Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o přežití vyhrál domácí Plačkov, naděje Čejova se pomalu ztrácí


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plačkov vedl o dva góly, Čejov však stále držel krok

Zápas začal přesně tak, jak se dalo očekávat. Obě dvě strany si velmi dobře uvědomovaly důležitost obzvlášť tohoto utkání a podle toho k němu i přistupovaly. Opatrněji hráli domácí, kteří měli všechny trumfy na své straně a od prvních minut útočil hlavně Čejov, žádná ze zajímavě vyhlížejících akcí ale přímým ohrožením branky soupeře neskončila. To domácí si na svou první šanci počkali do 10. minuty a hned z toho byl gól, přesným zakončení se totiž přes brankaře Krupičku prosadil Lukáš Ehrlich. Čejovské snahy o vyrovnání neustávaly, pořád to ale byla ta samá písnička, střela na bránu nikde a Plačkov znovu trestal. Centrovaný míč ze strany přistál na noze Lukáše Filínského, jenž se z voleje lehce zapsal mezi střelce. Navzdory tomu, že stav utkání hrál jasně ve prospěch domácích, tak vyložená herní převaha Plačkova k vidění nebyla, Čejov byl pořád ve hře, jenže snížit ještě v prvním poločase nestihl.

Čtvrtá branka domácích definitivně rozhodla, adekvátní odpověď už Čejov nenašel

Stejně jako byl vyrovnaný poločas první, tak to samé platilo i o tom druhém. S tím rozdílem, že góly začal střílet i Čejov. Nejprve laxnost soupeře potrestal Tomáš Prokop, který poměrně lehce prošel kolem hráčů soupeře až do vápna, kde si umístěnou střelou bez potíží poradil a znovu bylo o co hrát. Čejovu se ale nepovedlo zareagovat vyrovnávací brankou a naopak sám brzy znovu inkasoval. Několik metrů před vápnem dostal trochu prostoru Tomáš Vrána a umístěnou střelou k tyči získal Plačkovu znovu dvoubrankové vedení. Následující minuty hrál s míčem na noze hlavně Čejov, jenže kromě přímého kopu Tomáše Prokopa, který skončil jen těsně nad brankou si hosté nevypracovali nic, o čem by stálo za to rozsáhleji psát. Znovu naopak udeřilo na druhé straně. Dalekonosný přímý kop do středu brány propadl mezi rukama brankaři Krupičkovi a Plačkov již vedl o tři branky. Brzy na to mohl přidat i další góly, jenže tentokrát hostující gólman odčinil své zaváhání a útočníky Plačkova v samostatných nájezdech vychytal. V tu dobu však bylo utkání již rozhodnuté. Nic na tom nezměnila ani série nepochopitelných chyb v rozehrávce před vlastním vápnem a druhý gól Tomáše Prokopa v utkání, který však skóre pouze kosmeticky poupravil. Žádná další branka nepadla a první jarní výhru tak může slavit Plačkov, který se nyní může považovat za prakticky zachráněného. Čejov by k vysekání se z posledního místa potřeboval už jedině zázrak.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Výhra, až na dva zkraty zcela nepropustná obrana, poprvé na jaře sme vstřelili více než jeden gól v utkání a bez ohledu na matematické kalkulace už jistá záchrana. V situaci v jaké sme se před tímto zápasem klaplo všechno důležité. Já ale pořád budu hledat nedostatky, zvlášť když jde o chyby způsobené podceněním soupeře, nebo ztrátou soustředěnosti. Bohužel právě oba dva góly sme dostali z takových případů, kdy sme přestali úplně hrát, proti kvalitnějšímu soupeři by se nám to vymstilo. Tentokrát to naštěstí nehrálo žádnou roli, protože nás naopak podrželo i střílení branek, což nám celé jaro chybělo.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - T. Vrána [-] , K. Vaňous [-] , M. Němec [-] , R. Štěpán [-] , F. Mottl [-] (82. O. Kubů [-] ) , J. Miko [-] , P. Janďourek [-] , J. Kašpar [-] , L. Filínský [-] (75. M. Jonáš [-] ) , L. Ehrlich [-]

TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - O. Doležal [-] (46. P. Mraček [-] ) , J. Neuber [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Moravec [-] , P. Havel [-] , J. Hložek [-] (61. A. Romaniuk [-] ) , O. Beneš [-] , J. Semrád [-]

Hráči zápasu: R. Štěpán , T. Vrána - T. Prokop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - VAŠÁK Petr (N), SVOBODA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Teď, nebo nikdy. Vyhrát může kdokoliv, oba týmy na jaře zatím hrají v tristní formě. Kdo vyhraje, ten udělá významný krok k záchraně. Mírným favoritem bude Plačkov. Hraje doma a na soupeře má v tabulce náskok 3 body, může tak hrát v daleko větší pohodě. To Čejov musí stůj co stůj vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích