Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Reparát před domácím publikem zvládl Slovan na jedničku, Ústrašín se vrací domů se "šestkou"


Branky


11

V podstatě do sousedství zavítal Ústrašín při cestě k 21.kolu Poutník ligy, v němž vyjížděl na hřiště do Kamenice nad Lipou. Právě Slovan chtěl napravit ztrátu bodů ze středečního domácího duelu s Červenou Řečicí a zachraňující se /strašín pro to byl ideální oběť. Hned na úvod šli domácí do vedení a to už nepustili, naopak ho ještě navyšovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli zápas pevně v rukách

Kamenice šla do vedení hned v úvodu, když se po rychlé kombinaci prosadil Jarda Houser. Domácí pokračovali v tlaku a ve čtrnácté minutě šli do dvoubrankového vedení, když se po rohu prosadil Jan Strašík. V devatenácté minutě se ale nepovedla rozehrávka domácímu brankáři Přibylovi a hostující Kubiska dlouhým nákopem poslal míč do odkryté branky. Snížení otupilo na chvilku domácí tlak a naopak hosté byly nebezpečnější deset minut. Před koncem poločasu ale domácí opět zabrali a vytěžili i branku. V závaru ve vápně se zorientoval nejlépe Ira a míč doklepl do branky.

Další tři branky v síti Ústrašína pečetily propastný brankový rozdíl

I ve druhém poločase byla Kamenice lepším týmem. Na branku se ale tentokrát čekalo o něco déle než v prvním poločase. V šedesáté čtvrté minutě se po centru prosadil Macháček. O deset minut později měli domácí přímý kop těsně před vápnem. K míči se postavil Jarda Houser a míč uklidil přes zeď pod břevno. Hosté korigovali o tři minuty později, když si na přihrávku za obranu naběhl Nápravník a střelou pod břevno snížil stav zápasu. Poté měl velkou šanci Jiří Houser ale Rohovec šanci zneškodnil. Na druhé straně postupoval hostující útočník na Přibyla ale ten vytáhl podobný zákrok, jako pár minut předtím Rohovec. Skóre se tak změnilo až dvě minuty před koncem, když Dejmek dorážkou přidal šestou branku Kamenice. Domácí si tak zaslouženě připisují tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Chtěli jsme odčinit středeční zaváhání, což se povedlo. Celkově jsme měli zápas pod kontrolou. Chtěli jsme kombinovat a dát nějaký branky před domácím publikem, což se celkem dařilo. Přesto jsme měli pasáže ve hře, kdy jsme byli zbrklí a zbavovali jsme se zbytečně míčů, to je třeba zlepšit do dalších zápasů.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přibyl [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , V. Spěváček [-] , J. Strašík [-] - P. Macháček [-] , M. Dejmek [-] , J. Houser [-] , J. Ira [-] (76. J. Nechvíle [-] ) - J. Vávra [-] (72. L. Kašparec [-] ) , O. Joza [-] (70. J. Houser [-] ) -

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - T. Dedera [-] (46. P. Nápravník [-] ) , V. Kořínek [-] , O. Habáň [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (72. P. Seknička [-] ) , D. Starý [-] , Š. Tůma [-] , J. Gebarovský [-] , M. Rod [-] , P. Mazanec [-] (61. S. Hrbek [-] )

ŽK: 28. P. Klusáček - 75. T. Jírů .
Hráči zápasu: J. Houser - P. Nápravník .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POUL Daniel - ŠTANGL Josef (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Pro záchranu udělal Ústrašín v posledních kolech docela důležité krok, nyní se ale bude muset spokojit s prohrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů