0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 10:15

4.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediným týmem bez bodu zůstává béčko Táborska


Branky


36

Rezervní tým Táborska a Mariánské Lázně jsou dvěma celky, které před tímto zápasem neměly na svém kontě ani bod. Čtvrté kolo nabídlo jejich vzájemný souboj, ve kterém o vítězi rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní začátek

Utkání mělo velmi opatrný začátek, od kterého postupně upouštěli hosté. Ty se postupem času dostávali do šancí. V první takové se objevil Lattisch, který křížnou střelou doutil Nováka vyrazit míč na nohu Sadílka, který ale nemířil přesně. Další příležitost měl Pěček, ale jeho střela na přední tyč mířila vedle.

 

Ve 39. min. už to tam padlo. Po jednom centru se odrazil míč na hranici šestnáctky k Pěčkovi, který ho z voleje poslal pod břevno - 0:1. Domácí hrozili pouze z brejků, které ale výraznějším ohrožením branky neskočnily. Zpočátku pomalejší utkání vygradovalo až v tuto branku, která byla také tím posledním, co první poločas. nabídl.

Další branka už nepadla

Táborsko do druhé půle vlétlo a získalo si převahu. Jeho snažení bylo ale opět po vápno. Mariásnké Lázně měly šance z brejků, ale o tutovky se nejednalo. Před Novákem se zjevil Štěpán, ale bránící hráč stihl na poslední chvíli střelu zblokovat. V další příležitosti se objevil Lattisch, ale svou akci po levé straně zakončil střelou nad.

 

To mohlo hosty mrzet a děkovat mohli svému brankáři Šmejkalovi, který výborným zákrokem držel dále čisté konto. Domácí rezerva se tlačila do samého závěru k ohrožení branky, své šance ale nevyužila, což bylo nakonec rozhodujícím faktorem, proč je i nadále po čtyřech zápasech v tabulce bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Petr Kolář, vedoucí týmu: "První poločas byl vyrovnaný, oba týmy začaly opatrně. Mariánské Lázně měly více šancí a po naší chybě vstřelily i gól. V kabině jsme si to vyříkali a do druhého poločasu jsme šli úplně jinak. Soupeře jsme nepustili do šancí, ale sami jsme doplatili na jejich neproměňování."

FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "Začátek zápasu tak trochu odpovídal tomu, jak byly týmy umístěny v tabulce. Bylo to nervózní, ale postupně jsme si získali půdu pod nohama a převahu. Podařilo se nám vstřelit gól a domácí jsme k ničemu nepustili. Hrozili z brejků, ale jen po vápno. Druhý poločas domácí přidali na pohybu a měli převahu. Jejich aktivita ale končila po vápno. My jsme hráli spíše na brejky, neproměnili jsme šance a mohlo nás to mrzet. Soupeř si v závěru vytvářel tlak, ale nic z něj už nevytěžil."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Novák [-] - J. Peterka [-] , J. Větrovský [-] , M. Berešík [-] , J. Laszák [-] , F. Radosta [-] , L. Vozihnoj [-] , L. Mikuláštík [-] , B. Baidoo [-] (46. M. Bouchal [-] ) , T. Postřihač [-] (64. R. Mischnik [-] ) , D. Březina [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - D. Pěček [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , M. Kravar [-] , P. Kořistka [-] (88. K. Maule [-] ) , F. Nedbalý [-] (83. T. Šilhán [-] ) , J. Lattisch [-] (90. M. Stehlík [-] ) , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , Z. Štěpán [-] (80. O. Parák [-] )

ŽK: 34. M. Berešík , 57. F. Radosta , 68. J. Peterka - 31. M. Drahorád , 71. Z. Štěpán .
Hráči zápasu: D. Březina - D. Šmejkal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - SZIKSZAY Ladislav, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Milan Ungr
Tip experta: výhra domácích

Táborsko vyhraje za tři body a Mariánky budou po 4. kolech jediným týmem bez bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích