Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov nadělil poslední Druztové desítku!


Branky


1. B. Mičan , 10. R. Tyll , 34. J. Kovář , 42. R. Tyll , 47. P. Konopík , 50. J. Kovář , 74. M. Kuráž , 78. L. Rout , 81. J. Kovář , 86. M. Kuráž
15

Nejvyšší výhru kola si připsali fotbalisté Smíchova, kteří smetli poslední Druztovou dvojciferným rozdílem, soupeři nastříleli deset gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí kanonádu zahájil Mičan

Zápas Smíchova s Druztovou by byl v loňské sezóně možná i šlágrem kola. Letos se však loňskému nováčkovi vůbec nedaří a tak se jednalo o souboj druhého týmu tabulky s posledním. A Smíchovští také od začátku utkání plnili roli favorita. Hned v úvodní minutě otevřel skóre Bohumír Mičan a v 10. minutě navýšil vedení domácích Radek Tyll. I v dalších minutách se hrálo jen na jednu bránu. Domácí si vytvářeli spoustu šancí, ale Druztovou ještě držel nad vodou brankář Purkar. Ani on už ale ve 34. minutě nemohl zabránit ve skórování Janu Kovářovi a poločasové skóre na 4:0 pak uzavřel svou druhou trefou v zápase stoper Radek Tyll.

Smíchov čepoval desítku

Po přestávce už hosté zcela rezignovali a Smíchovští s chutí navyšovali skóre. Hned z kraje poločasu se prosadili Pavel Konopík, jenž přišel na hřiště až do druhé půle, a také Jan Kovář – 6:0. Tento stav pak vydržel až do 74. minuty, kdy zahájil závěrečný domácí brankostroj Milan Kuráž. V poslední desetiminutovce se pak zapsal do listiny střelců Ladislav Rout, Jan Kovář zpečetil hattrick a desítku do sítě soupeře pak dovršil Milan Kuráž. Smíchov tak deklasoval Druztovou 10:0.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek (trenér): Zápas se povedl po všech stránkách, takže s výkonem jsem spokojený. Myslím si, že v první půli jsme těch gólů mohli dát i více. Musím říci, že velice dobře zachytal jejich brankář, byť dostal deset branek. Dalších tak půltucet gólů ještě chytil. V prvním poločase pochytal 3 – 4 jasné gólové situace. Vzhledem k tomu, že loni byla Druztová štikou ligy a překvapivě se dlouho drželi kolem 3. – 4. místa, tak letos vypadají, že hrají bez chuti. Nám se konečně daří nedostávat laciné góly a daří se nám i více proměňovat šance. Doufám, že v tom budeme pokračovat. Teď nás čekají dvě zajímavá utkání. Jedeme do Černic, kde se nám moc nedaří a pak máme doma Litice, které se letos drží nahoře, takže jsem na to zvědav.




Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - D. Tobrman [-] , M. Bačkovský [-] (46. P. Konopík [-] ) , D. Kroc [-] (65. M. Kuráž [-] ) , J. Ostrolucký [-] (46. L. Rout [-] ) , T. Sládek [-] , R. Tyll [-] , J. Černý [-] , B. Mičan [-] (65. L. Rous [-] ) , J. Kovář [-] , A. Zikmund [-] (46. K. Fajfrlík [-] )

TJ Sokol Druztová
P. Purkar [-] - D. Roubal [-] (46. L. Denk [-] ) , T. Linda [-] , J. Zeman [-] , V. Němeček [-] (78. O. Kosa [-] ) , T. Roubal [-] , J. Šlauf [-] , P. Ženíšek [-] (65. P. Hofmann [-] ) , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] , J. Hauptmann [-]

ŽK: 65. T. Roubal .
Hráči zápasu: J. Kovář , R. Tyll .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: ŠNAJDR David - LEVÝ Jan (N), NAVARA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 07:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 14:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 20:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 18:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 14:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 08:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:13

Tip: výhra domácích