Roztoky. Kroučová se dostala ke čtyřem střelám zpoza vápna, které příliš vzrušení nenadělaly. Po stranách hrozilo duo Vejvodů, se kterým si domácí ne a ne poradit. První branka utkáná padla ve 35. minutě. Hruškovu střelu dokázal Tomeš vyrazit. Z následného závaru ale pokryl J. Vejvoda bránícího hráče a Číhař pohodlně skóroval do odkryté branky - 0:1. Pět minut po něm se prosadil Masarovič, který se trefil krásně za vápnem a ukončil tak poločas - 0:2.

Roztoky zápas kontrolovaly

Kroučová si vytvořila během druhé půle jeden přímý kop, ale jelikož z něj nic nevytěžila, tak udeřilo na druhé straně. V 51. minutě pronikl J. Vejvoda do vápna a byl nedovoleně zastaven. K penaltě se postavil Číhař a navýšil vedení TJR - 0:3. Čas plynul a Roztoky zápas kontrolovaly. Kroučová si toho moc nevytvořila a poslední branku utkání zaznamenal opět Číhař. Toho našel Fikejz ve středu hřiště a hostující snajpr krásnou střelou stanovil konečné skóre utkání a zároveň zkompletoval svůj hattrick - 0:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Do patnácté minuty to byla vyrovnaná partie, domácí měli trochu více míč na kopačkách. My jsme ale soupeře převyšovali v rychlosti a postupem času jsme byli lepší. Kroučová na kraji nestíhala naším hráčům, kteří často zatápěli. Byli jsme v plné síle a bylo to znát. Bylo to bojovné utkání, ale zaslouženě jsme zvítězili."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - ŠKUTHAN Tomáš (N), HŮLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2018 18:20
Hodnocení zápasu
7. 10. 2018 20:24
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Petr Mezei
Tip experta: výhra hostů

Roztoky po těžkém domácím zápase s Žehrovicemi pojedou pro tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů