0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačná záležitost na půdě Čejova


Branky


22. T. Hadrava , 33. M. Strašík (p.) , 49. O. Joza , 63. J. Ira , 86. P. Tuček
17

Asi málokdo pochyboval o tom, že by Kamenice nad Lipou odjela z Čejova s prázdnou. Od prvních minut se hrálo výhradně na jednu branku a celý zápas mělli pevně v režii hosté. Ty svému soupeři naložili pětigólový příděl, který jen potvrzuje jejich mizérii, která je, zdá se bezvýchodná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu jasná záležitost

Hosté z Kamenice nad Lipou jelid o Čejova jako favorit zápasu, ostatně utkání podle toho také vypadalo, navíc domácí hráli prvních 25 minut pouze o deseti, než dorazil ještě jeden hráč. Kamenice držela balon na svých kopačkách a ve dvacáté druhé minutě se prosadil střelou za vápnem Tomáš Hadrava. Hosté měli další možnosti v prvním poločase, ale gólem skončila jen akce z 33. minuty. Domácí obránce zahrál rukou ve vápně a pokutový kop proměnil v pohodě Martin Strašík. Jednoznačná převaha Slovanu nevěstila pro Čejov nic moc dobrého a případná naděje na tři body se ztrácela v nedohlednu.

Kamenice nic nepodcenila a výhru potvrdila pětigólovým rozdílem

 I druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první. Třetí branku Kamenice nad Lipou přidal hned po přestávce šťastně Ondřej Joza. V 63. minutě prokázal Jan Ira rychlost a míč následně doklepl do prázdné branky Čejova, jenž soupeřovu nastolenému tempu vůbec nezvládal sekundovat. Definitivní podobu skóre pak přinesl střídající Tuček, jenž se prosadil po centru hlavou. Hosté si tak odvážejí tři body a Čejov pravděpodobně odsoudili definitivně na poslední příčku. Sokoly by nyní zachránil už jen zázrak.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Zápas jsme si pohlídali. Domácím se nedaří a to bylo vidět. Celkově je naše jaro dobrý a jsem spokojený s hrou i výsledky, avšak náš špatný podzim asi rozhodne o tom, že se nedotáhneme na pozice, kde chceme být. Nyní nás čeká zajímavé utkání v Černovicích. Pojedem si v klidu zahrát a uvidíme jak to dopadne.



Sestavy


TJ Sokol Čejov
L. Moravec [-] - A. Krtek [-] , O. Doležal [-] , J. Svoboda [-] , J. Neuber [-] , L. Kratochvíl [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , J. Hložek [-] , O. Beneš [-] , J. Semrád [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přibyl [-] - J. Strašík [-] , T. Hadrava [-] , J. Pfaur [-] , M. Strašík [-] , P. Macháček [-] (60. L. Hadač [-] ) - J. Ira [-] , J. Houser [-] , J. Nechvíle [-] - L. Kašparec [-] (73. P. Tuček [-] ) , O. Joza [-] -

ŽK: 82. L. Hadač .
Hráči zápasu: J. Ira , T. Hadrava .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: TOMŠŮ Václav - SVOBODA Bohumil (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Poslední šance Čejova na bodový zisk pohasla v minulém kole proti Plačkovu. Nyní proti Kamenici nad Lipou je už pozdě zachraňovat pokaženou sezónu.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů