3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Fulnek


Branky


14

Poslední kolo 1.A třídy sk.A přineslo pikantní souboj dvou mužstev, které od sebe dělí pouhých 10km.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozili hosté z Jakubčovic. Únik Rybaříka hasil na poslední chvíli za cenu faulu na hranici šestnáctky domácí Mrkvica. Nabídnutý přímý kop napálil Chovanec do tyče Rozsypalovy svatyně. Skóre se mohlo měnit poprvé ve 12.minutě, ale domácí Maléř nebyl po Ďuricovém přiťuknutí důrazný a nechal vyniknout hostujícího Bučka. Ve 14.minutě si domácí Maléř vše vynahradil. Hosté z Jakubčovic špatně rozehráli autobé vhazování, domácí Pavel Zagol s vým důrazem do util jakubčovického Sommera k chybě a vyslal Maléře do samostatného úniku na Bučka. Domácí kanonýr se v takových momentech nemýlí a posílá domácí do vedení 1:0. Ve 30.minutě se k nebezpečné hlavičce dostal hostující Murin, ale nemýřil přesně. Ve 35.minutě dostalo domácí mužstvo možnost zahrávání přímého kopu. Míč tradičně zahrával Špitalík ten posadil míč na hlavu Černína, který následně nechá vyniknout pozorného Bučka, který konečkama prstů vytahuje na břevno. Ve 40.minutě nebezpečně pálil Martin Zagol po překombinované akci Černína s Maléřem.

 

Ve 48.minutě po vysunutí Molnárem zkouší chytře Schreier, míč mu nesedl a tak pozorný Rozsypal chytá. V 55.minutě zahodil velkou šanci hostující Chovanec, který na zadní tyči nedokázal usměrnit načechraný míč Rybaříka. V 58.minutě se po krásném vysunutí Karla Krásy řitil sám na hostujícího brankáře Maléř, ale jeho střelu na poslední chvíli zblokoval Malina. V 68.minutě vyslal Molnár do domácí šestnáctky Schreiera, ale jeho zakončení bylo zbrklé. Asi v největší šanci hostů se ocitl Chovanec v 72.minutě, ale ztroskotal na výborném Rozsypalovy, který včasným vyběhnutím zabránil jistému gólu. Rozhodnutí zápasu přišlo v 78.minutě, kdy domácí Mrkvica nezjištně nastřelil míč tak, že našel Maléře, který byl u míče dříve než hostující Buček a již neměl problém rozvlnit síť podruhé v utkání 2:0. O chvíli později se skóre měnilo po třetí. Domácí Černín vybojoval míč na vlastní polovině, vyslal do útoku na Maléře ten si nejprve povodil hostující obranu poté předložil Ďuricovy, který ukázal charakter a ještě vyšperkoval přihrávkou na Černína a ten svou akci také dokončil přesnou ranou k pravé tyči 3:0. V 85.minutě naposledy v utkání vylekal domácí obranu Chovanec, který nedokázal využít zaváhání Rozsypala s Krásou. Z utkání velice dobré úrovně si tak domácí tým připsal velmi důležité tři body do tabulky 1.A třídy sk.A.



Ohlasy k zápasu


Fotbal Fulnek
Pavel Jurča - asistent trenéra: Bylo vidět že hráli proti sobě dvě mužstva ze špice tabulky. Hrálo se nahoru dolů. Nechybělo nasazení ani branky. Soupeř byl kvalitní, hrál dobře na míči ale mi jsme byli v prvním poločase o gól šťastnější. Ve druhém poločase jsme přidali ještě dva góly a zápas jsme již měli v tu chvíli pod kontrolou. Chtěl bych klukům poděkovat za zodpovědný přístup k zápasu a hlavně pochvala patří za celou sezónu.Jen škoda špatného vstupu do soutěže mohlo to být ještě veselejší. Borci díky.




Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Mrkvica [-] , K. Krása [-] (65. L. Vašina [-] ) , M. Kovář [-] , R. Krása [-] - P. Zagol [-] , J. Černín [-] , J. Špitalík [-] , M. Zagol [-] - L. Maléř [-] , P. Ďurica [-] (88. J. Šesták [-] )

TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] , M. Fertál [-] (85. R. Šaran [-] ) , D. Chovanec [-] , D. Rybařík [-] , T. Murin [-] (58. K. Molnár [-] ) , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , O. Malina [-] , J. Petr [-] (85. D. Staff [-] ) , Z. Sommer [-]

ŽK: 6. D. Mrkvica , 75. M. Zagol - 24. J. Petr , 42. T. Murin , 50. M. Fertál , 77. O. Malina , 88. D. Vavroš .
Počet diváků: 444. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - ŽÁČEK Marek, BRABEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bych označil za šlágr kola, protože jde o derby, které navíc může dost napovědět o postupových ambicích obou mužstev. Při pohledu na nabušené soupisky favorizuji domácí tým, který v poslední době opravdu budí respekt. Fulnek poskočí na druhou příčku. Tip 1

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 19:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:33

Tip: výhra domácích