2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice nic nepodcenily a v silné sestavě Slovan přemohly


Branky


23. T. Filípek , 36. M. Jirsa - 14. L. Hadač (vl.) , 26. M. Švec , 47. J. Moravec , 84. D. Jančík
17

Utkání dvou juniorek, tedy té z Kamenice nad Lipou a Speřické, slibovalo zajímavý zápas a tahle vidina skutečně naplněna byla. Možná, že o trochu více v první půli aktivnější domácí však mnoho ze svých šancí neproměnili a potřebný náskok se jim vypracovat nepodařilo. To Speřice skutečně nastoupily až v poločase druhém, v němž soupeře zadupaly do země a po zásluze vítězí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná podívaná přinesla hned čtyři branky

Na umělé trávě v Kamenici se úvod zápasu povedl o něco lépe hostům. Přesto mohli jít prvně do vedení domácí, protože kamenický Ira postupoval sám na brankáře ve třetí minutě, avšak trefil tyč. V desáté minutě pak mířil hostující hráč mimo branku. Brzy na to, už ve čtrnácté minutě rozehrávali hosté přímý kop do lajny a Sadský nasměroval míč do vápna, který našel domácího Hadače, ale ten se trefil nešťastně do vlastní branky. Domácí tento gól nabudil a postupně se obraz hry měnil, k tomu že se domácí začali dostávat do šancí. Ve třiadvacáté minutě pak domácí po rychlé akci vyrovnali, když na křídlo dostal balón domácí hráč Filípek a střelou na zadní tyč uklidil míč do branky. Hosté šli ale opět chvíli na to do vedení, po nenápadném centru se k míči dostal hostující Švec a míč skončil v brance. Chvíli na to mohl vyrovnat Macháček, ale trefil pouze vnější tyč. Poté mohl vyrovnat i Filípek, ale ani tato příležitost brankou neskončila. A tak se ujala až tečovaná střela domácího Jirsy. Vyrovnaný stav nemusel dlouho trvat, slibná možnost domácího Vávry brankou neskončila. Poté gól vstřelil domácí Strašík, ale po předchozím ofsajdu branka neplatila. V závěru poločasu postupoval Ira podruhé v zápase na brankáře ale tentokrát ho pouze nastřelil. V předposlední minutě pak znovu Ira jen nepřesně přihrál do gólovky Macháčkovi a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

V druhé půli Kamenice zápas ztratila definitivně

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a byli rychle odměněni. Po centru se prosadil hlavou Moravec. Další možnost měli znovu hosté deset minut na to, ale branku těsně minuli. V šedesáté páté minutě nebezpečně pálil domácí Pelc. O několik okamžiků později se do šance dostal hostující Huňáček ale ani nyní míč v brance neskončil. Vyrovnat pak mohl střídající Pelc, ale šance skončila na brankáři Tkadlecovi. Rozhodnutí tak přišlo šest minut před koncem, kdy nejlepší hráč na hřišti Jančík prošel padesát metrů do otevřené obrany domácích a střelou k tyči definitivně rozhodl o výhře hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Byl to zápas solidní úrovně, který rozhodl agilní Jančík, jenž převyšoval herně úroveň Poutník ligy. S takovou prohrou nemám problém, protože se všichni snažili. Z hlediska podzimu u nás panuje celkově nespokojenost, ale vzhledem k tomu jak fungujeme, se není čemu divit. Naším největším soupeřem jsme kolikrát my sami. Možná si to někteří neuvědomují, ale když to půjde takhle dál, tak se třeba za dva tři roky ani o nějakém béčku Kamenice nebudeme muset bavit. Tak to prostě je.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Jirsa [-] , L. Hadač [-] , A. Schober [-] (80. P. Šiška [-] ) , P. Klusáček [-] - J. Strašík [-] , P. Macháček [-] (46. D. Pelc [-] ) , J. Houser [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] , T. Filípek [-] (73. L. Kašparec [-] )

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - L. Svoboda [-] , J. Holenda [-] , M. Linhart [-] - J. Moravec [-] (83. J. Kořínek [-] ) , J. Merunka [-] , T. Krejčí [-] (46. R. Anděl [-] ) - P. Huňáček [-] , M. Švec [-] , M. Sadský [-] (50. J. Holenda [-] ) , M. Záviška [-] (46. D. Jančík [-] )

ŽK: 9. J. Vávra , 36. P. Macháček - 6. T. Krejčí , 86. M. Švec .
Hráči zápasu: T. Filípek - D. Jančík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - ŠTANGL Josef (N), POHAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Na poměry naší soutěže kvalitní a vyrovnané utkání, těžko tipovatelné. Po chvíli váhání dávám 1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 13:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 11:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 22:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:18

Tip: výhra domácích