Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Žirovnici posunula směrem k čelu soutěže


Branky


11

Derby dvou Slavojí už tak nějak před úvodním hvizdem napovídalo jakým směrem se zápas bude ubírat. Že v Pacově není situace zcela ideální není žádným tajemstvím. Nedostatek hráčů pro dva dospělé týmy se bohužel projevuje jak na A, tak i B týmu. Tentokrát na rostoucí table Pacova poukázal celek ze Žirovnice, který se s ničím nepáral a zvlášť ve druhém poločase, kdy soupeři začínali docházet síly, udeřil naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe hrající domácí vedení pro druhou půli uhájili

Začátek zápasu přinesl spousty nepřesností na obou stranách. Zdálo se, že oba týmy pohrdají balonem zadarmo a hned ho vraceli soupeři na nohu. Od 10. minuty se týmy probudily a hra se začala přelívat ze strany na stranu.Psala se 12. minuta a hosté dostali šanci se ujmout vedení v podobě pokutového kopu.Balon si postavil Gavrecký Pavel, ale orazítkoval pouze tyč. Za 2 minuty se situace opakovala na druhé straně, domacího Jakuba Macha však vychytal Pachta Jakub. Poprvé se skóre měnilo v 22. minutě, když si M. Jírsa zaběhl za obranu a domácí vedli 1:0. Tento stav však nevydržel dlouho, hosté otáčeli o 2 minuty později. M. Pučálek vyzrál nad bránícím hráčem a rozvlnil sit za domácím golmanem1:1. Poté se zdálo, že je hra vyrovnaná obě mužstva měla své náznaky šancí, ale byli to domácí kteří udeřili. Z levé strany poslal P. Drechsler balon nabíhajícímu P. Ryslovi, který měl spousty času a tvrdou ranou nedal golmanovi šanci a tak se do šaten odcházelo za stavu 2:1.

Herní kolaps potopil naděje Pacova na bodový zisk

Druhý poločas začal od hostů dost vlažně a modrobílí toho využili. Po 49. minutě sřídající hráč Doležal zamotal hlavy obráncům a domácí zvyšovali na rozdíl dvou branek.To však dlouho nevydrželo, domácí byli nabuzeni a díry v jejich zadních řadách využil D. Přibyl po rychlém protiútoku tu byla zápletka a stále bylo o co hrát. Hostujícímu týmu však docházeli sily a hra ze středu pole se úplně vytratila. Z čehož těžili už jen žirovničští. V 55. minutě si na půli vzal balon na nohu T. Houška na velkém vápně si narazil s M. Jirsou a při soupeřově ataku dotlačil míč za záda Jakuba Pachty. V 59. minutě fanouškům svoji dovednost ukázal P. Drechsler, také si vzal míč na půli a zpoza vápna střelou k tyči zvyšoval na 5:2. Do konce zápasu už vyložené šance nepřicházeli a tak po hvizdu zůstali 3 body doma v Žirovnici.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Kvality žirovnických jsou neoddiskutovatelné. Stejně jako loni, i letos patří do širší špičky k adeptům o TOP 3. To Pacov je pravým opakem a tímto zápasem jasně dokázal, že ústup ze scény bude v jejich případě probíhat i na jaře.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - M. Rušil [-] , P. Rysl [-] (57. R. Kopejtko [-] ) , M. Kořínek [-] , P. Drechsler [-] (71. L. Severa [-] ) , J. Mach [-] (46. O. Doležal [-] ) , M. Jirsa [-] , T. Houška [-] , J. Metlička [-] (46. T. Severa [-] ) , V. Rušil [-] , D. Kuš [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Pučálek [-] , P. Gavrecký [-] (57. K. Vágner [-] ) , J. Pavelec [-] , P. Šauer [-] , R. Flígr [-] , D. Přibyl [-] , M. Vlach [-] (46. R. Doležal [-] ) , J. Rathouský [-] , O. Svoboda [-] , J. Pražák [-]

ŽK: 83. M. Kořínek - 77. K. Vágner .
Hráči zápasu: M. Jirsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - , HOUSER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Tady si troufám favorizovat Žirovnici, která znovu atakuje horní polovinu tabulky, zatímco Pacov bude na jaře řešit spíše záchranu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích