0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavec ve své jízdě pokračuje dál, nyní si vyšlápl na Kamenici nad Lipou


Branky


20

Letos se sice Lukavec může pyšnit skvělou formou a pravidelným sbíráním bodů, jenže potvrdit to musel na hřišti v Kamenici nad Lipou a tam místní Slovan body sbírat umí. Tedy alespoň donedávna to ještě uměl, protože prohra 0:3 tuhle teorii tak úplně nepodporuje. Kamenický sešup dolů tak nadále pokračuje, zatímco Lukavec drží kontakt s čelem a s bodovým ziskem 12 bodů se může vyhřívat bezpečně daleko od sestupových pozic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za půl hodiny udělal Lukavec s domácími krátký proces

Úvod utkání přinesl vcelku vyrovnanou podívanou, která ale nepřinášela příliš šancí. Ve dvanácté minutě vhazovali u vápna hosté, domácí ač v přesile vytvořili hrubou chybu a pronikající hostující hráč Kocour, nakonec střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Následující minuty postrádali domácí pohyb a nepřesná hra, jen těžko mohla přinést srovnání. V půlce poločasu pak zahrozili opět hosté, branka ale nebyla uznána pro ofsajd. I domácí se dostali do příležitosti, avšak Kos i s tečí brankáře Ludvíka, napálil břevno. O chvíli později ztratil při zakládání útoku Kos míč a hosté toho dokázali využít, když se do otevřené obrany dostal hostující Wenemosser a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Domácí pokračovali v bezduchém výkonu a dvě minuty před poločasem se po pěkné kombinaci prosadil hostující Luboš Krill. V poslední minutě mohl snížit hlavou Macháček, branku ale minul.

Změnu skóre už druhý poločas nenabídl

První patnáctiminutovka druhého poločasu nepřinesla vážnější možnost. Domácí sice o trochu zvýšili aktivitu, ale nepřesná hra a dobře hrající obrana hostů v čele s bývalým hráčem Kamenice Davidem Slabým, nedovolila Kamenici se dostat do šance. Až v pětašedesáté minutě si domácí vytvořili velkou šanci, hlavička střídajícího Strašíka brankou neskončila, jelikož se vyznamenal parádním zákrokem brankář Ludvík. Hosté hráli dobře v obrané fázi a domácí ač se snažili alespoň o branku, se dostávali pouze k rohům či střelám mimo vápno. Snížit mohl Filípek ale jeho možnost zhatil správně odmávaný ofsajd. Zmar domácích byl dokonán pět minut před koncem, kdy byl středopolař Jarda Houser rovnou vyloučen po skluzu uprostřed hřiště. Lukavec podal solidní výkon a zaslouženě vyhrál. Naopak na domácí se po bídném výkonu, ozývala z tribuny nevole a pískot.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Výkon bez nasazení, pohybu a chuti, nemohl přinést jiný výsledek. Nevím jestli někteří nepodcenili soupeře ale odehrát zápas takovým způsobem, ještě doma je ostuda. Opět jsme soupeři nabídli po hrubých chybách v defenzivě dvě branky to je velký problém. Na hřišti vypadáme, že si jdeme prostě jen kopnout o víkendu do míče. Bez nasazení nám ale taková hra nepřinese žádný lepší výsledek. Potenciál v hráčích je ale na hřiště to nedokážeme přenést.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - M. Jirsa [-] , J. Pfaur [-] (72. P. Klusáček [-] ) , A. Schober [-] , L. Novák [-] - P. Macháček [-] (46. J. Ira [-] ) , J. Vávra [-] (57. M. Strašík [-] ) , J. Houser [-] , D. Pelc [-] - A. Kos [-] (46. M. Dejmek [-] ) , O. Joza [-] (72. T. Filípek [-] ) -

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - D. Wenemoser [-] (86. L. Krill [-] ) , L. Krill [-] , M. Merenus [-] , A. Mišoň [-] , V. Prchal [-] , M. Zamrzla [-] , D. Kocour [-] , D. Slabý [-] , V. Prchal [-] (82. L. Mládek [-] ) , J. Mařinec [-]

ŽK: 65. L. Novák - 32. D. Slabý , 57. A. Mišoň . ČK: 85. J. Houser .
Hráči zápasu: D. Slabý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - ŠTANGL Josef (N), MIŠOŇ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Loukota
Tip experta: výhra domácích

Tady čekám velice tvrdé a bojovné utkáni. Kamenice se u nás předvedla ve velice dobrém světle, patřila k těm nejlepším s kterýma jsme letos hráli a jednoznačně jim věřim oproti Lukavci, který je venku poloviční takže jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích