Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 15:30

9.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevyzpytatelná Kamenice nad Lipou zaskočila šesti góly proti Pacovu


16

Dosavadní podzimní výsledky nedávaly domácí Kamenici nad Lipou mnoho šancí proti Pacovu uspět. Jako favorit do zápasu tedy vstupovali hosté, jenže na nich se daleko více, než na soupeři, projevila absence některých klíčových hráčů, kteří se nechali zvábit kolotoči a tureckým medem na pacovské pouti, či jinými aktivitami spíše, než fotbalovým zápasem. Utkání tak opanovali domácí, kteří letos konečně zaznamenali i výhru na své půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slovan šel po čtvrthodině do vedení, které do konce poločasu zdárně udržel

Bez řady hráčů základní sestavy nastoupily oba týmy. První desetiminutovka přinesla mírnou převahu hostujícího týmu. První možnost byla k vidění v sedmé minutě, ale hostující hráč mířil nad branku. Po uplynutí první desetiminutovky se karta začala obracet a převahu si začal vytvářet domácí tým. Možnost Vávry, ještě brankou neskončila. V sedmnácté minutě ale hostující brankář Klika neudržel centrovaný míč, v závaru na hranici malého vápna se nejlépe zorientoval domácí Martin Strašík a míč dorazil do branky. Další velká možnost Martina Strašíka skončila nad branou. Ve třicáté minutě měli domácí další nebezpečný roh, který byl odvrácen, následně ale akce pokračovala až se dostal míč na kopačku Jana Strašíka, který míč propálil do sítě. Dvoubrankové vedení dlouho domácím nevydrželo. Chvilkovou nepozornost domácích využil ke snížení stavu Vágner. Na druhé straně se dvakrát zaskvěl po střele dobrým zákrokem hostující Klika. V závěru poločasu pak postupovali Patrik Macháček a Vávra úplně sami na brankáře Kliku, prvně jmenovaný ale až nepochopitelně selhal, a tak si nesli domácí do druhého poločasu jednobrankové vedení.

Kamenice nad Lipou soupeře nešetřila a přidala další góly

Pět minut po poločase napravil svou chybu z konce prvního poločasu Patrik Macháček, když nejprve prošel po lajně a následně poslal přesný pas na Vávru, který míč usměrnil do branky. Domácí pak byly v dalším průběhu lepším týmem. V šedesáté osmé minutě se Kamenice prosadila počtvrté, když se svým druhým gólem v zápase prosadil Jan Strašík. O čtyři minuty později kopala Kamenice rohový kop, který zahrál Tomáš Filípek na přední tyč, kam si naběhl Patrik Macháček a hlavou přidal pátou branku Kamenice. Domácí pak na chvilku polevili v koncentraci a malou domů, jenž posílal domácí Tomáš Prášil, vystihl hostující Přibyl, který poslal míč okolo brankáře Mifky do branky. O tři minuty později se pak prosadil dalekonosnou ranou pacovský Novotný. Závěrečnou tečku za zápasem ale obstarali znovu domácí, když si přihrávku Iry zpracoval ve vápně Filípek a střelou k tyči následně přidal šestou branku Kamenice. Domácí tým tak poprvé v sezóně dokázal na vlastním hřišti bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Dneska nám chybělo několik hráčů. Popravdě hosté na tom byly, dle mého, ještě hůř. Výkon od nás nebyl špatný. Na druhou stranu bych ho také nijak nepřeceňoval. Byly jsme lepším týmem po většinu zápasu a výsledek tak celkem odpovídá. Nyní nás ale čeká rozhodně těžší zápas v Jiřicích, kde to bývá vždy těžké utkání.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - T. Prášil [-] , M. Jirsa [-] , A. Schober [-] , L. Novák [-] - P. Macháček [-] (76. D. Macháček [-] ) , A. Kos [-] (66. P. Tuček [-] ) , J. Strašík [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (61. T. Filípek [-] ) , M. Strašík [-] (80. L. Kašparec [-] ) -

TJ Slavoj Pacov B
J. Klika [-] - P. Novotný [-] , K. Vágner [-] , J. Přibyl [-] , R. Flígr [-] , P. Šauer [-] , M. Vlach [-] , M. Dvořák [-] , T. Kuran [-] , J. Rathouský [-] , D. Homolka [-]

Hráči zápasu: J. Strašík , M. Strašík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - ŠTANGL Josef (N), MAŘINEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Nad Kamenicí nad Lipou začínám pomalu lámat hůl. Měl jsem je za jednoho z hlavních favoritů soutěže, jenže to, co předvádějí mě v tom zrovna neutvrzuje. Uhrát doma bod s Pacovem pro ně bude úspěch.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza