S. Hrbek 47.
1:1
(0:0)
60. A. Kos
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na cenné vítězství ani jeden z týmů nedosáhl, body se dělily


Branky


47. S. Hrbek - 60. A. Kos
18

Kamenice nad Lipou nadále pokračuje ve svých matných výkonech, které ji nechávají daleko za očekáváním i po sedmi odehraných kolech. Ani utkání se Žlutou ponorkou výhru nepřineslo a posun směrem vzhůru se odkládá na dobu neurčitou. Remíza však nepomohla ani Ústrašínu, který se stále potácí bez výhry na samém chvostu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mnoho neproměněných šancí gól nepřineslo

Hosté na soupeře vlétli a dá se říct, že skoro celý zápas byla Kamenice lepší. Hostům nechyběla snaha a pohyb, co však chybělo byl klid v koncovce. Kamenice se tlačila do koncovky, ale šance končily většinou mimo branku. Například v patnácté minutě se do šance dostal Macháček, při přehazování brankáře Rohovce ale selhal. Podobně si vedl hostující Joza, když ve velké šanci napálil pouze ústrašínského gólmana. Domácí zahrozili ze standartní situace, kdy Nápravníkovi chyběl půlkrok, aby dostal míč do branky. Hosté i nadále pokračovali v zahazování šancí, proto poločas skončil bez branek.

Těsné vedení Ústrašín nakonec ztratil

Šok pro hosty přinesl hned úvod druhého poločasu, když ztrátu balonu využil domácí Starý, brankáře Macháčka sice nepřekonal, ale odražený míč se dostal k Hrbkovi, který míč poslal do branky. Kamenice se hnala za vyrovnáním, šance ale jako v prvním poločase končili na brankáři domácích či mimo branku. Vyrovnání tak přinesla až nenápadná akce, kdy se balón od Vávry dostal na hlavu hostujícího Kose, jenž míč poslal přesně do sítě, 1:1. Domácí přežili několik možností, a naopak mohli jít do vedení, ale brankář Macháček vytáhl bravurní zákrok. Snaha Kamenice přinesla několikrát také přečíslení tři na jednoho, jenže ani takové příležitosti brankou neskončily. V poslední minutě mohl ještě Tětiva strhnout vedení na stranu Kamenice, ale jeho pokus skončil mimo branku. Domácí vybojovali cenný bod, naopak hosté asi ještě teď nechápou, jak mohli z tohoto zápasu získat jen bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Získat pouze bod z tohoto zápasu je velká ztráta. Šancí jsme měli spoustu, ale často jsme působili zbrkle. Výkon nebyl špatný, byla vidět snaha a chuť získat tři body, když ale zahodíme tolik možností, tak se těžko vyhrává.



Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - D. Starý [-] (87. L. Jírů [-] ) , M. Šoula [-] , S. Hrbek [-] (72. R. Hájek [-] ) , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] , P. Seknička [-] , M. Rod [-] , J. Kott [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , M. Strašík [-] , L. Novák [-] - P. Macháček [-] (46. A. Kos [-] ) , J. Strašík [-] , V. Kupka [-] , J. Ira [-] (87. P. Šiška [-] ) - J. Vávra [-] (76. D. Růžička [-] ) , O. Joza [-] (68. J. Tětiva [-] ) -

ŽK: 68. O. Joza , 90. J. Strašík .
Hráči zápasu: D. Rohovec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - SMRČINA Jaroslav (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Holenda
Tip experta: remíza

Ústrašín sice bude chtít vyhrát, jenže ani Kamenice nepojede do Ústrašína s cílem prohrát, proto si myslím, že jsou lehčím favoritem hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů