Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2018 18:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště nadělovalo v Druztové


Branky


13

V netradičním čtvrtečním termínu odehráli zápas čtvrtého kola přeboru na hřišti doposud poslední Druztové hráči Hradiště, kterému se výsledkově zatím letos také nedařilo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Jelikož se hrálo od šesti hodin, byl předpoklad, že na konci zápasu už bude docela šero, a tak byla snaha začít co nejdříve. To společně s obecným problémem s lidmi ve všední den znamenalo, že hosté začínali v desíti lidech. Tento stav jim paradoxně ohromně svědčil. Již ve druhé minutě Tomáš Beránek obehrál soupeře, dal Vaškovi Krušinovi pěkný balon přímo na nohu a nová Hradišťská posila se i ve druhém zápase za Tornádo brankově prosadila – 0:1. V další šanci tentýž hráč místo střely nahrával, takže druhý gól přišel až po šesti minutách hry. To našel na hranici velkého vápna Jirka Němeček Honzu Biharyho. Ten se šikovně obtočil kolem domácího stopera a pak mu již nic nebránilo navýšit vedení Tornáda – 0 : 2. To se již jedenáctý hráč hostí začal rozcvičovat a vzhledem ke stavu na hřišti měl na rozcvičení dost času. V plném počtu tak začali hosté hrát až po deseti minutách. To už ale měl za sebou první zákrok i jejich golman Bejček, když domácím vyšel protiútok. Furár ve vápně šel do skluzu, kterým čistě domácího útočníka zbavil velké možnosti snížit pro domácí nepříznivý stav. Bejček pak balon směřující na bránu v pohodě chytil. Po čtvrthodině hry vystihnul Patrik Kočí odkop domácí obrany a zkusil rychlou ranou z více než třiceti metrů vrátit balon do domácí brány. Gólman Ježek byl ale na svém místě včas. Ve dvacáté minutě Tomáš Beránek ukličkoval u lajny tři hráče soupeře a balon ideálně předložil Danovi Červenému. Ten si v klidu zpracoval a zvýšil náskok Hradiště na tříbrankový rozdíl. Furárovi se pak nevydařilo zpracování balonu a domácí Roubal postupoval ze strany na Bejčka. Ten ale jeho šanci dobrým zákrokem zmařil. Na druhé straně po faulu na Jirku Němečka kopali hosté trestňák, který Červeného levačka nasměřovala jen těsně vedle domácí brány. Dan Červený byl při chuti a jeho bombu z dálky golman Ježek parádním zákrokem vytěsnil na roh. Ve 35. minutě bylo opět rušno před domácí bránou. Tomáš Beránek procházel do vápna domácích a byl jednoznačně faulován. Sudí nařídil penaltu, domácí ale protestovali, že k faulu došlo vně pokutového území. Se svými protesty ale neuspěli a Furár tak mohl zcela bezpečně zvýšit pěknou ranou k tyči na 0:4 pro Tornádo. I přes jasné vedení hostí se domácí pokoušeli ještě do půle vstřelit branku. Výtečně ale zasáhnul Bihary, který se nebál skluzu, Bejček předvedl další dobré zákroky. Po sérii rohů domácích vyvážel balon Pytlík a byl na dostřel soupeřovy brány faulován. Balon si tentokrát vzal Jirka Němeček a jeho střela jen těsně minula vingl domácí brány.

Hosté navyšovali vedení

I druhou půli začali lépe hosté. K balonu jdoucímu proti noze se dostal Furár a jeho parádní rána se otřela o tyč Ježkovy brány. Bohužel pro hosty z vnější strany. Jít tohle o třicet čísel doleva, byl by to gól roku. Takhle měli domácí šanci po zásahu obrany, kdy kopali roh. Po něm se ale dostal do brejku Patrik Kočí, jehož střela šla těsně vedle. V 54. minutě se obrana hostí nechala vylákat na svoji levou stranu a napravo zůstal zcela osamocený domácí Hauptman, kterého nalezl přesný centr. Zkušený hráč neměl s hlavičkou z metrové vzdálenosti žádný problém – 1:4. Ženíškův výlet pak zakončil hostující krajní bek ranou vedle Druztovské brány. V 65. minutě vymíchal Bihary soupeře u lajny, proniknul do vápna a jeho centr trefil Patrik Kočí patičkou do odkryté brány domácích – 1:5. Domácí se ale nevzdávali a série dalších rohů byla pro Bejčkovu bránu nebezpečná. Ale z tohoto mráčku nezapršelo. V 75. minutě opět pozornosti hostující obrany unikl volný domácí hráč – tentokrát Roubal, který byl asi nejaktivnějším Druztovským fotbalistou a snížil na 2:5. Tím ale začal tříminutový brankostroj. Prakticky hned po rozehrání dostal Václav Krušina parádní kolmici mezi stojící beky a dal svůj druhý gól v zápase – 2:6. Uplynuly další dvě minuty, kdy Bihary prakticky zopakoval svoji výtečnou práci před pátou domácí brankou, obehrál soupeře a jeho přihrávku Vašek Krušina proměnil ve svůj hattrick  a celkové vedení 2:7. Domácí už na konci neměli síly na korekci, naopak po parádní práci celého mančaftu hosté strhli domácí hráče na střed a na volné křídlo pak směřovala přesná přihrávka na nabíhajícího Biharyho, který svůj dobrý výkon korunoval poslední brankou zápasu – 2:8. Zápas skončil těsně před úplným setměním jasnou výhrou hostí.

 

Autor: Tomáš Květoň



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Tomáš Květoň (vedoucí mužstva): Zasloužené vítězství. Skvělý výsledek po parádním výkonu, spousta vstřelených branek – to jsou jednoznačná pozitiva zápasu z naší strany. Těší nás především střelecká potence, kterou jsme v posledních dvou zápasech zase našli. Tak nám to snad chvíli vydrží. Dva obdržené góly naopak trošku mrzí. Obzvlášť, když opět padly spíše po našich chybách, než po pěkných vypracovaných akcích soupeře. I když je nutné uznat, že se v daných momentech zachovali jejich hráči správně a našich chyb využili. Díky tomu mohli domácí chvílemi živit šanci na lepší výsledek. Vypichovat na naší straně některé jednotlivce by asi nebylo fér vůči ostatním – dobře hrál celý mančaft, střelecky se dařilo Vaškovi Krušinovi, který ve svém druhém zápase za Tornádo nastřílel hattrick. Díky čtvrtečnímu termínu tohoto zápasu teď máme maličko delší čas na regeneraci, doléčení četných bolístek a dobrou přípravu na druhé derby sezony – zápas s Černicemi o příštím víkendu.



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Ježek [-] - O. Kosa [-] (15. J. Zeman [-] ) , T. Linda [-] , J. Ilgner [-] , P. Ženíšek [-] , T. Roubal [-] , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] (31. J. Roubal [-] ) , J. Folk [-] , J. Hauptmann [-] (65. V. Frühauf [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] (75. M. Vávra [-] ) - P. Kočí [-] , V. Krušina [-] (80. T. Květoň [-] ) , M. Furár [-] , D. Červený [-] , J. Němeček ml. [-] , V. Pikhart [-] , O. Pytlík [-] , T. Beránek [-] , J. Bihary [-] , J. Ženíšek [-]

ŽK: 85. T. Linda - 62. V. Krušina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MIČAN Jan - SCHNEIDER Josef, ŠMAUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Po minulé přestřelce s Vochovem si zastřilí Hradiště i teď.

14. 9. 2018 13:44
přesnej tip :-))