0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roli favorita Lukavec beze zbytku naplnil


Branky


11

Dle papírových předpokladů předem rozhodnutý zápas mezi prvním a posledním celkem Poutník ligy nabídl střet mezi Lukavcem a Čejovem. Že by však úvod zápasu postavení jednotlivých týmů nějak výrazně demonstroval, to se opravdu říci nedalo. Čejov zprvu bojoval a o body se chtěl porvat. Nakonec však zvítězila kvalita na straně Lukavce, kterou jen hosté potvrdili, že ani na jaře se na jejich roli nic moc měnit nebude.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalově nevýrazný, nakonec však rozhodující poločas

Herní projev v úvodu utkání neukázal Lukavec vtak úplně jasném světle jako na podzim.  Favorizovaní hosté zahájili zápas poněkud rozpačitě a už po úvodních patnácti minutách mohli klidně prohrávat po velkých šancích Čejova už 2:0. Proti však byl skvěle chytající brankař Ludvík, na kterém si domácí střelci vylámali zuby. Následně se hra vyrovnala a přelévala se ze strany na stranu a favorita tak bylo opravdu těžké identifikovat. Hře nepomáhal ani složitý terén, který nahrával spíše silovému, bojovnému fotbalu. První branka tak přišla až v samotném závěru prvního poločasu. To se totiž krásnou individuální akcí prosadil skrze obranu "Sokolů" Josef Mařinec, který proletěl po pravé lajně a přesným centrem našel nabíhajícího Zbyška Tržila, který hlavou poslal Lukavec do vedení 1:0. Uběhly dvě minuty a Čejovská síť se vlnila podruhé. Z mely ve středu hřiště vzešel s míčem jako vítěz Václav Prchal, který poslal přihrávku na Stanislava Prokopa a ten přízemní střelou k tyči zvyšoval na 2:0.

Ve druhé půli už se zápas jen dohrával, žádný zvrat nepřišel

V úvodu druhého poločasu bylo na Lukavci znát určité uvolnění a chuť dotáhnout zápas do vítězného konce. Až na pár šancí se však nic moc na hřišti nedělo. Čejov byl v podstatě bezzubý a Lukavec si naopak dvoubrankové vedení zkušeně hlídal. Až 80. minuta tak přinesla další změnu skóre a do třetice ve prospěch Lukavce. Přihrávka Luboše Krilla nalezla Milana Zamrzlu, který z levé strany zakončil na zadní tyč a určil tak koečný stav na 3:0 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Předzápasové predikce hovořily jasně ve prospěch Lukavce. Ten nakonec i vyhrál s pohodlným náskokem, jenže zvlášť v prvním poločase neměl nic jisté a Čejov svého soupeře trápil. Nakonec však podlehnul a soupeři nechal na cestu 3 body i 3 vstřelené góly.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Krupička [-] - O. Beneš [-] , J. Neuber [-] , L. Kratochvíl [-] (40. O. Doležal [-] ) , J. Semrád [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , J. Hložek [-] , R. Smrčka [-] , J. Cvrček [-] , T. Prokop [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - T. Mišon [-] , Z. Tržil [-] (80. D. Wenemoser [-] ) , V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] , M. Zamrzla [-] , V. Prchal [-] (85. L. Krill [-] ) , J. Mařinec [-]

ŽK: 81. R. Smrčka .
Hráči zápasu: D. Ludvík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SEDLÁK Pavel, KUBÁT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Dle postavení v tabulce není co řešit. Pro Lukavec bude velmi důležité tenhle zápas zvládnout a za mě by si s tím měli poradit.

Tip: výhra hostů