3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

17.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice se v koncovce trápila, přesto nakonec bezpečně vyhrála


Branky


18

Asi málokdo si troufnul před utkáním favorizovat hostující tým, který měl poměřit své síly s celkem z Kamenice nad Lipou, který vyniká hlavně běhavým a kombinačním fotbalem a hlavně si umí vypracovat brzy nad soupeřem převahu. Přesně v tomto duchu se celý zápas nesl. Slovan zápasu dominoval a přestože ve finální fázi selhával častěji než by bylo zdrávo, tak nakonec v klidu získal 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost se pomalu začínala projevovat i na skóre

Utkání začalo z kopaček hostujícího Plačkova, který začal o poznání rozvážněji, než minulý víkend, kdy soupeři daroval vedení po čtvrt minutě hry, jenže ani tentokrát nedokázal se soupeřem herně držet krok a Kamenice nad Lipou si tak poměrně brzy začínalavytvářet velké gólové příležitosti. Jeden z prvních velkých závarů zažehnala v tu chvíli ještě kompaktní obranná řada hostů, se kterou si však postupem času díky pohledné kombinační hře Kamenice začínala dělat doslova co chtěla. Do akce se tak dostal i plačkovský gólman Novotný, který v krátkém časovém intervalu vychytal dvě střely z bezprostřední blízkosti. Další akce domácích však už skončila gólem. Takřka perfetní kombinační akce, kdy se po několika přihrávkách z první propracoval až za obranu Josef Vávra a ten už svým razantním pokusem osamocen proti hostujícímu brankaři chladnokrevně proměnil. I nadále trvala nadvláda domácích. Plačkovu se vůbec nedařilo proniknout skrze pevnou defenzivu Slovanu a když už přeci jen nějaký průnik vyšel, tak byl zavčasu zažehnán. To Kamenice si i nadále vytvářela jednu šanci za druhou, jenže střely svými obětavými zákroky vykrývali obránci spolu s brankařem, nebo bylo k vidění i pár těžko pochopitelných selhání, kde stačilo jen doklepnout míč do odkryté brány. Na další změnu skóre si tak fanoušci museli počkat až do druhé půle.

Fyzicky Plačkov odpadl, což soupeři situaci ulehčilo

Že by se po přestávce ve hře obou týmů něco změnilo, to se opravdu říci nedalo. Kamenice nadále ovládala celé hřiště, přesto se místy objevilo několik světlých okamžiků v režii Plačkova, kterému se ale pořád nedařilo ohrozit bránu soupeře. To na druhé straně byla situace o poznání odlišnější. Při průniku po pravé straně přesprintoval kamenický Jan Ira soupeřova obránce, předložil míč před bránu Janovi Tětivovi a ten již zamířil přesně do sítě. Gól na 2:0 utkání zřejmě definitivně rozhodl. Hosté nadále bojovali se snahou alespoň zdramatizovat výsledek, jenže bez úspěchu. Když se navíc zranil ve středu pole zaskakujíc útočník Jan Svoboda, hrál Plačkov už jen v deseti a vše směřovalo k jasnému konci. Nejprve se ještě hostující brankař blýskl proti umístěné střele ze skrumáže před malým vápnem, jenže takové momenty spásu za nepřiznivého stavu nepřináší a zanedlouho tak Slovan přispěchal s další velkou šancí a gólem Jaroslava Housera. Vyčerpaní hosté bojovali nejen s kvalitnějším soupeřem, ale i s fyzickým vyčerpáním, které s sebou přinášelo křeče a nepříjemná svalová zranění a tak se jako vysvobození jevil finální hvizd rozhodčího, který ukončil duel za stavu 3:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Nepodali jsme žádný extra výkon. Proti oslabenému soupeři to ale stačilo. Měli jsme vyhrát větším rozdílem. Nedali jsme ale dost šancí a to se nám proti silnějším soupeřům může vymstít

TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Ač sme prohráli a to tak že výrazně a v herním projevu byl ten rozdíl ještě propastnější, tak si nemyslím, že bych se měl začít pouštět do nějaké kritiky. Kluci zápas odmakali, byla vidět velká snaha, ale taky bohužel i diametrální rozdíl mezi naším týmem a horní polovinou tabulky. Herně sme se soupeřem vůbec nestíhali, kdyby to skončilo "deset", nikdo by nemohl říct ani ťuk. Bohužel se tady odráží situace v jaké sme. Pořád je ale v souteži dost týmů, se kterými body dělat musíme a taky je získáme.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , J. Pfaur [-] , M. Strašík [-] - J. Tětiva [-] , J. Houser [-] , T. Zahradník [-] (46. P. Macháček [-] ) , J. Ira [-] (74. M. Jirsa [-] ) - J. Vávra [-] (70. L. Kašparec [-] ) , O. Joza [-] (82. P. Šiška [-] ) -

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - M. Schoula [-] , R. Štěpán [-] , Z. Kratochvíl [-] , J. Kalivoda [-] , J. Svoboda [-] , P. Vašák [-] , J. Miko [-] , L. Filínský [-] , R. Tesař [-] , J. Slavík [-]

ŽK: 56. J. Tětiva - 32. R. Tesař .
Hráči zápasu: O. Joza , J. Ira - P. Vašák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - ŠTANGL Josef (N), KUBŮ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Objektivně, Plačkov v Kamenici nad Lipou s nejvyšší pravděpodobností body neudělá. Domácí mají kvalitní, mladý tým a s trápícím se soupeřem si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích